Hacked Diyarbakir Belediyesi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

sakin beyler...

sende madem tahribatta takılıyorsun... ne bok yemeye yok mahkemeye verildi kapak oldu dıyorsun...

burası senın oradan ne tür bir siteymiş gibi gözüküyor ?

mp3 paylasım falanmı... ?

ha mıllete yapılnca normal ama bana yapılınca e*e kaka mı...

bi geç bu ayakları ya... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek
    KorteX hukuk bürosu bu gibi ergenlik çağına yeni giren ve klavyede erkeksi davranan ezikler hakkında gereken işlemi yaptı, 2 inci dosya tahtibat.com un loglarından erkeklerin IP leri savcılık tarafından istenerek hazırlanacak. wala elimle koymuş gibi buldum. Bunları gökte araken yerde buldum. sen keyfine bak...

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    ya bari yalan söyleme ulan kendi gözümle gördüm indexi amk bide yok resimdi o diyosun kendim görmesem inanıcam amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek

Hayat çocuk oyun alanı değil, ne zaman nerden yüzünüze tokadın şapladığını anlamazsınız... sözüm konuyu açan, destek veren, ve beni banlayan erkek kılıklı arkadaşlaradır.

Ha birde utanmadan forum kuralları :

5. Forum içi bölücülük yapanın (Örneğin imzalara Bizim isteğimiz olana kadar foruma gelmiyoruz, protesto ediyoruz gibi şeylerin) sonucu sorgusuz sualsiz ban'dır. Kimseyi zorla tutmuyoruz.
  6. Gerçektende bölücülüğün alası yapılıyor...

Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KorteX
    KorteX's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

heah agamm böle işte..  ;)

ne takıyosun bizleri.. abi sen gerekeni yapp..

Yetim düşler bekçisi
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek

Kendini taşıyamayan ve beni küfür etmeye zorlayan inekler umarım bir gün adam olurlar...

Banlasanızda görüyorsunuz ki yazabiliyorum...

işin garip tarafı yeni kurallarda ; Siyaset Yasaktır... Siyasi Konu acmak yasaktır.. deniliyor fakat görülüyorki www.diyarbakir.bel.tr siyasi fikir ve düşünceler için saldırılıyor ve aklışlanıyor..

Önce içinizdeki canavarı öldürün sonra başkalarından saygı bekleyin...

konu benim için kapanmıştır.

Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Mir bunu yazdı:
    -----------------------------

Kendini taşıyamayan ve beni küfür etmeye zorlayan inekler umarım bir gün adam olurlar...

Banlasanızda görüyorsunuz ki yazabiliyorum...

işin garip tarafı yeni kurallarda ; Siyaset Yasaktır... Siyasi Konu acmak yasaktır.. deniliyor fakat görülüyorki www.diyarbakir.bel.tr siyasi fikir ve düşünceler için saldırılıyor ve aklışlanıyor..

Önce içinizdeki canavarı öldürün sonra başkalarından saygı bekleyin...

konu benim için kapanmıştır.

-----------------------------

mir sana karşı laflar hazırladım la seni ta gotten sikeyim amına koduumun evladının yediveren göt lalesinin sümbülünün içindeki arılarla tozlaşma yaptırdığımın oğlunun ailedeki gay çocuğun babası. ta amına kodumun ibnesinin götüne sur dikip üzerine oturtturduğumun teyzesinin evladının yandan yemiş bacanağı. lan sike sürülecek aklın var mı da senin buralarda car car ötüyon seni de senin gibi itleri besleyenlerin de ta kanını sikiyim seni köpoğlunun götoş sümüklüsü. da siktir git seni amua 20 lik demirler girsin götüne kodumun pkklı piçi seni siktir git asabımı bozma usb 2.0 vibratörün üstüne otur bu laflarımdan feyzal. :D oh beeee.

Hoop.
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

Bu ne pehriz bu ne lahana tursusu
    actigin basliklarla bu davranisin biraz celismis gibi mir

McAfee VirusScan Enterprise 8.5i (Antivirus+Antispyware) Full Sürüm
    Tahribat"tan Son Bomba! Bedava MCafee Dağıtıyoruz 2
    Msn Discovery X
    Ücretsiz MCAFEE Dağıtıyoruz... Tahribat.Com Üyelerine Özel
    Nasa Programı
    HERKES SİTE HACKLEYECEK Başlığının Devamı...

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bak Mir kafana Muridlere laf söyleme gel bana söyle :) attığın cevaplarıda siliorum boşuna kasma. tartışcak daha çok konuda açma . bana attığın pm yide bi yerine sokarım mahkemeye ver benide hadi bekliom sabırsızlıkta yeter evde oturduğum :)

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
    RemotE
    RemotE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konu:sana kalmýþ... Mesaj: senin söylediklerinin benzerini ismini vermeyceðim bir grup daha beyan etmiþ, hatta yüksek merciler için çalýþtýðýný ve kendilerinin özel kuvvetler olduðunu ve devlet memurluðu yaptýklarýný beyan etmiþlerdir, fakat çok deðil savcýlýk baþvurusundan 3 ay sonra mahkemeye çýktýlar. Sonuç itibariyle yargýlama süreci sayýn Osman Baydemir"in alakasý ve ilgisinin dahi olmadýðýný ve bu ismi kullanmak cezayi iþlemi deðiþtiremeyeceðini kendilerine aynen iletti. gayet güzel halen yargýlanmalarý devam edilmektedir... Senin dediðin gibi herkesin arkasýnda birileri vardýr. Bunlar kiþiler, dernekler ve büyükþehir belediyesi gibi kurumlar dahil... Ayrýca eþinin, kendisinin, baðlý oldugu partinin, veya bir çok etken sizin Türkiye Cumhuriyeti Resmi Kurumuna ait bir siteye saldýrmanýzý hak saymaz ve baþýnýzý baya aðrýtýr. Umarým avukat tutacak paranýz vardýr... Yaaw sen halen anlamadýn mý? Diyarbakýr Büyükþehir Belediye Baþkaný Osman BAYDEMÝR 68 dosyasý mahkemede dururken neden halen hiç bir ceza almayýp o koltukta oturuyor diye düþünmedin mi? Onun o koltukta oturmasýný saðlayanlar sizin ceza almanýz için Diyarbakýrdaki mahkemelerin hepsini yerinden oynatýr... Siz neye bulaþtýðýnýzý bilmiyorsunuz dostum..

attığı pm ye bakın :)

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz..! http://www.intikal.org - http://www.ohbea.com
  • Toplam Hit: 14843 Toplam Mesaj: 76