Haciz İçin Tebligat Geldi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Herşeyi yaz hocam kontrata pulunu mulunu yapıştır imzaları at. Geldiklerindede amcan ın orada olmadığını söyle kontratı göster. Evde yokkende alabilme yetkileri var kontratın fotokopisini çek yapıştır kapıya hiçbir şey yapamazlar.

-----------------------------

hocam bu konratı işini evsahibi ile yapdıkdan sonra biyerde onaylatmak gerekiyormu acaba? noterde felan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    sana gelen kağıtta hangi icra dairesi yazıyorsa gidip konuş, itiraz falan et oraya.

jack daniels 160 yaşında
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

evde o kişi oturmuyorsa ikameti orada değilse taşınmışsa evde ona ait hiç birşey yoksa hiç birşey yapamazlar hocam en azından bende öle oldu adamlar bi almaya niyetlendiler durumu bağırarak anlattım dedim adamın yerine nasıl benim eşyalarımı alırsınız diye döndüler gittiler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

amcası olması farkedermiki yaw sonuçta ortada kefillik yok hocam sen en iyisi onu bi avukata sorsana tanıdığın varsa sonucu burayada yazarsan bizde bilgileniriz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Aynısını yaşadık, haczederler hocam. Şöyle yap; evde eşya bırakma, bozuk televizyon bozuk çamaşır makinesi bozuk buzdolabı vs doldur ve temizle hacizden kaçırmak için öyle koyduğunuzu sanacaklardır ve kıymet de biçecektir, zaten kıymet biçip aldıktan sonra soksun bir tarafına.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Eder hocam ediyor tebligat alındıysa oradan sorun büyük senin olayında muhtemelen borçlu bulunmuş yada sen bir şekil şanslısın.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

şansa bak adamın bi icra tebligatı daha geldi şimdi(bu hacizcilerin telepatik bi yeteneği varmı acaba) şimdi icra dairesini aradım öncedende olanları anlattım kadın tamam o zaman bişey olmaz o evde o kişinin ikameti eşyası vs hiç bişeyi yoksa haczedemezler gelenlere durumu söylersiniz tutanak tutulur geri dönerler dedi ama ne derece doğru acep 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Alma hocam tebligatları postacı ile konuş zatn iadeli tahhütlü olması lazım imza karşılığı alınması lazım alma onları senin ismine olmadığı belli zaten.O zaman postacı muhtara götürmek zorunda kalır ki oradada kayıdı düzelttirmişsin. Sen aldıkça risk var.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam borçlu ikameti o ewse alabilirler ancak eşyaların faturaları warsa yani borçlunun deilde senin olduğunu ispatlarsan alamıolar 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

yok almadım zaten postacıya dedim burda oturmuyo geri gitti postacı ama öncekileri arkadaşlar almıştı önceki postlar da da dediğim gibi hacizcilere durumu söyleyince hiç bişeye  ellemeden geri gitmişlerdi 

Toplam Hit: 7437 Toplam Mesaj: 38