Hacilar Hangi Logoyu Kullanayim
-
9 daki text in içindeki daireleri oynak yap. sürekli dolansınlar. O şekilde daha güzel duracaktır.
-
5 güzel. kullana bilirisn.
-
sezeruludag bunu yazdıdhmm bunu yazdısezeruludag bunu yazdı
hocam sen buradan logo beğen daha iyi kolay sonra durumların düzeldiğinde kendine orginal bir logo hazırlanır en azından başlangıçta güzel bir logo olsun Free olarak bulunur bunları merak etme
http://graphicriver.net/popular_item/by_category?category=logo-templates
Abi bunlar guzel hosta simdilik alabilecegimi sanmiyorum. Ekonomik acidan degil. Basta site sade haliyle acilsin
Reklam yapayim ( google v.s) sonra da yavas yavas degistiririz
hocam sen oradan beğen Ücretsiz halini warez'den buluruz belirtmiştim ben zaten sen beğen olmadı çizilir kolay iş yani senin oluşturmandasa buradan beğenmen daha iyi parayla al demedim zaten biliyorum veremeyeceğini.
Sezer vermemek icin bir politika uygulamiyorum ki ben. Sakin yanlis anlama ama kalkipta hadi cizin hangisi guzelse alayim da demedim :) Bir seyler karaladim ve sordum. Belki hic birini kullanmayacagim :) Ayrica grafiker arkadaslarin bazilari googleda aratip fikir alip oradan yapiyor :) Bakalim hangi daha begenilecek belki o renkte daha hos bisiyler yapmaya calisirim
Ayrica o gosterdiklerinden warez bulsak copyright sorunu ile karsilasabilirim :).
Ilgin icinde ayrica tesekkur ederim. Sagol.
-
THT2005 bunu yazdı
5 güzel. kullana bilirisn.
Tesekkurler dostum.
-
asa42 bunu yazdı
9 daki text in içindeki daireleri oynak yap. sürekli dolansınlar. O şekilde daha güzel duracaktır.
Hmm ilginc aklima gelmeyen bir fikir tesekkur ederim not aliyom
-
Son durum sudur dostlar :
1 = 2
2 = 2
3 = 4
4 = 0
5 = 4
6 = 1
7 = 0
8 = 0
9 = 1
10 = 13 ve 5 az onde :)
-
5 bence. o kareli T sonraları kullanacağın kaleme kadar basılabilir.
-
Ephesus bunu yazdı
5 bence. o kareli T sonraları kullanacağın kaleme kadar basılabilir.
Tesekkurler dostum :)
-
Dostlar attim bir tane under construction temasi site ye :)
Son durumda su :
=============================
1 = 2
2 = 2
3 = 4
4 = 0
5 = 5
6 = 1
7 = 0
8 = 0
9 = 1
10 = 1ilk once 50 ye ulasan logoyu sececem :)
-