Haciz İçin Tebligat Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

dostum tebligat o adresten alındıysa ve borçlu kişi o evde ikamet ediyosa yani  muhtarlıkda ikametgahı o evin adresi görünüyosa yapacak hiç bişeyin yok alrlar herşeyi.

ama yok o ev değilse ikameti, geldiklerinde burda öle biri yaşamıyo dersin geçer gidersin tebligatıda göstermezsin bilmem ne kadar etkisi olur ama, ikamet meselesi önemli söliim.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

ama sen nüfus müdürlüğüne o kişinin evde oturmadığını slinmesi ısrarla belirt o taşındı biz geldik de

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

eğer ikamet adresin oturduğun evde değilse ikametini oturduğun eve al hacizli olan kişinin ikameti oturduğun evde ise sen ikamet kaydı yapınca onun kaydını silerler hacze gelenlerede o kişinin orda oturmadığını ikamet adresinin orda olmadığını senin ikametinin olduğunu de  en fazla tutanak tutar giderler o kişinin yeni ikametini bulmaya çalışırlar senin eşyalarına haciz koymazlar diye biliyorum tabi bi kefillik söz konusu değilse ama yanlışta biliyo olabilirim

-------------------

Yanlış biliyorsun hocam. Tebligat o adresten alındıysa olay bitmiştir haciz için adam aramıyorlar Borç karşılığı haciz edecek mal arıyorlar. Tebligatın oradan alınması her şeyi bitirmiş.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam haciz den kurtulmanın tek yolu bir sahte kontrat hazırlaman. Kontartın en arkasındaki bölümde evin eşyalı olarak kiralandığını yazacaksınız evde ne eşya varsa kontrata not düşeceksiniz. Ev sahibinle bile konuş bunu istersen anlayışlı biriyse zaten onunla bir ilgisi yok. Böyle yaparsan senden hiçbir şey alamazlar eğer kefilliğinde yoksa.

saolasın hocam hemen yapayım bu dediğin olayı wallaha sevinc geldi birden içime :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ev sahibi saglam sa ev sahibi ile kira sözleşmesi yap eşyalı tuttuguna dair o zman geldıklerınde kira sözleşmesini gösterirsin bişey alamdan gerı döner gıderler

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

blmrt bunu yazdı:

ev sahibi saglam sa ev sahibi ile kira sözleşmesi yap eşyalı tuttuguna dair o zman geldıklerınde kira sözleşmesini gösterirsin bişey alamdan gerı döner gıderler

ben bi pc yi kurtarayım yeter aga buzdolabıyla işim yok zaten :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

aynısı benim başıma geldi benden önce oturan kiracının haciz olayları varmış benden öncede benden sonrada baya bi tebligat gelmişti bende hemen ikametimi çektim o kişinin ikametini nüfustan sildirdim burda o oturmuyo artık ben oturuyorum diye haciz için geldiler durumu dedim ikameti gösterdim tutanak tutup gittiler sonrada bana yada daireye bi geri dönüş olmadı ama sistem değiştiyse bilemem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Herşeyi yaz hocam kontrata pulunu mulunu yapıştır imzaları at. Geldiklerindede amcan ın orada olmadığını söyle kontratı göster. Evde yokkende alabilme yetkileri var kontratın fotokopisini çek yapıştır kapıya hiçbir şey yapamazlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

yalnız şunu unutmayın ev sahibi ile yaptıgınız anlaşma noter tastikli olmassa şayet kendı aranızda yaptıgınız sözleşmenin bi hükmü yok

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

aynısı benim başıma geldi benden önce oturan kiracının haciz olayları varmış benden öncede benden sonrada baya bi tebligat gelmişti bende hemen ikametimi çektim o kişinin ikametini nüfustan sildirdim burda o oturmuyo artık ben oturuyorum diye haciz için geldiler durumu dedim ikameti gösterdim tutanak tutup gittiler sonrada bana yada daireye bi geri dönüş olmadı ama sistem değiştiyse bilemem

---------

Hocam senin olayla yakından uzaktan bağlantın yokmuş. Burada kişinin amcası borçlu dahada öte tebligat bu adresten teslim alınmış..

Toplam Hit: 7219 Toplam Mesaj: 38