folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Haberiniz Olsun Ahali İçimizde İnsan Olmayanlar Var

Haberiniz Olsun Ahali İçimizde İnsan Olmayanlar Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek

amına kodum cocugu işte bize denk gelmezki oldugu yerde anasını sikelim

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    DadasAdam bunu yazdı

otobüstekiler ne yapıyormuş ? amk korkakları kesin uzaktan uzaktan kedi gibi dinlemiş içlerinden sövmüşlerdir şöföre. bizim toplum sesini çıkarmayı öğrenmedikçe, pısırıklığa korkalığa çekingenliğe kendini mahkum ettikçe bunun cezasını hem korkaklar hem cesurlar çekecektir. o otobüste olup ta sesini bile çıkaramayan erkeğe erkek demem ben. 

edit: o şöförün amına koyayım şerefini sikeyim.

Haklı sayılabilirsin kardeşim de işte bu çözüm anlık içimizi soğutur inan böyle meselelerden öyle çok kavga ettim ki(yani öyle sözlü münakaşa da değil...) tepkiyle verdiğim bu tarz hareketler ne o kişiyi düzeltebildi, ne de böyle yapmaya devam etsek de kitlesel bir çözüme ulaşabiliriz...

hocam bir kişi birinin hatalı olduğunu dile getirirse o kişi der ki hadi lan ben doğruyum.

iki kişi dile getirirse yine kendini savunur.

ama topluca hatalı olduğu dile getirilirse o kişi duraksar belli etmese de kendini sorgulamaya başlar.

kavga etmeyelim, psikolojik baskı kuralım böylelerinin üzerinde. mesela teyzenin biri o otobüsten inerken "yazık sana be" dese, bir diğeri rahatsız edici bir bakış atsa, öbürü eliyle koluyla rahatsızlığını dile getirse.

emin ol o kişi, o anda inadını devam ettirir ama akşam eve gidince aklına düşer. toplumdan dışlanmış hissine kapılır.

bu his onu dayak veya küfür yemesinden daha fazla rahatsız eder.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Açığa alınmış onun bunun evladı. Güçsüz savunmasız insana artislik yaparsında tenhada sıkıştırdılarmı İstiklal Marşı nı tersten okuturlar adama!!!

Ankara’daki belediye otobüsü şoförü Gazi Yılmaz Yiğit’e, “Benim için mi kollarını kaybettin... İyi ki kollarını kaybetmişsin... Şerefsiz” demiş ve boşa gitse de yumruk atmaya çalışmıştı. Gazi’nin şoför Vahit Çatal’dan şikayetçi olduğu karakol tutanağını da yayınladığımız bu haber büyük ses getirdi. 

Ankara EGO Genel Müdürlüğü,  EGO Otobüsü’nde şoför ile Gazi Yılmaz Yiğit arasında geçen tartışma sonrası şoför hakkında soruşturma başlatıldığını ve şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemlerin yapılacağını belirtti. 

Şoförün açığa alındığını kaydeden EGO Genel Müdürlüğü, açıklamasında, “Hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” dedi. 

“KAMERADA YOK AMA YİNE DE SORUŞTURUYORUZ”

EGO tarafından yapılan açıklamada; araçta bulunan kamera kayıtlarının incelendiği ve gaziye yönelik basında yer alan olumsuz ifadelerin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi ve “Ancak belirtildiği üzere hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” denildi. 

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    JahR bunu yazdı

Açığa alınmış onun bunun evladı. Güçsüz savunmasız insana artislik yaparsında tenhada sıkıştırdılarmı İstiklal Marşı nı tersten okuturlar adama!!!

Ankara’daki belediye otobüsü şoförü Gazi Yılmaz Yiğit’e, “Benim için mi kollarını kaybettin... İyi ki kollarını kaybetmişsin... Şerefsiz” demiş ve boşa gitse de yumruk atmaya çalışmıştı. Gazi’nin şoför Vahit Çatal’dan şikayetçi olduğu karakol tutanağını da yayınladığımız bu haber büyük ses getirdi. 

