Haberiniz Olsun Ahali İçimizde İnsan Olmayanlar Var
-
konu ırk yada dinel alakası yok insanlıkla alakası vardır. bu şerefsize herşey mübahtır. dini dili ırkı ne olursa olsun insan değildir.
-
Değiştirme: Şoförün hakkını yemişiz beyler. Gazi diye duygusal anlamda hemen gazi vatandaşımızı savunmaya geçtim. Ama yanlış yapmışım ve görünen kayıtlara göre suçlu gaziymiş.
O yüzden Şoförden, şahsım adına özür dilerim. Asıl salak olan benmişim, şoföre hakaret ederek.
Beyinsizim hemde beyinsizin önde gideni.
Bilmem kaç bininci kezde olsa gene şunu anladım ki, kimsenin savunmasını dinlemeden hemen aklından hüküm verme.
DrKill tarafından 29/Eki/14 11:59 tarihinde düzenlenmiştir -
otobüstekiler ne yapıyormuş ? amk korkakları kesin uzaktan uzaktan kedi gibi dinlemiş içlerinden sövmüşlerdir şöföre. bizim toplum sesini çıkarmayı öğrenmedikçe, pısırıklığa korkalığa çekingenliğe kendini mahkum ettikçe bunun cezasını hem korkaklar hem cesurlar çekecektir. o otobüste olup ta sesini bile çıkaramayan erkeğe erkek demem ben.
edit: o şöförün amına koyayım şerefini sikeyim.
DadasAdam tarafından 27/Eki/14 14:05 tarihinde düzenlenmiştir -
DeadLyShadoW bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Çok büyük ihtimal mağlum ırktandır,
Kardeşim ırkı napacan ? Meseleye eğer şoför o gözle bakıyor olsa bile bunu biz bu şekilde açıklamamalıyız. Bu ne ahlaki, ne etik, ne dini, ne insani... bu cahillik, tahamülsüzlük, kontrolsüzlük... Şimdi sen bunu yazıyorsun "mağlum ırktan" olan kişilerin hepsi mi aynı diye çıkıp biri sana saldırsa o mu haksız sen mi haksız ordan bir tartışma. Veyahut ben o ırktanım mesela... bu böyle değerlendirilmemeli gözünüzü seveyim yapmayın
Haklısın,
-
DeadLyShadoW bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Çok büyük ihtimal mağlum ırktandır,
Kardeşim ırkı napacan ? Meseleye eğer şoför o gözle bakıyor olsa bile bunu biz bu şekilde açıklamamalıyız. Bu ne ahlaki, ne etik, ne dini, ne insani... bu cahillik, tahamülsüzlük, kontrolsüzlük... Şimdi sen bunu yazıyorsun "mağlum ırktan" olan kişilerin hepsi mi aynı diye çıkıp biri sana saldırsa o mu haksız sen mi haksız ordan bir tartışma. Veyahut ben o ırktanım mesela... bu böyle değerlendirilmemeli gözünüzü seveyim yapmayın
hangi ırktansa onun ben ırkına diline ahlakına etiğine defterine kitabına ta çıktığı yere kadar sokkayım
alayını yakacan bu şerrefsizlerin
endenius tarafından 27/Eki/14 14:26 tarihinde düzenlenmiştir -
DadasAdam bunu yazdı
otobüstekiler ne yapıyormuş ? amk korkakları kesin uzaktan uzaktan kedi gibi dinlemiş içlerinden sövmüşlerdir şöföre. bizim toplum sesini çıkarmayı öğrenmedikçe, pısırıklığa korkalığa çekingenliğe kendini mahkum ettikçe bunun cezasını hem korkaklar hem cesurlar çekecektir. o otobüste olup ta sesini bile çıkaramayan erkeğe erkek demem ben.
edit: o şöförün amına koyayım şerefini sikeyim.
Haklı sayılabilirsin kardeşim de işte bu çözüm anlık içimizi soğutur inan böyle meselelerden öyle çok kavga ettim ki(yani öyle sözlü münakaşa da değil...) tepkiyle verdiğim bu tarz hareketler ne o kişiyi düzeltebildi, ne de böyle yapmaya devam etsek de kitlesel bir çözüme ulaşabiliriz...
-
Boylelerının butun neyse oruçlulum küfretmicem
-
küfür etmek bile az gelir.
orada bu gaziye yapılan saygısızlığa göz yuman otobüstekilerinde amk ulan böyle birşeye nasıl izin verebiliyorlar hiç mi kimse karşı çıkamıyor insaf be kardeşim insaf. yazıklar olsun, her geçen gün yaşadığım ülkeden nefret etmeye başlıyorum. Her gün saçma sapan salak salak şeyler okumaktan görmekten tiksiniyorum.
-

Böyle adamlarda var.
-
herzaman söylerim bir insanın orospu çocuğu olması için annesinin orospu olmasına gerek yoktur