folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?

Güneydoğu Okul Kampanyalarına Giden Paralarla Neler Yapılırdı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:
    -----------------------------
    shockman bunu yazdı:

BAAL Hocam Kızgın bir Uslupla yazmışsın ne Kürtçülüğü Ne şerefsizliği Bi edit çaksana yazılarına kim demiş kime demiş, Ne demiş ben bişey anlamadım o bakımdan.

Hocam merak etme o kendisini biliyor..bilerek alıntı yapmadım cunku sacma sapan iddaların arkasından gidenlerle birebir muhattap olmam

Değerli Hocam Tamamda Sorunlarınızı Birbirinizi Kırmadan Çözmeniz daha iyi olmazmı, ne gerek var oda neticede bir Can, Yazıktır bence, burada yazan bir çok insanın Güzel şeyler düşündüğünü düşünüyorum, Her ne kadar farklı yazarak yazmak istediğini tam olarak açıklayamayan yazma Özürlüsü Sevgili kardeşlerimizde aramızda varsada, Neticede bakıyorumda bir çok zaman eş anlamlı şeyler için, Kurcalanıyor Kafalar.

Yok gerek Kürtçülük felana, Gerek var Türkiyede Türkiye Vatandaşı olmanın Gururunu Hissetmeye vede Birbirimizi Yüceltmeye, Tek Yoluda Azimli Emek Gücüdür.  Türk Halkı iyi bir halktır, ama Pkk ya Kızmış Ekonomiye Adalet sistemine Kızmış Arkadaşlar, Kürtlere Sataşmasalar Hain Kürtlerede Pkk  lılar YAkıştırması ile Yazı yazsalar Vatandaş Kürtleri Zan Altında bırakmasalar Mükemmel olacak, Neyse Bu tartışmada ben buraya kadarım, Hepinize Kucak Dolusu Sevgiler.

................. 

haklısın kardeşim..ayrıca daha önceki yorumlarına da katılıyorum...ama 2 saattir burdakilere kürt türk kardeştir diyoruz...birisi çıkıyor beni dtp li yapıyor... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    omerali bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

BAAL Hocam Kızgın bir Uslupla yazmışsın ne Kürtçülüğü Ne şerefsizliği Bi edit çaksana yazılarına kim demiş kime demiş, Ne demiş ben bişey anlamadım o bakımdan.

Hocam merak etme o kendisini biliyor..bilerek alıntı yapmadım cunku sacma sapan iddaların arkasından gidenlerle birebir muhattap olmam

Değerli Hocam Tamamda Sorunlarınızı Birbirinizi Kırmadan Çözmeniz daha iyi olmazmı, ne gerek var oda neticede bir Can, Yazıktır bence, burada yazan bir çok insanın Güzel şeyler düşündüğünü düşünüyorum, Her ne kadar farklı yazarak yazmak istediğini tam olarak açıklayamayan yazma Özürlüsü Sevgili kardeşlerimizde aramızda varsada, Neticede bakıyorumda bir çok zaman eş anlamlı şeyler için, Kurcalanıyor Kafalar.

Yok gerek Kürtçülük felana, Gerek var Türkiyede Türkiye Vatandaşı olmanın Gururunu Hissetmeye vede Birbirimizi Yüceltmeye, Tek Yoluda Azimli Emek Gücüdür. Türk Halkı iyi bir halktır, ama Pkk ya Kızmış Ekonomiye Adalet sistemine Kızmış Arkadaşlar, Kürtlere Sataşmasalar Hain Kürtlerede Pkk lılar YAkıştırması ile Yazı yazsalar Vatandaş Kürtleri Zan Altında bırakmasalar Mükemmel olacak, Neyse Bu tartışmada ben buraya kadarım, Hepinize Kucak Dolusu Sevgiler.

.................

haklısın kardeşim..ayrıca daha önceki yorumlarına da katılıyorum...ama 2 saattir burdakilere kürt türk kardeştir diyoruz...birisi çıkıyor beni dtp li yapıyor...

Sevgili Kardeşim Üzme Canını BAAL Aslında Güzel bir insandır, ama Bu tip tartışmalarda bazan Hırçın çocuk oluveriyor, Siyasi Tartışmalarda Özellikle Hassas Olan arkadaşların girmemesini özellikle Rica ediyorum, Nihayetinde Tansiyon gerdirici bir ortamı her an Doğurabiliyor.  

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:
    shockman bunu yazdı:

Yok gerek Kürtçülük felana, Gerek var Türkiyede Türkiye Vatandaşı olmanın Gururunu Hissetmeye vede Birbirimizi Yüceltmeye, Tek Yoluda Azimli Emek Gücüdür. Türk Halkı iyi bir halktır, ama Pkk ya Kızmış Ekonomiye Adalet sistemine Kızmış Arkadaşlar, Kürtlere Sataşmasalar Hain Kürtlerede Pkk lılar YAkıştırması ile Yazı yazsalar Vatandaş Kürtleri Zan Altında bırakmasalar Mükemmel olacak, Neyse Bu tartışmada ben buraya kadarım, Hepinize Kucak Dolusu Sevgiler.

