folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Gürcistan Güney Osetyadan Çekiliyor

Gürcistan Güney Osetyadan Çekiliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

masum insanlara üzülüyorum. insanlar ölmüş. kısa sürede biter umarım.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    -----------------------------
    lordvader89 bunu yazdı:
    FearLesTurK bunu yazdı:

sagukn bunu yazdı:
    Kızılordu hitleri yenmedi.Cephaneleri bittigi için geri çekilmek zorunda kalmıstı.Bu konuyu detaylı bir biçimde baal acıkladı.Hem daha savas halindelermiş sadece osetyadan cekilmiş.
    aynen bro  tankların donması cephane filan bitmesiden dolayı geri çekilişi ....

bunu içinden gelerek söylüyor olamazsın...

Kızılordu Hitleri sildi süpürdü...ama kabullenmek istemiyorsunuz

almanların ruslara saldırmasıyla ölen moskof sayısı 20 milyon,2.dünya savaşının tamamında ölen alman sayısı 4 milyon.Vay be silip süpürmüş haberimiz olmamış :D

ya doğru Rus komutanlar sıktılar zaten yenilgiyi hazmedemeyen Hitlerin kafasına 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    almanların ruslara saldırmasıyla ölen moskof sayısı 20 milyon,2.dünya savaşının tamamında ölen alman sayısı 4 milyon.Vay be silip süpürmüş haberimiz olmamış :D

ya doğru Rus komutanlar sıktılar zaten yenilgiyi hazmedemeyen Hitlerin kafasına 

Ne sıktılar hoca Siyanür kapsülümü sıktılar ? 

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

ya doğru Rus komutanlar sıktılar zaten yenilgiyi hazmedemeyen Hitlerin kafasına 

Ne sıktılar hoca Siyanür kapsülümü sıktılar ? 

siyanür kapsülü sıkılmaz...

yutturulur... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sagukn
    sagukn's avatar
    Erkek
    Hitler siyanür içti ve kafasına sıktı.Yani ruslar sıkmadı kafasına.Hitler SSCBnin Almanya'dan güçlü olmasından degil kendi yaptıgı hatalardan yenildi.İtalya Yunanistan'ı alamayınca bi oraya ugradı sonra yürüdü.Techizat ve mermi yetersizliginden geri çekilmek zorunda kaldı.Rusya püskürttü demiyom bak geri çekilmek zorunda kaldı.

Deli sevdalarım vardır benim çünkü ben Al Bayrağımın aşığıyım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    pit10din bunu yazdı:
    CaMeL bunu yazdı:

hitleri kızıl ordu deil souk dondurdu.

rusyayı cok destekliosun ama bişe bilmiosun heralde ?

alman tankları donmasa belki bugün rusya almanyaydı.

ayrıca hitler sadece rusyayla diil avrupayla da savaşıyodu.

votkayla fln büyüyo ruslar yazmıssın.

yunanlılarda metaxayla büyüo o zaman alkol oranı nerdeyse votkanın 2 katı o zaman dünyanın a.q onlar.

kendiniz diyosunuz bak abi tankları donmuş :)

demek ki rusyanınki de donmamış tepesine çaka çaka ezmeş :B

kızıl ordu kılıçla savaşacak değil yyaa amk :F

kızıl ordu nun kiler donarsa zaten kızıl ordu nun gerizekalılığı olur kendi iklimlerine coğrafyalarına uygun tank yapmaları kadar normal bise olamaz.

alman tanklarıda avrupa coğrafyasna uygun ama soğuk orta asya coğrafyasında calısamıycak duruma gelmisler.

mühendislerde bunu hitler e anlatmıs fakat hitler hırsından dolayı sabredememis. 

