Haberiniz Olsun Ahali İçimizde İnsan Olmayanlar Var
-
amına kodum cocugu işte bize denk gelmezki oldugu yerde anasını sikelim
-
DeadLyShadoW bunu yazdıDadasAdam bunu yazdı
otobüstekiler ne yapıyormuş ? amk korkakları kesin uzaktan uzaktan kedi gibi dinlemiş içlerinden sövmüşlerdir şöföre. bizim toplum sesini çıkarmayı öğrenmedikçe, pısırıklığa korkalığa çekingenliğe kendini mahkum ettikçe bunun cezasını hem korkaklar hem cesurlar çekecektir. o otobüste olup ta sesini bile çıkaramayan erkeğe erkek demem ben.
edit: o şöförün amına koyayım şerefini sikeyim.
Haklı sayılabilirsin kardeşim de işte bu çözüm anlık içimizi soğutur inan böyle meselelerden öyle çok kavga ettim ki(yani öyle sözlü münakaşa da değil...) tepkiyle verdiğim bu tarz hareketler ne o kişiyi düzeltebildi, ne de böyle yapmaya devam etsek de kitlesel bir çözüme ulaşabiliriz...
hocam bir kişi birinin hatalı olduğunu dile getirirse o kişi der ki hadi lan ben doğruyum.
iki kişi dile getirirse yine kendini savunur.
ama topluca hatalı olduğu dile getirilirse o kişi duraksar belli etmese de kendini sorgulamaya başlar.
kavga etmeyelim, psikolojik baskı kuralım böylelerinin üzerinde. mesela teyzenin biri o otobüsten inerken "yazık sana be" dese, bir diğeri rahatsız edici bir bakış atsa, öbürü eliyle koluyla rahatsızlığını dile getirse.
emin ol o kişi, o anda inadını devam ettirir ama akşam eve gidince aklına düşer. toplumdan dışlanmış hissine kapılır.
bu his onu dayak veya küfür yemesinden daha fazla rahatsız eder.
-
Açığa alınmış onun bunun evladı. Güçsüz savunmasız insana artislik yaparsında tenhada sıkıştırdılarmı İstiklal Marşı nı tersten okuturlar adama!!!
Ankara’daki belediye otobüsü şoförü Gazi Yılmaz Yiğit’e, “
Benim için mi kollarını kaybettin... İyi ki kollarını kaybetmişsin... Şerefsiz” demiş ve boşa gitse de yumruk atmaya çalışmıştı. Gazi’nin şoför Vahit Çatal’dan şikayetçi olduğu karakol tutanağını da yayınladığımız bu haber büyük ses getirdi. Ankara EGO Genel Müdürlüğü, EGO Otobüsü’nde şoför ile Gazi Yılmaz Yiğit arasında geçen tartışma sonrası şoför hakkında soruşturma başlatıldığını ve şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemlerin yapılacağını belirtti.
Şoförün açığa alındığını kaydeden EGO Genel Müdürlüğü, açıklamasında,
“Hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” dedi. “KAMERADA YOK AMA YİNE DE SORUŞTURUYORUZ” EGO tarafından yapılan açıklamada; araçta bulunan kamera kayıtlarının incelendiği ve gaziye yönelik basında yer alan olumsuz ifadelerin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi ve “Ancak belirtildiği üzere hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” denildi.
-
JahR bunu yazdı
Açığa alınmış onun bunun evladı. Güçsüz savunmasız insana artislik yaparsında tenhada sıkıştırdılarmı İstiklal Marşı nı tersten okuturlar adama!!!
Ankara’daki belediye otobüsü şoförü Gazi Yılmaz Yiğit’e, “
Benim için mi kollarını kaybettin... İyi ki kollarını kaybetmişsin... Şerefsiz” demiş ve boşa gitse de yumruk atmaya çalışmıştı. Gazi’nin şoför Vahit Çatal’dan şikayetçi olduğu karakol tutanağını da yayınladığımız bu haber büyük ses getirdi. Ankara EGO Genel Müdürlüğü, EGO Otobüsü’nde şoför ile Gazi Yılmaz Yiğit arasında geçen tartışma sonrası şoför hakkında soruşturma başlatıldığını ve şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemlerin yapılacağını belirtti.
Şoförün açığa alındığını kaydeden EGO Genel Müdürlüğü, açıklamasında,
“Hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” dedi. “KAMERADA YOK AMA YİNE DE SORUŞTURUYORUZ” EGO tarafından yapılan açıklamada; araçta bulunan kamera kayıtlarının incelendiği ve gaziye yönelik basında yer alan olumsuz ifadelerin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi ve “Ancak belirtildiği üzere hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” denildi.
onlar soruşturmaya devam etsinler yakıdna biri admın ağzının yerini değiştirir aslında numarasını buldum ama teyid edemedim daha kesin olarak teyid edecek olan varsa pm atabilirim , sosyal mühendislikle kesinleştirlebilir. :D
-
İnsanlık,ahlak,etik,vatan,millet hepsini geç... Eğer böyle bir şey gerçekten olduysa sırf o gazinin haysiyeti,onuru yerde kalmasın diye, o lafı diyen bokun meydanda ibreti alem için kırbaçlanması lazım. Şehide, gaziye laf edenin anasını sikeceksin.
-
yanlış okuyamadıtsam vahit çatal
http://www.haberler.com/haber-resimleri/239/otobus-soforunden-gaziye-benim-icin-mi-kollarini-6630239_3023_m.jpg
-
-
logas bunu yazdıMustafa bunu yazdı

Böyle adamlarda var.
plakayı kes hocam adam sivaslı adamın dibi :)
duymuştum bunu meğer buymuş. şimdi bir lokantada sivasta şehit ailelerine ne yersen ye bedava üniversitenin oradaymış öyle demişlerdi.
gideni geri getirmiyor ama yinede çok güzel bir uygulama. geride kalanlar için bir gurur kaynağı.
bu ve 3 şehit olayındada
artık bilinçli böyle yapıldığını düşünüyorum. eskidende kahpede vururyorlardı ama şimdi
dikkat ediyorum öldürürkende diğer mevzulardada sanki artık pspkolojik savaş uyguluyorlar
bu daha kötü demektir. bizim halk kolay tava geldiğinden ve biribirnde bağımsız hareket ettiğinden bir çok kanunun elimizi bağladığından bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar.
yukarıdaki mesajı alıntılayacaktım neyse. bende arkadaşa katılıyoırum
bizde aynı yöntemi uygulamalı onlar gibi bizde psikloljik yıpratmalıyız.
üstelik bazen mevzu oluyor sayfalarca tartışıyoruz ama o burada kalıyor bundan sonra tepkiyi kesin sonuç alacak şekilde topluca yapalım
mesela şikayet mi edilecek,
telefonmu edilecek
twitmi atılacak
e-postamı yazılır. birlikte liste verilsin herkes bir tarafa gitmesin
tavsiyem bu.
şimdi bu vatandaş ankarada herkes melih gökçeğe yazıyormuş doğrumu
-

@edit ikinci sayfasını da twitter da buldum.
TxT tarafından 27/Eki/14 19:51 tarihinde düzenlenmiştir
-
Tam bu konuyu okudum bir taraftan pcdeyim bir taraftan kulaklar haberlerde/ Ingiltere'de bigrupmaganda da kor ve sagir sanirsam adami dovup tren raylarina atmislar dovene 2 yila yakin yardim edene de6-8 ay tam duyamadim hapis... Iyi olmus.
Su otobus soforunu de yola cikartmasinlar bence. Insanlik yol onda dip....