folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Haberiniz Olsun Ahali İçimizde İnsan Olmayanlar Var

Haberiniz Olsun Ahali İçimizde İnsan Olmayanlar Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

Demekki her şey gözüktüğü gibi değilmiş. Huloggg dememek lazımmış.

Belediyenin cevabını bekledim bu süre zarfında.

Buradan veya sosyal medyadan verilen bilgi ile biri gidip o şoförün kendine eşi çocuğuna vs zarar verseydi ne olacaktı. Ben o adamın yerinde olsam olayın aslını bilmeden adresini yazanları. Kufredenlerin hepsini sosyal medyadan bir bir tespit eder mahkemeye verirdim. İnşallah şoför yüklü bir tazminat davası açar. Bu kişileri mahkeme kararı ile de rezil eder. Sicillerine bir kayıt düşer.

Haklısın kardeşim de işte insanı hassas noktaları bunlar görünce dayanamıyor. Gazi gerçekten ahlaksız adamın tekiymiş. Şoför abi  bana bile dava açsa hakkıdır. Birde böyle birşeyin olma olasılığı dahi rahatsız ediyor insanı... Bu saatten sonra inşallah bize hakkını helal etsin adama sövdük de, bu kez bulup helallik mi istesem diyorum...

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    futurist bunu yazdı
    logas bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Böyle adamlarda var.

plakayı kes hocam adam sivaslı adamın dibi :)

duymuştum bunu meğer buymuş. şimdi bir lokantada sivasta şehit ailelerine ne yersen ye bedava üniversitenin oradaymış öyle demişlerdi.

gideni geri getirmiyor ama yinede çok güzel bir uygulama. geride kalanlar için bir gurur kaynağı.

bu ve  3 şehit olayındada

artık bilinçli böyle yapıldığını düşünüyorum. eskidende kahpede vururyorlardı ama şimdi

dikkat ediyorum öldürürkende diğer mevzulardada sanki artık pspkolojik savaş uyguluyorlar

bu daha kötü demektir. bizim halk kolay tava geldiğinden ve biribirnde bağımsız hareket ettiğinden bir çok kanunun elimizi bağladığından bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar.

yukarıdaki mesajı alıntılayacaktım neyse. bende arkadaşa katılıyoırum

bizde aynı yöntemi uygulamalı onlar gibi bizde psikloljik yıpratmalıyız.

üstelik bazen mevzu oluyor sayfalarca tartışıyoruz ama o burada kalıyor bundan sonra tepkiyi kesin sonuç alacak şekilde topluca  yapalım

mesela şikayet mi edilecek,

telefonmu edilecek

twitmi atılacak

e-postamı yazılır. birlikte liste verilsin herkes bir tarafa gitmesin

tavsiyem bu.

şimdi bu vatandaş ankarada herkes melih gökçeğe yazıyormuş doğrumu

söylediklerimi yineliyor ve kendimede bu kadar hzılı balıklı daldığım için kızıyorum.

nerdeyse birileri şöförü dövmeye gidiyordu.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı

http://www.haberler.com/otobus-soforunden-gaziye-benim-icin-mi-kollarini-6630239-haberi/

Burada bir haber var... Değil toplumun hassasiyet beslediği gazi ve şehit konularına girmek, herhangi engelli insana yapılmayacak şekilde davranan bir otobüs şoförü. Allah razı olsun demeyi falan zaten geçtim adam küçücük kızının önünde adama hayatının darbesini vurmuş. Kendi ülkemde bulunan insanlardan bekleyemeceğim, vicdanımı yaralayan, moralimi alt üst eden olay. Küfürler ettim, aradım plakasını ve isminide buldum. Hatta dedim madem Ankara'da yaşıyorum git bul ağzını burnunu kır... Ama dedim ki neye yarar ? Kendi toplumumu cahil vs. şekild aşağılayacak da değilim. Ama bence toplum olarak herkes kendini eleştirmeli diye düşünüyorum, ha moralim hala çok bozuk, kafam atık. Çünkü her insan özeleştrisinden bu kadar uzak olmayasaydı bu yaşanan veya yaşanıpta haberimiz olmayan bu muhtelif olaylar olur muydu ? Son olarak bir öğüt paylaşmak istiyorum hem kendime hem hepimize... İmam Gazali derki; bir toplumdaki insanlar nasılsa toplum aynı şekilde birbirinden etkilenerek yöneticileri kendi içerisinden çıkarır. Yani süt nasılsa üste öyle bir kaymak çıkar. Sen toplum olarak "kötü" isen, kötü yönetilir, toplumca kötü yaşarsın. Demek ki biz kendimiz eleştirmek şöyle dursun, başkalarını eleştirmekten kendi vicdansız, eski adaletli toplum özelliklerimizden uzak "kötü" toplumumuzu yaratıyoruz... (içimi dökmek istedim, okudunuz teşekkür ederim...)