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

sonuca gel abi yyaa rusya koymuş koymuuuuuşşşş

olmuşla ölmüşe bişey yapamazsın mucx xD

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    sagukn bunu yazdı:
    Hitler siyanür içti ve kafasına sıktı.Yani ruslar sıkmadı kafasına.Hitler SSCBnin Almanya'dan güçlü olmasından degil kendi yaptıgı hatalardan yenildi.İtalya Yunanistan'ı alamayınca bi oraya ugradı sonra yürüdü.Techizat ve mermi yetersizliginden geri çekilmek zorunda kaldı.Rusya püskürttü demiyom bak geri çekilmek zorunda kaldı.
    hitlerin müslüman olduğu yönünde sağlam rivayetler var..intiharetmiş olması çelişki doğuruyor

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

ibo123 bunu yazdı:
    sagukn bunu yazdı:
    hitlerin müslüman olduğu yönünde sağlam rivayetler var..intiharetmiş olması çelişki doğuruyor

o zaman bütün el kaidenin müslümanlığıda çelişkili. onlarda intihar ediyo  

edit:umarım bu forumda yazdıklarımızı bi tarih öğrtmeni v.b. okumuyodur.:) okuyosa bayaa bi rzil olduk dmektir.

Ayrıca çok şekersin :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpinozA
    SpinozA's avatar
    Erkek
    "Savaş ortasında kaldım hakkınızı helal edin"
    Türk tır şoförleri Gürcistan'da mahsur kaldı...

10.08.2008 12:33
    Güney Osetya'da yaşanan çatışmalar nedeniyle Gürcistan'da bulunan Türk tır şoförlerinin zor durumda olduğu bildirildi.
    Azerbaycan ile Gürcistan'a yük taşıyan ve çatışmaların ardından Türkiye'ye dönen Trabzonlu tır sürücüsü Ahmet Örnek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dönüşte büyük zorluklar yaşadığını söyledi.
    Çatışmalar nedeniyle köprülerin başında bekleyen Gürcü polisler gördüğünü ifade eden Örnek, şunları anlattı:
    ''Tiflis, Osetya arasında sivil araçların tamamı asker taşıyordu. Ben geçtikten sonra köprülerin vurulduğunu duydum. Bölgenin yakınlarında oturan insanlar ise Tiflis tarafına doğru akın etmiş durumda. Ben Tskhinvali ve Gori şehirlerinin yakınından geçtim. Top ve bomba seslerini duydum. Bir çok arkadaşımız, bölgenin yakınından geçen güzergahlarını değiştiriyorlar ve savaş bölgesine uzak yerlerden Türk sınır kapısına ulaşmaya çalışıyorlar.''
    Çatışmalar daha çok gece yaşandığı için gece yolculuk yapmadığını belirten Örnek, gece giden araçların da farları yakılmadan ilerlemeye çalışıldığını söyledi.

-MAHSUR KALAN ŞOFÖRDEN MESAJ-

Kafkas ülkelerine nakliyat yapan bir firmanın yetkilisi olan Ahmet Örnek de 5 gün önce Gürcistan'ın Gori kentine giden şoförleri Yusuf Aslan'ı telefonla aradıklarını, ancak kendisine ulaşamadıklarını söyledi.
    Aslan'ın cep telefonuyla kendilerine mesaj yolladığını belirten Örnek, Aslan'ın mesajında şu ifadelere yer verdiğini kaydetti:
    ''Rehin kaldık. Mazot yok. Savaş bitene kadar gümrükten çıkış yok. Gümrükçüler bile savaşa gitti. Gümrük etrafında kuş uçurtulmuyor. Bombalar sağımızda solumuzda patlıyor. Sokaklarda kimse yok. Herkes sağa sola koşuyor. Ben sakin bir yere sığındım. Kim ne yapacağını bilmiyor. Geçiş yok. Hakkınızı helal edin. Ölüm kalım dünyası.''
    Örnek, Aslan gibi bazı Türk şoförlerin savaşın ortasında kaldığını ve Türkiye'ye dönmekte zorluk çektiklerini söyledi.

HAk Bellediğin Yolda Yanlız Gideceksin.Kırında Olsa Kırıl Fakat Eğilme Sakın!
Toplam Hit: 12983 Toplam Mesaj: 86