folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?

Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    -----------------------------

Kelv1n bunu yazdı:
    haklısın. gerçekleri gören bir göz daha işte. gelip zırvalıcaklar gene :(

Önce Bi Olumlu bak Konuya Kim Gelip Zırvalayacak Adama hak veriyorum, Ülke olarak berbat durumdayız, Sadece GüneyDoğu Aç perişan diyenlere bende Kızıyorum. Öncelikle Yanlış değerlendirmede hele bi Gözüme mantıksızlığınla batma sende kardeşim yahu, Alla alla Resmen Kürtleri Düşman Belleyerek Büyüyo bu. töbe töbe.

Ancak belirtmeliyimki, Konuyu Açan Arkadaş Üretken olmayan Faşizmde o kadar Gözü Dönmüşki, Okul yapımında Harcanan paralardan üretim yapmayı düşünüyor olacakki Tamamen Für mantıksız Noktasını belirtmeden geçemeyecem. Okulda Yazılan yazılar Okulu Yönetenlerin Sorunu Cezalarınıda paşa paşa çekeceklerdir. Okul yapmayıp ne yapacaktıkki orada, Kör Mantıklamı çözmeyi Planlıyoruz Böyle Sorunlarımızı. ?

Hey Allahım Sen Bu Millete Akıl Nasip Eyle Tezelden, GüneyDoğuda Çocuklar Okulda Pkk Sempatizanı olarak eğitilir, Batıda Kürt Düşmanlığı Ekildikçe ekilir, ne olacak Nasıl olacak şaştım kaldım. Yahu üzülmeyi bilen bir tek benmiyim acaba.

kürtlerin düşman oldugunu öğrenerek büyümedim(babamın kankaları vardır kürt bi onlarr severim, sayarım erisi zaten sıfatından belli ediyor herşeyi şeytan gibi bakıyor amk.) bizzat kendim karar verdim sonradan öğrendim gerçekte bu biz ne kadarda sevmeye çalışsak olmuyor kardeşim adamların içi bozuk ikiyüzlüler arkandan iş çeviriyorlar inkaar edilemez bir gerçek bu.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cica_608
    cica_608's avatar
    Erkek

kürtlerin düşman oldugunu öğrenerek büyümedim(babamın kankaları vardır kürt bi onlarr severim, sayarım erisi zaten sıfatından belli ediyor herşeyi şeytan gibi bakıyor amk.) bizzat kendim karar verdim sonradan öğrendim gerçekte bu biz ne kadarda sevmeye çalışsak olmuyor kardeşim adamların içi bozuk ikiyüzlüler arkandan iş çeviriyorlar inkaar edilemez bir gerçek bu.

diye yazmış bir arkadaş,,

kurdleri ne kadar sevmeye çalışsanda sevemiyorsun içleri kotu....

peki neden sevemiyorsun acaba???

her şeye kendi açından baktığın için

bir kere kurd gibi baksan (neden onun dlinde eğitim,gazete,tv,radyo,yaşam var)

biz kardeşsek eğer neden o da çocuğunu ole eğitmiyor.....

kurdleri sınır dışı edelim kurtulalım....

sanki orada turkler yaşadı.hangi ulke tarihini araştırırsan araştır, kurdlerle ilgili bir yazı bulursun ve orada kurdler doğuda doğdular yazar..

oysa sen doğuyu sahiplenmiş,oradaki halkı kovuyorsun yanlış olan bu değil mi..

bir turk doğuyu ister,doğuluyu değil...... 

