Günün Fotoğrafı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    why anasını sağlammış ya :D allahtan başında türban var amuauzuma :D

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    bi acayip oldum lem çok sexi görünüyor hajı wovvv

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Armigerovs
    Armigerovs's avatar
    Erkek
    kasıtlı yapilmis olablir bi spastik tarafından

Lay lay lay lay lay OOOOOOOOOOOO Türkiiiiiiiiyeeeeeee/CELEBRATE ORGINALITY
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Tek sorun renk uyumu bence.

Halbuki hanım kızlarımız titizdir bu konuda. 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Bu resim in realtise tartışılır kabu ama küfredenler de sunu kabul etsin bu olay gerçek.

Yeterki saç kapansın dimi, altlarına daracık kotları yada eşortmanları çekip, her 2 dakkada bir çekiştirip kapatmaya çalışacaklarına bilmelerine rağmen kısacık gömlekleri sweat leri giyip ortaya çıkıyorlar. Aq eğer bizi bunu din için yapıldığına ikna çabasındaysan bu ne yaman çelişkidir.

Neyse ben anlatsam da ne sabit fikirler değişir nede bu o*ospu zihniyetlilerin amacı anlaşılır. 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

demekki yıllardır underzero hocanın yandığı dert buydu. hoca haklısın kimsenin ne giydiğine karışmıyoruz isterse sidikli don giysin ama harbiden böyle gösterilmemişti bize... şu andada pek ilgilendirmiyor açıkçası. hayır bu foto provaktatif olabilir etrafta görüyoruz takıpta omuzlarının açık olanları böyle değildi oysaki gerçek hali. Geçen sene hatırlarsan eyüpte konser verildi sami yusuf gelmiş. çarşaflı kadınlar erkekler hep beraber hop hop sami yusuf zıplamalar felan iğrendim iyice o rezillikten sonra. ve yine söylüyorum çevremde kim ne giyerse giysin kimse kimseye karışamaz. dini duygularımızı alt üst eden Şerefsizlerin ....7 yılda bozdular milleti. demek gerekiyorki onların nefisleri buna evet veya olumlu bakıyorsa nefslerin cevabını kendileri verecek..Uyan Türkiye Uyan.Kızlarımızın dini görenekleri tasfiye ediliyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam bu foto ne için konulmuş bilemem ama under hacı baştan sona haklı... evet Allah ile kul arasına girilmez ancak başka bir noktaya dikkat edin... din adı altında takılan türban ne hallere geldi evet kafayı kapıyor peki gerisi? gömleğin kalktığından haberi bile yoktur demişsiniz hacı kısacık gömlek giyersen kalkar ayrıca insanoğlu çıtçıtlı badi die bişi icat etmiş böle bir durumda kıçı başı gözükmesin die! altına isterse hiçbişi giymesin o onun bileceği iş olay sadece ne hallere geldiğimizi örneklemek... şunu anlamak lazım kafayı kapamakla dine bağlanılmıyo insanın içinde olduktan sonra kafa acıkmış kapalıymış hiçbişi farketmez...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

Tanga türban bahane pozisyon şahane !

abi ne yorum yapılabilir ki bu fotoya ? söylenecek sözleri zaten under hoca oturtmuş yerine...

turistik bir şehirde yaşıyorum caddede,alışveriş merkezinde, dolmuşta, asansörde heryerde üstsüz bir hatu çıkma olabitesi çok yüksek görsemde herhangi bir heyecan yaratmıyor malesef :| ama bu başka  

snnyk.com - code is poetry all that i know...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hacılar montaj olabiliritesi war...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

kim kıçı açıldığı zaman fark etmez ki? 

Toplam Hit: 16406 Toplam Mesaj: 71