Güzel Sesli Ariyorum :) !!
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
beni kendine aşık edersen. sonrada çeektirirsen bende senin a.gyarım diyor :D
-----------------------------Herkesin biraz yorumu farkı,yani neymiş demeki bu cümledee hicaz var. Tutmiyor cümle yamuk lafa baksanıza
beni benden alırsan neyi aliyorsun sen nasıl beni benden alabilirsin ki. Bu sözü yazanın ben ta.....
-
gelip beni babamdan iste diyor kısacası
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------Herkesin biraz yorumu farkı,yani neymiş demeki bu cümledee hicaz var. Tutmiyor cümle yamuk lafa baksanıza
beni benden alırsan neyi aliyorsun sen nasıl beni benden alabilirsin ki. Bu sözü yazanın ben ta.....
bu adam bu gün banlanmazsa ben neyim :D -
Hoca bu lafın tam manasını anlamak için öküz gibi aşık olman gerekir.o zmn anlarsın beni benden almak ne demek ;)
-
aşkınla beni,kör edip mecnun gibi çöllere düşürecek olursan eğer seni,maxsimum sürede optimum derecede full otomatik tam fonsiyonel bi sikerim,yasamının geri kalan kısmını sokaklarda hayatının anlamını arayarak geçirsin diyor.kısaca
-
BAAL bunu yazdı:
aşkınla beni,kör edip mecnun gibi çöllere düşürecek olursan eğer seni,maxsimum sürede optimum derecede full otomatik tam fonsiyonel bi sikerim,yasamının geri kalan kısmını sokaklarda hayatının anlamını arayarak geçirsin diyor.kısaca
-----------------------------Zuahaha bu nasıl bi yorumdur :D:D:D
-
yurdum müritlerinin hepsi yorumcu canım :DD
-
OpTeR10 bunu yazdı:
-----------------------------BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Zuahaha bu nasıl bi yorumdur :D:D:D
Koptum moruk bu anlatılışınla bu cümleyi anlamamak mümkün değil . Ellerine düşüncene Sağlık -
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------baron_27 bunu yazdı:
saz bağlama her ne çalıosan onu çalmak birazda yürekten hissetmek ve anlamak gerektirir şahsen güsel çalabildiğine inanmıyorum süper bi şarkı sözünü rezil ettin yani anlamıyacak ne var gerçek anlamındamı düşünürsün her şeyi? -
sesim güzel ama cdlikmi onu bilemem :) hatta uyarsa gel bizim stüdyoda yapalım cd işini :) sonrada plakçı fahriyle tanıstırırım seni :)