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/27480129.asp?scenario_id=Sosyal1&action=ilginizicekebilir&label=HaberClick1&widget_id=741345258429646

beklemek lazım gazı pıslık cıktı ne pkk lı adam ne de baska bısı .gazı de olsa kımsenın cebıne el sokulmaz boyle bır anlayıs mı var ozaman kartını onune koyacak takacak tanıtım kartı seklınde

fakat sonunda allah bılerek almıs vs bunlar serefsızce olmus haklıyken haksız duruma dusurmus kendını yazık 

hipokondriyak tarafından 29/Eki/14 18:00 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

ben biliyordum bu haberin göründüğü gibi olmadığını ama tbt de linç edilmeye niyetim yoktu onun için birşey yazmadım.

bir ego şoförü durduk yere niye bir gaziye küfür etip saldırsın ki? gazilerimize saygımız sonsuz ama gazi de olsan işinin başında ekmeğini kazanmak isteyen adamın sabrını sınayamazsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

edit

66albay tarafından 29/Eki/14 23:25 tarihinde düzenlenmiştir

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

söföre sövmemistim 2 mesajımdada ama gazi sövmek istiyorum ne yalan söylim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

edit : konu karışık. kim haklı kim haksız belli değil.

sanane tarafından 30/Eki/14 10:45 tarihinde düzenlenmiştir

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JahR
    JahR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

izleyin kim kime hakaret ediyormuş, 1.5 dakikalık montajlanmış videoya değilde tamamına bakın.

http://www.dailymotion.com/video/x28xgvn_ego-soforunden-gaziye-hakaret-goruntuleri-ortaya-cikti_news?start=4

( Melih Gökçek; "Bu gazi CHP'li iftira atıyor" demişti...)   Bir gazi yi şehit i  siyasi görüşe bulaştırmak nasıl bi adiliktir.

beyin derki; ya beni kullan, ya da kafana sık ulan!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hulagu
    Hulagu's avatar
    Erkek
    JahR bunu yazdı

izleyin kim kime hakaret ediyormuş, 1.5 dakikalık montajlanmış videoya değilde tamamına bakın.

http://www.dailymotion.com/video/x28xgvn_ego-soforunden-gaziye-hakaret-goruntuleri-ortaya-cikti_news?start=4

( Melih Gökçek; "Bu gazi CHP'li iftira atıyor" demişti...)   Bir gazi yi şehit i  siyasi görüşe bulaştırmak nasıl bi adiliktir.

Montaj dediğin video ile bu video arasındaki fark ne ? Olayı başlatan olayı büyüten ilk hakaret eden gazi.  Adam açık açık diyor ilk tartışma cıkmadan önce diğer elinizin protez olduğunu görmedim buyrun inin diye ama gazi hala eli cebe sok deyip şöförün üzerine yürüyor. Olay gökçek chp akp vs olayı değil benim açımdan masum bir  adamın ekmeğinden olması.

Madem Türksün Göster Ürksün!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Şoför ne olursa olsun haksız kardeşim 

bırakın adamın gazi olmasını bir kere otobüslerde Özürlülere ücretsiz 

onu geçtim engelli insanlar normal insanlara göre her zaman daha hasasdır

he de geç ne olmuş yani 

şoförün yanlışı

melih sağolsun nasılda destek çıkmış şoföre tsk ise gaziyi susturmuş yazık

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 10391 Toplam Mesaj: 83