selam naber <br> yeniyimmmmmmmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Tarihlerinde onca devlet degil ! İmparatoluk kurmus asyadan avrupaya kadar bir çok yeri fethetmiş.Bulundugu süre boyunce o halka görmedigi kadar iyi ve eşit davranmış.Arkasında 2225 yıllık bir askeri yapılanma,devlet anlayısı ve köklü bir kültür bırakmıs.Haçlı ordularını geldikleri yere göndererek o bölgeyi yıllarca korumus bir Ecdadın torunları son olarak kurtulus savasını yapıp Cumhuriyetlerini kurmus.Simdi senin cadırdan hallice ve son olarak daga cıkıp kallesce pusu kurmakla sınıurlı tarhini berdel kan davası gibi kültrünle bu topraklardan hak istemen bulundugun cografyadaki demokrasinin ne denli ileri seviyede oldugunu gösterir cunku baskası olsa bunu söylemene fırsat vermeden gırtlagını kesip salladırıdı.Simdi herkes adabını bilsin ya sevsin yada siktirsin gitsin gak gukdan hallice olan dilimiz dedigniz seyi konusma ayrıcalıgnız istemek gibi bir luksunuz yok.Çok konusmak istiyorsanız gidersiniz birleşmiş milletlere biz ulke kurucaz ve orda dilimiz konusucaz diyip afrikadan toprak talep edip siktir olup gidersiniz çünkü bu topraklar içinde tek dil tek lisan konusulur oda Türkçe.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    yakintakip bunu yazdı:

Sivaslıyım. Daha doğrusu sivasın bi köyünden. Bi okulumuz var tam harabe ıkı sene öğretmen olsa 3 sene öğretmensiz geçiyor. . Okulu geçtim köyün yolu 3 ay kardan 3 ay çamurdan yılın 6 ayı kapalıdır. Kar dolayısıyla kapalı olan 3 ayı geçtim ama çamur için tek yapılması gereken yolun asvaltlanması.

Terörü önlemek için eğtim şart diyip dururlar. İyide bizim köyde doğru dürüst ilk okul 5. sınıfı bitiren bile yok. Ama bırakın terörist olmayı. O piçleri köyün dağlarına bile yaklaştırmazlar. Ki yaklaştırmadık zaten. Bi ihbar geldi geçiş olacağına dair. Silahını alan dağa gitti. Kimsenin bizden öyle bi talebi olmadı ama o topraklar bizim hain basamaz.

Açlıksa yoksulluksa düşük hayat şartlarıysa ne ararsanız bizim orda da var.

Bizim orayı boşver. Karadeniz var bence güneydoğudan kat kat geride ama karadeniz insanın durumu ortada.

Hadi diyelımkı hakikaten açlıktan dağa çıkıyorlar düğünlerini izliyoruz bazen, gelin altının ağırlığından yürüyemiyor. Evet açlar ama altın zenginiler.

Yazıyla ilgili kısımada güzel bişey söyleyeyım hani bi reklam vardı. Kardelen ayşe diye değiştirmişler o reklamı

Kardelen ayşe kardelen ayşe ne yapıyorsun ne yapıyorsun.

Mayınları döşüyorum. mehmetciği vuruyorum Ülkenizi bölüyorum.

Edit: terörün eğtimsizlikle alakası yok. Ama kansızlıkla birebir alakası var  

hocam doğru demişsin üniversitelrde yakalanan pkk elemanları ,sempatizanları oluyor. onlar eğitimlinin önde gideni adam üni. okuyo eğer grcekten eğitimle olsa üni. okuyanın pkk yla işi ne.

coğu şey için eğitim gerekebilir ama vatanını sevmek için hiç bir eğitim gerekmez çünkü doğuştan olan bişiydir işte o şerefsizlerde bu yok.

