Güncel Fiyatlar Üzerinden Telefon Önerisi
-
Kılıf olarak Apple'ın ürettirdiği kılıfların çakması var. Telefona çok iyi oturuyor ve koruyor. Hemde kibar.
http://www.apple.com/tr/shop/product/MMHG2ZM/A/iphone-se-i%C3%A7in-deri-k%C4%B1l%C4%B1f-gece-mavisi - Ha ben orjinal alacağım dersen 150 TL. Ama kimsenin bir kılıfa tutupta 150 lira vereceğini sanmıyorum. O paraya gider arabanın depoyu doldururum. :)
Deri gibi duruyor ama plastiktir, içi süet yapıda olduğundan telefonu çizmez. Arkasıda Apple logosu var ancak satıcı görsellerde silmiş. Zira Aliexpress izin vermiyor.

-
Yeni konu acmayip buradan yuruyeyim
Telefon alicaz hanima haneri yok onun
Elinde s4 mini var telefonu cok temiz sadece ghost ekran olmus nedenide 10dk ekran suresi koymus buyuk ihtimal isinmaktan
Pili olmustu gecen sene cakma pil aldim oda bu sene oldu telefon 3 yada 4 yilliktir oyle asiri yaptigi bir sey yok ama orjinal pil almak istemiyorum yuksek fiyatlar cekiyorlar iphone se fiyati biraz dusuk olsa mantikli buyuk tel zaten sevmiyor tavsiyelerinizi alabilirniyim
-
1k lara bana Samsung Galaxy C5 mantıklı geliyor.
-
sunyy2003 bunu yazdı
Yeni konu acmayip buradan yuruyeyim
Telefon alicaz hanima haneri yok onun
Elinde s4 mini var telefonu cok temiz sadece ghost ekran olmus nedenide 10dk ekran suresi koymus buyuk ihtimal isinmaktan
Pili olmustu gecen sene cakma pil aldim oda bu sene oldu telefon 3 yada 4 yilliktir oyle asiri yaptigi bir sey yok ama orjinal pil almak istemiyorum yuksek fiyatlar cekiyorlar iphone se fiyati biraz dusuk olsa mantikli buyuk tel zaten sevmiyor tavsiyelerinizi alabilirniyim
iphone 5s
-
Şu telefon konuları yasaklansın.Her sene aynı terane.
-
skyvalet bunu yazdı
Şu telefon konuları yasaklansın.Her sene aynı terane.
Katılıyorum. Girin satış sitelerine ucuzdan pahalıya sıralayın.Paranız hangisine yetiyorsa onu alın.Yetmiyorsa almayın.Borca girip kastırmayın.Telefondanda çok şey istemeyin.Saygılar
-
Neden kullanan insanlar icin fark ediyor f/p urunu o yasaklansin bu yasaklansin ozaman bu forumda ne konuşulsun