Hacked Diyarbakir Belediyesi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    helal olsun hoja..

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yellowstar
    yellowstar's avatar
    Erkek
    elinize sağlık, o.çocuğuna iyi olmuş, beter olsun bölücü şerefsiz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    işallah kaderide web sitesi gibi olur. remote bende askerliği sizin orda yapmıştım, b.paşa c.evinde :S yemin ettim bida gelmicem b.paşaya :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    ellerinize sağlık

Yakarız Bu Gezegeni...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kehanet
    Kehanet's avatar
    Erkek

remmoo insan verdiğin lınklere tıklamadan once 2 defa dusunmesı gerekıyor :D:D...mazallah lınkten keyloger cıkar neme lazım..:D:D:D

Benimkisi kuvvet, zevk ve kudret. Benim adım "Kehanet"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

netkomik bunu yazdı:
    -----------------------------
    işallah kaderide web sitesi gibi olur. remote bende askerliği sizin orda yapmıştım, b.paşa c.evinde :S yemin ettim bida gelmicem b.paşaya :)
    kimse benle arkadaş olmak bile istemior a.q bayrampaşalıyım diye :(

- Bayan :

Nerden ?

- Ben  :

Bayrampaşa

- Bayan

blocked :S

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    ellerine vermişsiniz yeah

sanılanın aksine...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    RemotE bunu yazdı:

netkomik bunu yazdı:
    kimse benle arkadaş olmak bile istemior a.q bayrampaşalıyım diye :(

- Bayan :

Nerden ?

- Ben  :

Bayrampaşa

- Bayan

blocked :S

Aslında benim sorunum b.paşalılarla değilde, cezaevi ile:S askerlik yaptık en nihayetinde. yoksa b.paşalılardan yana hiç sıkıntım olmadı hatta c.evinin kapısında bi eczane var ordan bi kızla tanışmıştık 3 ay kadar her çarşı izninde görüşmüştük :) genelde aquarium da :D güzel yer b.paşa. metrosu var, otobüsü var. heryere de yakın. isimden kaybediyor sadece :)

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    Diyarbakır Belediyesi Hacklendi

11 Eylül 2007 Tarihinde Diyarbakır Büyükşehir Belediye'nin sitesini www.diyarbakir-bld.gov.tr  Hackleyen Türk Hacker Grubu   Newyork & RemotE & EntriKa şimdi de sitenin içerigini tamamiyle degiştirerek, siteyi mizahi bir havaya soktu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lı teröristin cenazesine PKK bayrağı örtmesini protesto eden TÜRK hack grubu şu notu siteye yazdı

Sayın Diyarbakır Halkından ve Tüm Milletimizden özür dileriz.Yanlız PKK'ya ''Gerilla'',Apo'ya ''Sayın Başkanım'' Diyen Bir Zihniyete Daha Fazla Katlanamazdık.Türk Milleti Lazı Çerkezi Kürdü ve Boşnağıyla Bir Bütündür.Kürt-Türk Kardeştir,Ayrım Yapan Kalleştir. Ve Aynı Zamanda ''HAİNDİR''. Kendileri ABD ve Dünya Üzerindeki Emperyalist Ve Sömürücü Güçlerin Kucağına Oturan Osman BAYDEMİR Gibi Zavallı bir Şahsiyet, Ne Diyarbakır Halkına Ne De Türkiye Cumhuriyetine Hayırlı bir iş Yapamaz.Buradan Osman BAYDEMİR Gibi Satılmış Vatan Hainlerini Kınıyor,Ve Diyoruz Ki:''TEK DEVLET ,TEK BAYRAK,TEK DİL,TEK VATAN'' Cenabı Allah Türk Milletinin Yar ve Yardımcısı Olsun.Tüm Şehitlerimize Rahmet Ve Ailelerine Sabır Diliyoruz.Bu Ülke ''BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNDÜR''.Kimse Merak Etmesin.

http://www.diyarbakir-bld.gov.tr/

Newyork & RemotE & EntriKa adlı Türk Hacker grubu operasyonlarının devam edeceğini

zone h la index i göremedim ama haber yetti :D linke tıklayınca böyle adres bulunmamaktadır diyo :S  

Living Death
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek

Remote ve onun açtıoğın konuya destek veren arkadaşlara...

Ben Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sistem Destek Uzmanıyım. Yaklaşık 3 yıldır Tahribat üyesiyim. Bir çok faliyetlerinizi izliyor ve takip ediyorum, hatta Diyarbakır çıkartmasında hepinizle tanışmak için bir çok defa burdaki arkadaşları davet etmişimdir.

11.09.2007 yani 12 Eylül önce yapmış olduğunuz atacklar sonuç itibariyle beni baya bir yordu, gece 02:30 a kadar 100lerce proxy i firewallda engelleyip blocklamak ve IP adreslerinizi ayrıştırmak zorunda kaldım. Ayrıca bir zone-h kaydı vermişsin fakat sende linki tıklarsan öyle bir kayıt yok çünkü malesef zevkinizi tatmin edip index basamadınız, sadece bmp resimle montaj olduğunu bildiririm. Ayrıca Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Web Sitesinin ddos atacklardan dolayı gün içinde 1 kaç saatliğine erişimin kapatıldığından dolayı bir çok forumda "ben yaptım, ben hackledim" gibi erkeksi laflar ediliyor. O Erkekler malesef öyle bir şeyi halen başarabilmiş değil, çünkü attacklardan dolayı yazılımsal firewall üzerinde roller yazmak için erişimi ben kapattım.

Ayrıca yapmış olduğunuz saldırı Sayın Osman BAYDEMİR'in şahsına değil T.C. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Resmi Sitesine yapılmıştır, ve bu saldırı sonucu Sayın Osman BAYDEMİR zerre kadar etkilenmemiş ve ilgilenmemiştir... Siz nasıl o siteye saldırmayı kendinize görev sayıyorsanız bende T.C. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Huku Bürosuna loglar arasından seçmiş olduğum Türk Telekom'a ait IP Adreslerinizi bildirmek zorundayım. Hukuki süreç 12.09.2007 tarihinde başlamış olup hakkınızda gereken işlemler yapılması sağlanacaktır.

Saldırılarınızın boşuna olduğunu sistemlerin Cisco McAfee gibi Dünya'nın en iyi Firewall Cihaz ve yazılımlarının kullanıldığını, 4 Adet Serverin Sekronizasyon halinde bulunduğunu Metro Ethernet gibi Yüksek Hızlı bağlantılara sahip olduğumuzu bildirmek isterim.

Sonuç itibariyle bu tür çocuksu saldırıların sadece klavye başına iktidarsız erkekler gibi sadece kuru masterbasyon yapmaya çalışmaktan başka işe yaramadığını hatırlatır, bu gibi faliyetlerin size bir fayda getirmeyeceğini hatırlatırım...

Cukka gibi oturmuş diyen arkadaşlar bu yazıdan sonra ben nasıl cukka gibi oturttum size diye sorarım ??? :)

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
Toplam Hit: 14841 Toplam Mesaj: 76