Güncel Fiyatlar Üzerinden Telefon Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

iphone se aldıracak gibiyim.kafası rahat olsun bir kaç sene daha

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

G3 düşünüyor musun hocam? Kronik olarak sadece kızılötesi yerinde milimlik bi çatlak oluyor ki kullanımı asla etkilemiyor. Yukarıda olduğu için belli olmuyor. Kılıf takarsa zaten görmez. 

3gb ram li 32lik olanı yağ gibi akiyor. Benim ki 2 yıl olacak 1 ay sonra yenilemek için hiç bir bahane çıkartmıyor bana. Hala canavar gibi. 6 ya yükseltirsen şarj ömrünü olumlu olarak etkiliyor. Güncel olmadığı için kimsenin aklına gelmiyor ancak performans olarak bir çok yeni telefondan iyi.

Bi iki yerden haber bekliyorum eğer olumlu olursa spot telefon işine giriyorum yakında :)))) hepinize hunharca telefon satacağım.

spot dediğin ne hacı? çinden getirip imei çakıp mı satıcan? yoksa çakma replika mı oluyo spot ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    heza bunu yazdı

G3 düşünüyor musun hocam? Kronik olarak sadece kızılötesi yerinde milimlik bi çatlak oluyor ki kullanımı asla etkilemiyor. Yukarıda olduğu için belli olmuyor. Kılıf takarsa zaten görmez. 

3gb ram li 32lik olanı yağ gibi akiyor. Benim ki 2 yıl olacak 1 ay sonra yenilemek için hiç bir bahane çıkartmıyor bana. Hala canavar gibi. 6 ya yükseltirsen şarj ömrünü olumlu olarak etkiliyor. Güncel olmadığı için kimsenin aklına gelmiyor ancak performans olarak bir çok yeni telefondan iyi.

Bi iki yerden haber bekliyorum eğer olumlu olursa spot telefon işine giriyorum yakında :)))) hepinize hunharca telefon satacağım.

spot dediğin ne hacı? çinden getirip imei çakıp mı satıcan? yoksa çakma replika mı oluyo spot ?

Yurtdışından getirilip burada satılan garantisi olmayan orjinal cihazlar. Atılabiliyorsa imei atılır olmuyorsa pasaport kaydı yaptırılır. Ancak cihaz tamamen orjinal. Toplama, replika, a kalite çakma vs değil asla.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Sipariş Özeti

1 ürün

1.837,64 TL
    gaza geldim beyler bakın alıyorum 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

Sipariş Özeti

1 ürün

1.837,64 TL
    gaza geldim beyler bakın alıyorum 

dh mod on

hocam şu linkte http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim 2000'e 200 liralık indirim çeki var şu ürünün fiyatı 1900 lira üzerini de kılıf,jelatin alarak tamamlarsın hepsi 1800'e gelir eğer bonus kartın varsa 100 lirada n11 bonus gelir mis :d

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-se-16-gb-2-yil-apple-turkiye-garantili-hazir-stok-P109288711 

dh mod off

adeleks tarafından 11/Kas/16 20:01 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

1837 tl ye aldık hocam se 16 gb silveri hayırlı olsun.

Şimdi kılıf önerisi alayım Çinden ne sipariş edeyim ? KLD oscar 2 bakıyorum ama sanırım yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam harikasın peşin mi aldın taksit yaptırsaydın 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

peşin hocam axess vardı 50 tl de kaptık ordan 1790 tl filan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı

hayırlı olsun hocam . allah pişman etmesin 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    csr288 bunu yazdı
    csr288 bunu yazdı

hayırlı olsun hocam . allah pişman etmesin 

sağol hocam kılıf arıyorum

Toplam Hit: 3391 Toplam Mesaj: 38
cep telefonu önerisi