Güzel Sesli Ariyorum :) !!
-
Bence sen CD cikarma!
-
ben ben ben :D
sesim şahanetül süper :D
ciddiyim :D
ama öyle ele gelmem :D
sütüdyoyu ayağıma getirecen :D
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------Selam müridler,
Ben 1 senedir Saz (bağlama ) çaliyorum, Ve'' Beni benden alırsın ,seni sana bırakmam '' şarkısı için sesi iyi olanları ariyorum. Cd çıkartacağım. Bu arada çok kaffaya takım ve bir türlü çözemedim nedemek acaba bu
Beni benden alırsın ,seni sana bırakmam '' ne ifade etmek istiyor bana bir yardım ederseninz memnun olurum
Saygıler sevgilerle ayrıliyorum ....
-----------------------------hep bi gün keşfedilcem diye bekliyodum kısmet buguneymis hehe.saka bi yana bende ilgileniyorum müzikle bikaç enstruman calıyorum + soyluyorum ama amatörce :) dinlemek isterim senin sazınıda.kayıt varsa elinde yuklermisin ?
-
dayı bizim ajdar var buralarda adamla bi cd çıkar inan satış rekorlarını alt üst edersin,hergün tv'lerde görcez seni :)
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
-----------------------------
zoom8 bunu yazdı:
Ben 1 senedir Saz (bağlama ) çaliyorum, Ve'' Beni benden alırsın ,seni sana bırakmam '' şarkısı için sesi iyi olanları ariyorum. Cd çıkartacağım. Bu arada çok kaffaya takım ve bir türlü çözemedim nedemek acaba bu
Beni benden alırsın ,seni sana bırakmam '' ne ifade etmek istiyor bana bir yardım ederseninz memnun olurum
-----------------------------hep bi gün keşfedilcem diye bekliyodum kısmet buguneymis hehe.saka bi yana bende ilgileniyorum müzikle bikaç enstruman calıyorum + soyluyorum ama amatörce :) dinlemek isterim senin sazınıda.kayıt varsa elinde yuklermisin ?
Sağolun var olun hajılar yanlız ben kölnde kaliyorum uçağa biniğ istanbula gelmem gerek. Yani sizinde sesiniz iyimiş herhalde gelceğime deyecek. Nerden girim sizce hicazmı sol mu do mu? sesiniz nereye uyuyor?
----------------------------- -
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------
hayatını skerim demeye getiriyo işte lafı :Ç
-----------------------------Tyler_Dayi çözmüş olayı :)
-
umarım geldiğine değer o konuda bişey diyemiyorumda diğer konuda demek ki her şey de bi mantık aramamak gerekiyor içerikle alakası yok maksat problem yapalım da akıllarda kalsın :D doktoğ ğene paği mi ne bi reklam vardı çoğunuz hatırlıyodur ne reklamı olduğunu hatırlamıyorum o ayrı yani bence mevzuyu kalıcı kılmak için kafa karıştırmaya çalışılıyor
-
lan valla yazmassam olmaz içimde kalır patlarım
konu başlığını gördüm konuya bakmadan cevabı yazıyodum az daha(içim fesatmış anladım)
"Oldu yiğidim. Konuluda ister misin? "
ve evet şuan yüzümde pis bi sırıtma var : )
-
zoom8 bunu yazdı:
-----------------------------diyorum ki demek istediği şu
beni benden alan adamı ben kendine bırakmm onuda alırım kendimi bırakırmıyım başkalarına :|
ben böle çıkarttım ama genel kanı böyle değilmiş yorumları okuduktan sora anladım, ben haifften şee etmişim manasına galiba
-
Ruhuma sahip olabilirsin ama bedenime asla! da demek istemiş olabülü.
Ayrıca ibo nun son şarkıları dogmatiktir.kurcalamaya gerek yok...