Güncel Fiyatlar Üzerinden Telefon Önerisi
-
iphone se aldıracak gibiyim.kafası rahat olsun bir kaç sene daha
-
heza bunu yazdı
G3 düşünüyor musun hocam? Kronik olarak sadece kızılötesi yerinde milimlik bi çatlak oluyor ki kullanımı asla etkilemiyor. Yukarıda olduğu için belli olmuyor. Kılıf takarsa zaten görmez.
3gb ram li 32lik olanı yağ gibi akiyor. Benim ki 2 yıl olacak 1 ay sonra yenilemek için hiç bir bahane çıkartmıyor bana. Hala canavar gibi. 6 ya yükseltirsen şarj ömrünü olumlu olarak etkiliyor. Güncel olmadığı için kimsenin aklına gelmiyor ancak performans olarak bir çok yeni telefondan iyi.
Bi iki yerden haber bekliyorum eğer olumlu olursa spot telefon işine giriyorum yakında :)))) hepinize hunharca telefon satacağım.
spot dediğin ne hacı? çinden getirip imei çakıp mı satıcan? yoksa çakma replika mı oluyo spot ?
-
joe_black bunu yazdıheza bunu yazdı
G3 düşünüyor musun hocam? Kronik olarak sadece kızılötesi yerinde milimlik bi çatlak oluyor ki kullanımı asla etkilemiyor. Yukarıda olduğu için belli olmuyor. Kılıf takarsa zaten görmez.
3gb ram li 32lik olanı yağ gibi akiyor. Benim ki 2 yıl olacak 1 ay sonra yenilemek için hiç bir bahane çıkartmıyor bana. Hala canavar gibi. 6 ya yükseltirsen şarj ömrünü olumlu olarak etkiliyor. Güncel olmadığı için kimsenin aklına gelmiyor ancak performans olarak bir çok yeni telefondan iyi.
Bi iki yerden haber bekliyorum eğer olumlu olursa spot telefon işine giriyorum yakında :)))) hepinize hunharca telefon satacağım.
spot dediğin ne hacı? çinden getirip imei çakıp mı satıcan? yoksa çakma replika mı oluyo spot ?
Yurtdışından getirilip burada satılan garantisi olmayan orjinal cihazlar. Atılabiliyorsa imei atılır olmuyorsa pasaport kaydı yaptırılır. Ancak cihaz tamamen orjinal. Toplama, replika, a kalite çakma vs değil asla.
-
Sipariş Özeti
1 ürün
Ödenecek Tutar
1.837,64 TLgaza geldim beyler bakın alıyorum -
rapidhacker550 bunu yazdı
Sipariş Özeti
1 ürün
Ödenecek Tutar
1.837,64 TLgaza geldim beyler bakın alıyorumdh mod on
hocam şu linkte http://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim 2000'e 200 liralık indirim çeki var şu ürünün fiyatı 1900 lira üzerini de kılıf,jelatin alarak tamamlarsın hepsi 1800'e gelir eğer bonus kartın varsa 100 lirada n11 bonus gelir mis :d
dh mod off
adeleks tarafından 11/Kas/16 20:01 tarihinde düzenlenmiştir -
1837 tl ye aldık hocam se 16 gb silveri hayırlı olsun.
Şimdi kılıf önerisi alayım Çinden ne sipariş edeyim ? KLD oscar 2 bakıyorum ama sanırım yok.
-
hocam harikasın peşin mi aldın taksit yaptırsaydın
-
csr288 bunu yazdı
peşin hocam axess vardı 50 tl de kaptık ordan 1790 tl filan
-
rapidhacker550 bunu yazdıcsr288 bunu yazdı
peşin hocam axess vardı 50 tl de kaptık ordan 1790 tl filan
hayırlı olsun hocam . allah pişman etmesin
-