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BAAL bunu yazdı:
    Tarihlerinde onca devlet degil ! İmparatoluk kurmus asyadan avrupaya kadar bir çok yeri fethetmiş.Bulundugu süre boyunce o halka görmedigi kadar iyi ve eşit davranmış.Arkasında 2225 yıllık bir askeri yapılanma,devlet anlayısı ve köklü bir kültür bırakmıs.Haçlı ordularını geldikleri yere göndererek o bölgeyi yıllarca korumus bir Ecdadın torunları son olarak kurtulus savasını yapıp Cumhuriyetlerini kurmus.Simdi senin cadırdan hallice ve son olarak daga cıkıp kallesce pusu kurmakla sınıurlı tarhini berdel kan davası gibi kültrünle bu topraklardan hak istemen bulundugun cografyadaki demokrasinin ne denli ileri seviyede oldugunu gösterir cunku baskası olsa bunu söylemene fırsat vermeden gırtlagını kesip salladırıdı.Simdi herkes adabını bilsin ya sevsin yada siktirsin gitsin gak gukdan hallice olan dilimiz dedigniz seyi konusma ayrıcalıgnız istemek gibi bir luksunuz yok.Çok konusmak istiyorsanız gidersiniz birleşmiş milletlere biz ulke kurucaz ve orda dilimiz konusucaz diyip afrikadan toprak talep edip siktir olup gidersiniz çünkü bu topraklar içinde tek dil tek lisan konusulur oda Türkçe.

BAAL Değerli Kardeşim Fikrinde kesin surette yanlış değerlendirme vardır, işte biz bu yüzden birbirimizi sevememekteyiz. Ben Tahribatı en çok Neden Seviyorum biliyormusun, Tabi bu Benim fikrim olacak gibi görünüyor kim bilir belkide her kes benle aynı fikrdedir.

Çünkü Tahribatta Çok farklılık var, Çok Seslilik var, Değişik Görüş ve Fikirlere Sahip Renkli Simalar var ve Ben buna Değer diyorum, Her şeyin Tek Renk Tek Dil Tek Düşünme biçimi Olduğu bir Dünyada inanın Faşistlerde Yaşamak istemez, Onlar bunu arzular ama Elde ettikleri zaman, Yaramaz çocuklar gibi Bu Boşluk onlarıda rahatsız edeceğinden Mutlaka Farklı tarz Eylemlerede girerler. Psikolojik bir Bakış açısının Sentezlenmesi oldu ama Gerçek budur.

Ülkede Yaşayan insanların Kendi aralarında Kültürlerini Yerel Dillerini Konuşmaları Bizim Tarihten Gelen Zenginliğimiz Olarak algılanmalıdır. Kin nefret ve Öfke Sebebimiz olmamalıdır. Burası neresidir Burası Türkiyedir. Türkiye Türk Elidir. Buna itiraz eden Haindir. Ama benim Dilime Örf Adetlerime Saygı Göstermeyen bu sebepler le huzursuzluk yaratanlar da haindirler. Çünkü beni Durmadan Kışkırtmaları Bu Ülkeye Zarar getirmektedir. Kürt olsun Laz Olsun yada Aramızda yaşayan diğer Irklara mensup insanlar olsun, Hiç birisini Hor Görmemeliyiz. Faşist olabiliriz ama Faşizmimiz de Gelişmekten yana olmalıyız, Türkiye bir Lolipop değildirki birileri Gelip Türklerin elinden alsın. 

Türk Kardeşlerimin Huzursuz olmamaları gerekmektedir, Gel gelelim Başımızda Pkk Belası vardır Oldu bir kere peydahladı ne yapacağız Arkadaşlar bunu yenmemizin tek yolu birlik beraberlikten geçer, Kesin Surette Reçete budur. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    kürd'ün okul görmemişi pkk okuyanı komünist oluyor..yani her türlü bela .. ne diye cebimden güneydoğuya para göndereyim..çalışsınlar güneşin altında kızarana kadar tarla veya inşaatta .. başkası yakışmaz .. insan gibi bir kürtle karşılaşırsam hakettiğini veririm...ama bir kürd'ün kişisel gelişimi için maddi manevi hiçbir destek vermem..verende yanlış yapar..vatana millete faydalı bir kürt bile görmedim

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek

AntiOksidan çok güsel bi açıklama yapmış.Tebrikler kardeşim dicek başka bi şey yok ;) aslında varda böle kansızlar için konuşmak çok canımı sıkıyo :@

