Günün Fotoğrafı
-
Tanga caizmiymiş :| Way amq.. :|
-
Şahsen bende cok üzüldüm bulamadığım için bu fotografı :(
-
Treasure bunu yazdı:
-----------------------------
Şahsen bende cok üzüldüm bulamadığım için bu fotografı :(
-----------------------------Hocam nereLerdesin sen yaa vaLLa özLedim konuLarını bugünü boş geçme :))
-
adminler konuyu silsin lütfen fasulye açacak:D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------BadSector bunu yazdı:
kapalı birisi tanga giyemezmi demeye çalışıyosun yani?
-----------------------------fatih tanga ne için giyilir bana bunu söyle :|
-----------------------------tanga sex için giyilmez tanga giymenin amaçları diye sözlüklerde aratabilirasin...
tanganın belli başlı özellikler vardır kot pantolonda belli olmasın diye giyer bazıları objektif olun biraz...
-
BadSector bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------tanga sex için giyilmez tanga giymenin amaçları diye sözlüklerde aratabilirasin...
tanganın belli başlı özellikler vardır kot pantolonda belli olmasın diye giyer bazıları objektif olun biraz...
Tangayı o şekilde giyen olduğunu sanmıyorum. Niye giyerler?
Kendilerini sexi hissetmek için.
Modern olmak için. Normal bildiğimiz beyaz dantelli kilotlar garipseniyo çünkü zuha:D
Sex ne alakaysa :) Tangaya bakıp orgazm olan biri hiç olmamıştır heralde :) -
The-ExTaCy bunu yazdı:
BadSector bunu yazdı:
Modern olmak için. Normal bildiğimiz beyaz dantelli kilotlar garipseniyo çünkü zuha:D
Sex ne alakaysa :) Tangaya bakıp orgazm olan biri hiç olmamıştır heralde :)
-----------------------------katılıyorum tangaya bakıp osbir çeken olmamıştır ve sanmıyorumki kendini sexi hissetmek için giydiğini
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
BadSector bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
Sex ne alakaysa :) Tangaya bakıp orgazm olan biri hiç olmamıştır heralde :)-----------------------------
o şekilde giyen var ekstazi:D exaşkımdan bliorm:p[reklamlar]
tamam dediğin gibi paçalı don değilde tanga giymek birçokları için modernlik olabilir.kardeşim bizim insanımızın bir kısmı[oran vermek istemiyorum:S] "TanGa" kelimesini duyunca hani nerde lan tühh kaçırdık beee.... offf offf offf parçalarım lan ben onu gibisinden tepkiler verebilmektedir..bu da demek oluyorki tanga ya karşı aşırı bir duyarlılık var.ki sexshoplarda kullanılmış tanga satılıyor genelde moruklar alıyor koklamak için:D yani insanımızın cinsel dürtülerini tetikliyor "TanGa" ..tangaya bakıp orgazm olmak lezbiyenlere mahsustur..genelde ereksiyon olur:D
nse konumuza dönelim..kasıtlı bir fotoğraf...pis kokular alıyorum.. resimdeki şahsiyetide kınıyorum.düzgün giyin düzgün otur kalk be kardeşim...görüyorsun millete malzeme çıkıyor..Türbanı lekelemeye çalışılıyor..:s
-
abi foto başka bişi anlatıyor meseleyi tangaya getirdiniz
orda eğer başını örtüyorsan götünüde ört dar kot giyme bi bok yiyorsan tam ye demek istio
yani türban takcaksan her yerini kapat insan ol acacaksan tam aç millet rahat etsin A.q
-
yok abi bazı örümcekleşmiş beyinler vardır çalışmaya çalışmaya fonksiyonlarını yitirmişlerdir ve artık daha da çalışamazlar..
Şimdi anladıgım kadarıyla bu insanın üstü minare altı kerhane demek istiyorsun,yanlış anlamışsam düzelt..
Boşuna demiyorlar Allah'la kul arasına girilmez diye.Tangayı bayanlar rahat oldugu için kullanıyor,almanyada tanga tarzı ince külotlar war erkeklerinde giyabildiği ve kullanan arkadasımın dediği kadarıyla gerçekten çok rahatmış..
Başını örten birisi sexylik olsun die tanga giymez herhalde.. O an bence üstündeki gömleğimsinin yukarı çıktığının farkında değildir peki bundan emın miyim ? Hayır senin empoze etmeye calıstıgın gibi türban takıp tangasıını gösteren isteyene veririm mesajı yollayan bir kaşarda olabilir ama resmi alıp direk bu şekilde empoze etmek yanlış.İnsanlara ön yargılı yaklaşmakla bir şey elde edemezsiniz.. Bu resmi görünce şaşırmayanlar kendi ahlak anlayışlarını ne denli sorguluyorlar peki ? Yada din ??
Hayır şunu merak ediyorum ;
Bu resme sövüp,sayanlar kendi arkadaşları yada herhangi bir erkek gelip şu kızı böyle yedim,şu kıza şöyle çaktım,şu kızın kalçaya bak bee gibi laflar ettiğinde onları yadırgayıp aralarındaki sınırı belirliyorlar mı ? Biz bu zihniyetten kurtulamayız abi.. Benim gerçekten umudum yok.. Bu kız en adi kaşar bile olsa kız oldugu için yerden yere vurulur ama bir erkek zina işlese,sexi giyinse ona vebal yoktur.Zira o erkektir erkek yapınca aslanım'dır kadın yapınca kaşar'dır.Erkek kadından üstündür Allah için evet öyledir ama şaşırmayın biz beşeriz Allah değil.O'nun erkeği kadına neden üstün kıldıgını bilmiyoruz sadece hakında yorum yapılıyor.Bir insan olarak erkeği kadından üstün görmüyorum hemde kadınlardan bunca aşk yarası almış biri olarak.. Hee ama varsa kendini tanrı sanan..