Haciz İçin Tebligat Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba arkadaşlar kapıya kağıt bırakmışlar kredi kartı ile ilgili borc benim değil evdeki eşyalarda borcun tutarı kadar etmez ve borcun sahibinin üstünede evde eşya yok avukatı aradım bugün  evdeki tüm eşyaları alırız felan dedi ister başkasının üstüne olsun ister borclunun felan dedi böyle birşey warmı yaw öyle benim malımı almaya gelirlerse kan cıkarırım orrsobu çoçuklarına bak ya

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bisson
    bisson's avatar
    Erkek

ya olur olurmu öyle şey borç kimin ondan alırlar yoksa kefil olayına girerler (tabi kefillik varsa) varsa başka avukat tanıdığın ona sor

(not:patlayıcıları bende severim.....:)

I know me you know you.......
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

borçlunun ikameti o evse alırlar hocam.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Kiracı falan mısın? Çünkü kiracıysan öyle saçma şey mi olur.

Ben kirada oturucam ev sahibim hacizli benim eşyalarımı alıcaklar sokarım öyle işe..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Tebligatı o adresten aldıysanız yasal olarak o adres haciz işlemine tabii tutulabilir hocam. Boşa vakit geçirme tebligatı almışsın o adrese çatır çatır haciz gelir istediğin çıngarı çıkar polisle gelecekler. Kiracımısın  değilmisin veya kefilliğin olduğu içinmi sana geldi bu tebligat durumu net yaz aydınlatmaya çalışayım elimden geldiğince.Ateş düştüğü yeri yakar dostum ne demek olduğunu iyi bilirim

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:
    -----------------------------

borçlunun ikameti o evse alırlar hocam.

Malesef böyle bir durum söz konusu

Sen iyisimi bi araştır iyi bir avukata danış önlemini al yoksa kapıya dayanırlar başın çok ağrır

Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

borclu amcam onun yediği boku bizden nasıl alıyorlar aga böyle şeymi olur bizim yanımızda yaşıyo

edit : kefillik felanda yok ortada 1 tane bilgisayarım var oda gittcek aq 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Kötü hocam orada yaşaması sorun değil tebligatın o adresten alınmış olması sorun şu halde hiçbir şey yapamazsın tek yol geliyor aklıma ev kiramı?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

Kötü hocam orada yaşaması sorun değil tebligatın o adresten alınmış olması sorun şu halde hiçbir şey yapamazsın tek yol geliyor aklıma ev kiramı?

evet kira hocam :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

eğer ikamet adresin oturduğun evde değilse ikametini oturduğun eve al hacizli olan kişinin ikameti oturduğun evde ise sen ikamet kaydı yapınca onun kaydını silerler hacze gelenlerede o kişinin orda oturmadığını ikamet adresinin orda olmadığını senin ikametinin olduğunu de  en fazla tutanak tutar giderler o kişinin yeni ikametini bulmaya çalışırlar senin eşyalarına haciz koymazlar diye biliyorum tabi bi kefillik söz konusu değilse ama yanlışta biliyo olabilirim

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hocam haciz den kurtulmanın tek yolu bir sahte kontrat hazırlaman. Kontartın en arkasındaki bölümde evin eşyalı olarak kiralandığını yazacaksınız evde ne eşya varsa kontrata not düşeceksiniz. Ev sahibinle bile konuş bunu istersen anlayışlı biriyse zaten onunla bir ilgisi yok. Böyle yaparsan senden hiçbir şey alamazlar eğer kefilliğinde yoksa.

Toplam Hit: 7438 Toplam Mesaj: 38