Hocam,ben her zaman belli kişiler yazıcaklarımın dısanda tutarım onlarda kendileri bilir ve herzaman bu tip konularda yazan kişilerin dusuncelerini baz alarak genele yaymayı tercih ettigim gibi yazıcaklarmın dısında tuttuklarımıda genel olarak toplumda ki bu yazdılarmın dısında tutugum inslarını neye göre ve niye tenzih ettigimi hangi kriterlere göre sectigim konusunuda genele yayarım.Yani her insan toplumun bir parcası ise ve insasın toplum olmıyacagına göre burde dusuncleri belirtenlenlere verdigim cevap onunla birlikte bu kişinin yetiştigi ortamada gider.Velasıl kelam işin özü,kişiler degil sistemler eleştirlir bu nedenle bu tür sitelerde bu husus kişiler uzerinden gercekleşir.En azından ben bunu böyle yaparım.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    omerali
    omerali's avatar
    Erkek

baal kardeşim...ben litvanyada yaşıyorum burda tıp okuyorum...burda international öğrenciler ve tanıştıgım tüm insanların bana ilk ssorusu  kürtlere neden kötü davranıyosunuz....niye sevmiyorsunuz oluyor...ben burda ülkemi korumaya çalışarak türkiyede hepimiz kardeşiz...kürtler terörist deildir...diyorum...emin ol hergün 1 kişi bana bunu soruyor...ben burda türkiyemi sonuna kadar savunurken ülkemdeki kardeşlerimin benim aksi savunma yapması beni çok üzüyor ve sinirlendiriyor...belki yorumlarımda aşırıya kaçmış olabilirim...ama emin ol bu benim hassasiyetimden kaynaklanıyor...

kırıcı olduysam affını diliyorum... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini miktiğim cinsine çeker..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

cold-m4 bunu yazdı:
    katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini miktiğim cinsine çeker..

Sanırım yani insana Çeker demeye getirdin, Nihayetinde insan arasındaki cins ayrımı yoktur, heleki o okullarda okuyan çocukturlar vede daha Körpeler, İnsan Psikolojisi işte Her kezin iki gözü bir Burnu ikide Kulağı vardır Üstün bir Irk kavramı uğruna Ne Saçma savaşlar oldu olduda ne değişti Dünyada İnsan yaşam Formlarında en ufak bir değişim bile olmadı Önemli olan Güzel düşünebilmek, Güzel Düşünerek İstenmeyen Pislikleri Temizleyebilir, Ortamı yaşanabilir Kılabiliriz.

Globalist bir insan olarak, Aslen Kürt Doğdum, Atamdan Utanmıyorum, Atamı Seviyorum, En Doğal Hakkımdır, Gözlerimi Bu Vatanda Açtım Bu Vatanı Korur Kollarım, ama Gönül isterdiki Koru Kollaya gerek olmayan Yaşanabilir bir Dünyayı Tüm İnsanlar Globalist Düşünerek aşabilseydi. AKsi Takdirde Önemi yok Kürtsün Arapsın Türksün yada Amerikansın Ehemmiyeti bile yok. Şimdiki Değer Yargısında Önemli olan Sadece Atanı bil Aileni bil, Koru Yücelttir, Başka Türlüsünü insanlar Zaten Anlayabilecek Kafa yapısına Gelmediler, Gelmeleri Uzun Sürecek ama Umarım Dünyayı Bu Fikirler le Yıkmadan Önce Bunu kavrayabilip Kavrayamadıklarıdır.

Nefret Dolu Sözler Sarfetmişsin Cold Kardeş, Umuyorumki Pkk lılara Atıf etmişsin, Kürt Vatandaşlarımızı kastetmemişsin diyecem ama Kendince Hakareti Sanki Tüm Kürtlere Etmiş gibide Görünüyor olduğunu Üzülerek ifade etmek durumundayım. YAZIK. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

PKK'lıların karakol saldırısında şehit olan jandarma er Eyüp Dağtekin, dün toprağa verildi. Törende saygı atışı yapılmazken, Türk bayrağı da tabutun üzerinden alındı.

DTP Ceylanpınar İlçe Başkanı Ahmet Dağtekin'in yakın akrabası jandarma er Eyüp Dağtekin'in ailesi resmi tören yapılmasını istemedi.

Şehit er için dün sabah Şanlıurfa Devlet Hastanesi önünde Vali Yusuf Yavaşcan, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Kemal Emren, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Kutlay Çelik, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak ve şehit yakınlarının katıldığı tören düzenlendi. Törende baba İbrahim Dağtekin Kürtçe ağıtlar yakarken, Şanlıurfa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Zafer Topsakal, baba Dağtekin'in elini öperek başsağlığı diledi.

'DEVLET ÇÖZÜM BULSUN'
    Operasyonlara karşı olduğunu belirten baba Dağtekin ise "Bu giden de evlatlarımız karşı taraftaki de evlatlarımız. Sonu ne olacak? Devlet buna bir çözüm bulsun. Acımız çok büyük" dedi.

BAYRAK TABUTTAN ÇIKARILDI
    Törenin ardından Ceylanpınar'ın Yukarı Doruklu köyüne uğurlanan şehidin tabutundaki Türk Bayrağı'nın çıkarıldığı gözlendi. Cenazenin toprağa verilişi sırasında da ailenin isteği üzerine saygı atışı yapılmadı.

Niye kimse karşı çıkmamış

Toplam Hit: 8638 Toplam Mesaj: 78