Hacilar Hangi Logoyu Kullanayim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

9 daki text in içindeki daireleri oynak yap. sürekli dolansınlar. O şekilde daha güzel duracaktır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

5 güzel. kullana bilirisn.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    sezeruludag bunu yazdı
    dhmm bunu yazdı
    sezeruludag bunu yazdı

hocam sen buradan logo beğen daha iyi kolay sonra durumların düzeldiğinde kendine orginal bir logo hazırlanır en azından başlangıçta güzel bir logo olsun Free olarak bulunur bunları merak etme

http://graphicriver.net/popular_item/by_category?category=logo-templates

Abi bunlar guzel hosta simdilik alabilecegimi sanmiyorum. Ekonomik acidan degil. Basta site sade haliyle acilsin

Reklam yapayim ( google v.s) sonra da yavas yavas degistiririz

hocam sen oradan beğen Ücretsiz halini warez'den buluruz belirtmiştim ben zaten sen beğen olmadı çizilir kolay iş yani senin oluşturmandasa buradan beğenmen daha iyi parayla al demedim zaten biliyorum veremeyeceğini.

Sezer vermemek icin bir politika uygulamiyorum ki ben. Sakin yanlis anlama ama kalkipta hadi cizin hangisi guzelse alayim da demedim :) Bir seyler karaladim ve sordum. Belki hic birini kullanmayacagim :) Ayrica grafiker arkadaslarin bazilari googleda aratip fikir alip oradan yapiyor :) Bakalim hangi daha begenilecek belki o renkte daha hos bisiyler yapmaya calisirim

Ayrica o gosterdiklerinden warez bulsak copyright sorunu ile karsilasabilirim :).

Ilgin icinde ayrica tesekkur ederim. Sagol.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

5 güzel. kullana bilirisn.

Tesekkurler dostum.

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

9 daki text in içindeki daireleri oynak yap. sürekli dolansınlar. O şekilde daha güzel duracaktır.

Hmm ilginc aklima gelmeyen bir fikir tesekkur ederim not aliyom

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Son durum sudur dostlar :

1 = 2
    2 = 2
    3 = 4
    4 = 0
    5 = 4
    6 = 1
    7 = 0
    8 = 0
    9 = 1
    10 = 1

3 ve 5 az onde :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

5 bence. o kareli T sonraları kullanacağın kaleme kadar basılabilir.

Avukat/Hukukçu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

5 bence. o kareli T sonraları kullanacağın kaleme kadar basılabilir.

Tesekkurler dostum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Dostlar attim bir tane under construction temasi site ye :)

Son durumda su :

=============================

1 = 2
    2 = 2
    3 = 4
    4 = 0
    5 = 5
    6 = 1
    7 = 0
    8 = 0
    9 = 1
    10 = 1

ilk once 50 ye ulasan logoyu sececem :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

2

Homer tarafından 05/Eyl/12 14:36 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8502 Toplam Mesaj: 82