Güzel Sesli Ariyorum :) !!
-
Selam müridler,
Ben 1 senedir Saz (bağlama ) çaliyorum, Ve'' Beni benden alırsın ,seni sana bırakmam '' şarkısı için sesi iyi olanları ariyorum. Cd çıkartacağım. Bu arada çok kaffaya takım ve bir türlü çözemedim nedemek acaba bu
Beni benden alırsın ,seni sana bırakmam '' ne ifade etmek istiyor bana bir yardım ederseninz memnun olurum
Saygıler sevgilerle ayrıliyorum ....
-
doğru yazarsan anlamını doğru çözersin ( : beni benden alırsan, seni sana bırakmam...
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------
doğru yazarsan anlamını doğru çözersin ( : beni benden alırsan, seni sana bırakmam...
-----------------------------Hajı tamam da ne ifade etmek istiyor yani? beni benden nasıl alsın ki Mantık sığmiyor :)
-
iSo bunu yazdı:
-----------------------------Aynen!!:)
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------iSo bunu yazdı:
-----------------------------Hajı tamam da ne ifade etmek istiyor yani? beni benden nasıl alsın ki Mantık sığmiyor :)
-----------------------------nasıl mantık sığmıyor anlaşılmıycak ne var bunda. seni ellere yaretmem diyor:)
-
hayatımı karartırsan bende seninkini yaparım demek hayttan kasıtta sevgi aşk
-
sen beni üzersen benim artık ruh gibi yaşamama sebep olursan senden başka bişi düşünemezsem seni benden beter ederim altından kalkamazsın gibi bişi :)
-
yani diyorki sen benim hayatımı karartırsan bende seninkini karartırım
-
hayatını skerim demeye getiriyo işte lafı :Ç
-
Beni kendine aşık edip gidemessin dmk istiyo bnce.
-
beni kendine aşık edersen. sonrada çeektirirsen bende senin a.gyarım diyor :D