Edit:Bu arada orda kürtler vardı bilmemne diip boşuna zırvalamayın a.q nerde vardınız ne zmn vardınız ne zmn topraklarınız için savaştınız.sadece size ekmek veren,size her türlü hizmeti verene kurşun sıkıp hesapta kendi topraklarınızı korudunuz.bu devletin elinden yediğiniz her lokma haram zıkkım olsun alayınıza

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    kürd'ün okul görmemişi pkk okuyanı komünist oluyor..yani her türlü bela .. ne diye cebimden güneydoğuya para göndereyim..çalışsınlar güneşin altında kızarana kadar tarla veya inşaatta .. başkası yakışmaz .. insan gibi bir kürtle karşılaşırsam hakettiğini veririm...ama bir kürd'ün kişisel gelişimi için maddi manevi hiçbir destek vermem..verende yanlış yapar..vatana millete faydalı bir kürt bile görmedim

Aklı başında insanları bile bahsedilen eyleme yönelten bir zihniyet. İnsanları dışlamak, diğer cephenin aldığı güç...

Dışladığın insanlardan birinin, profiline yaptığı yorum;

ReaL_KurD, 16/02/2008 3:30:33 AM Tarihinde garip bişey bu yahu :| ama kanım acayip kaynadı :\

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu yorumları tahribat a yakıştıramadım...kürtlere terörist gözüyle bakmak mı dersniz...yok kişiliksizlermiş....yok hırsızlarmış....bu tahribat gibi devrimci bir gruba hiç yaşımıyor....silkinin ve kendinize gelin...kürtlerin %10 luk bir kısmı dediğiniz gibi böyle...ama hhepsine laf atmak insanlık degil...ben ne kürt kardeşler tanıyorum bu vatan için canını 100 kez vercek...ülkemizi bölmenin bir propagandası dönüyor ve ne yazık ki  herkes gördüğüm kadarıyla bu oyuna gelmiş....ayıp...ortalama hepinizin sınıfınd kürt kökenli en az 5-6 kişi vardır...canınız dostunuzun kökenine neden küfür ediyorsunuz...

ben daha 1 hafta önce burda deniz gezmiş adınıa açılmış bir konu başlıgı görmuştum...herkes onu destekliyodu takip ettiğim kadarıyla....nasıl bir cahilliktir ki hem onu destekliyip hemde kürt halkina küfür edersiniz....sadece deniz gezmiş i desteklemek moda oldugu için mi bunu yapıyorusunuz....süs köpekliği yapmayın....

a nihayaetinde bir grubu türkiyenın bu kötü gidişindeki  durumdan dolayı kötülemek isteniyorsa....%47 lik bir gerçek var ortada...  boşuna suçlu yaratmayın...anayasa zaten yargılıyor onları...

AMA YİNEDE BU KONUYA DESTEK VERENLER BENCE  KÜRT KÖKENLİLERDEN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIM...YOKSA NERDE KALDI "ADAM OLMAK"...... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

diye yazmış bir arkadaş,,

kurdleri ne kadar sevmeye çalışsanda sevemiyorsun içleri kotu....

peki neden sevemiyorsun acaba???

her şeye kendi açından baktığın için

bir kere kurd gibi baksan (neden onun dlinde eğitim,gazete,tv,radyo,yaşam var)

biz kardeşsek eğer neden o da çocuğunu ole eğitmiyor.....

kurdleri sınır dışı edelim kurtulalım....

sanki orada turkler yaşadı.hangi ulke tarihini araştırırsan araştır, kurdlerle ilgili bir yazı bulursun ve orada kurdler doğuda doğdular yazar..

oysa sen doğuyu sahiplenmiş,oradaki halkı kovuyorsun yanlış olan bu değil mi..

bir turk doğuyu ister,doğuluyu değil......

Nerelisin güzel kardeşim....??? 

Toplam Hit: 9425 Toplam Mesaj: 78