Ankara EGO Genel Müdürlüğü,  EGO Otobüsü’nde şoför ile Gazi Yılmaz Yiğit arasında geçen tartışma sonrası şoför hakkında soruşturma başlatıldığını ve şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemlerin yapılacağını belirtti. 

Şoförün açığa alındığını kaydeden EGO Genel Müdürlüğü, açıklamasında, “Hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” dedi. 

“KAMERADA YOK AMA YİNE DE SORUŞTURUYORUZ”

EGO tarafından yapılan açıklamada; araçta bulunan kamera kayıtlarının incelendiği ve gaziye yönelik basında yer alan olumsuz ifadelerin gerçeği yansıtmadığı iddia edildi ve “Ancak belirtildiği üzere hizmetlerimiz esnasında vatanımız ve vatandaşlarımızın güvenliği için canlarını hiçe sayan gazilerimizin en ufak şekilde incitilmesi bile kabul edilemez olduğundan yapılacak soruşturma sonrasında şoförün kusurlu bulunması halinde gerekli cezai işlemler yapılacaktır” denildi. 

onlar soruşturmaya devam etsinler yakıdna biri admın ağzının yerini değiştirir  aslında numarasını  buldum ama teyid edemedim daha kesin olarak  teyid edecek olan varsa pm atabilirim  , sosyal mühendislikle kesinleştirlebilir. :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

İnsanlık,ahlak,etik,vatan,millet hepsini geç... Eğer böyle bir şey gerçekten olduysa sırf o gazinin haysiyeti,onuru yerde kalmasın diye, o lafı diyen bokun meydanda ibreti alem için kırbaçlanması lazım. Şehide, gaziye laf edenin anasını sikeceksin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

yanlış okuyamadıtsam vahit çatal 

http://www.haberler.com/haber-resimleri/239/otobus-soforunden-gaziye-benim-icin-mi-kollarini-6630239_3023_m.jpg

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    logas bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Böyle adamlarda var.

plakayı kes hocam adam sivaslı adamın dibi :)

duymuştum bunu meğer buymuş. şimdi bir lokantada sivasta şehit ailelerine ne yersen ye bedava üniversitenin oradaymış öyle demişlerdi.

gideni geri getirmiyor ama yinede çok güzel bir uygulama. geride kalanlar için bir gurur kaynağı.

bu ve  3 şehit olayındada

artık bilinçli böyle yapıldığını düşünüyorum. eskidende kahpede vururyorlardı ama şimdi

dikkat ediyorum öldürürkende diğer mevzulardada sanki artık pspkolojik savaş uyguluyorlar

bu daha kötü demektir. bizim halk kolay tava geldiğinden ve biribirnde bağımsız hareket ettiğinden bir çok kanunun elimizi bağladığından bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar.

yukarıdaki mesajı alıntılayacaktım neyse. bende arkadaşa katılıyoırum

bizde aynı yöntemi uygulamalı onlar gibi bizde psikloljik yıpratmalıyız.

üstelik bazen mevzu oluyor sayfalarca tartışıyoruz ama o burada kalıyor bundan sonra tepkiyi kesin sonuç alacak şekilde topluca  yapalım

mesela şikayet mi edilecek,

telefonmu edilecek

twitmi atılacak

e-postamı yazılır. birlikte liste verilsin herkes bir tarafa gitmesin

tavsiyem bu.

şimdi bu vatandaş ankarada herkes melih gökçeğe yazıyormuş doğrumu

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

@edit ikinci sayfasını da twitter da buldum. 

TxT tarafından 27/Eki/14 19:51 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Tam bu konuyu okudum bir taraftan pcdeyim bir taraftan kulaklar haberlerde/ Ingiltere'de bigrupmaganda da kor ve sagir sanirsam adami dovup tren raylarina atmislar dovene 2 yila yakin yardim edene de6-8 ay tam duyamadim hapis... Iyi olmus.

Su otobus soforunu de yola cikartmasinlar bence. Insanlik yol onda dip....

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
Toplam Hit: 11654 Toplam Mesaj: 83