Günün Fotoğrafı
-
Kızın kafasında türban var diye;
- çeken kişi oç oldu.
- Tanga rahat bir iç çamaşırı oldu
- resim fotomontaj oldu
- Allah ile kul arasına girilmez oldu
- kız farketmemiştir oldu
- kız parayla tutulmuş bir fahişe oldu.
Peki kızın kafasında türban olmasaydı nolcaktı?
- hep bir ağızdan son ki üç dört "Or*spu!!!"
...
kafasına o türbanı geçiriyorsa o g*tü açacak elbise giyemez bu kadar basittir. Ha giymiş mi? banane isterse çıplak dolaşsın..
-
@pesimistzombie
geliyon mu benle aga
-
-
"üstüm arap altım batı ben ne bokum bilmiyorum" imacı
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------Kızın kafasında türban var diye;
- çeken kişi oç oldu.
- resim fotomontaj oldu
...
kafasına o türbanı geçiriyorsa o g*tü açacak elbise giyemez bu kadar basittir. Ha giymiş mi? banane isterse çıplak dolaşsın..
-----------------------------Nokta
-
- çeken kişi oç oldu.
- resim fotomontaj oldu
...
-----------------------------kizin kafasinda turban olsada, olmasada, o kiz fahisede olsa, yobaz hayvanin tekide olsa...
kusura bakmayin ama o fotorafi ceken kisi (mecazi baglamda) benim icin OC dir. yasadigi cinsel sapkinliklardan oturu terapiye gitmesi gereken biridir, dunyanin hic biyerinde o bunun donunu gordu diye ohss ohss gulmeler zevk almalar yok, etek alti fotoraflari cekmeler yok, dekolte giyene kevase damgasi vurulmaz, bi bizde var bide uzak dogu cekik karilarina yapiyolar bunlari...
INSAN istedigini giyer!
-
@nikoteen
"Cebitte mankenlere asılanlar burada ahlak memuru kesiliyor komik gerçekten komik ama trajıkomik.."
hala anlatmak istedigimi anlamamissin ne yazsam da bos.
daha kac satir yazmam gerekiyor anlaman icin, isteyen istedigini yapar kimse buna karisamaz ki bende karismiyorum, basi kapali diye sunu yapamaz diye yazili bir kural yok.
ama bize yillardir namus timsali diye gosterildi turbanli kizlar. eline erkek eli degdirmemeye calisanlar, erkekle gozgoze gelmeyen turbanli kizlari ornek gosterdiniz.
evet kasa ornegini tekrar veriyorum cunki anlamamissin. her domates kasasinda curuk domates olur,
o gun cebitteki curuk domates de bendim. herkes efendi efendi geziyordu ben gidip manken kizlara asildim asildim ama gelip sana ahlak memurlugu yapmiyorum. hangi cumlemden bunu cikarttin merak ettim
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------
- çeken kişi oç oldu.
- resim fotomontaj oldu
...
-----------------------------kizin kafasinda turban olsada, olmasada, o kiz fahisede olsa, yobaz hayvanin tekide olsa...
kusura bakmayin ama o fotorafi ceken kisi (mecazi baglamda) benim icin OC dir. yasadigi cinsel sapkinliklardan oturu terapiye gitmesi gereken biridir, dunyanin hic biyerinde o bunun donunu gordu diye ohss ohss gulmeler zevk almalar yok, etek alti fotoraflari cekmeler yok, dekolte giyene kevase damgasi vurulmaz, bi bizde var bide uzak dogu cekik karilarina yapiyolar bunlari...
INSAN istedigini giyer!
-----------------------------
Biz onları geçeli çok oldu hoca. Oku tüm postları. -
işin açıkcası türbanlı türbansız farketmiyor şöyle açıklayayım;
inşaat işleri yapıyoruz sabahları ve akşamları işçileri ben götürüp getiriyorum her neyse saadete gelelim sağda yürüyen ha türbanlı olsun ha açık hiç farketmiyor bütün işçiler gözlerini dikip laf atıyor saçı gözükmüş gözükmemiş hiç umurlarında olmuyor :)
-
allah iman gücümüz arttırsın allah bizleri ıslah etsin