Hacked Diyarbakir Belediyesi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    Mir bunu yazdı:
    -----------------------------

Kendini taşıyamayan ve beni küfür etmeye zorlayan inekler umarım bir gün adam olurlar...

Banlasanızda görüyorsunuz ki yazabiliyorum...

işin garip tarafı yeni kurallarda ; Siyaset Yasaktır... Siyasi Konu acmak yasaktır.. deniliyor fakat görülüyorki www.diyarbakir.bel.tr siyasi fikir ve düşünceler için saldırılıyor ve aklışlanıyor..

Önce içinizdeki canavarı öldürün sonra başkalarından saygı bekleyin...

konu benim için kapanmıştır.

-----------------------------

Salak herif session süren bitene kadar tabi yazabileceksin ben sana bilgi işlemci olamazsın demedim erkek olamazsın dedim. ATKAFASI seni :D mesajlarını okudum sana kıl oldum lan ben :D  30 ip tutuyorum cok uğraştım bunun için işlemciyim biligiliyim ayaklarına yatıyon sen oyle bi adamsan pardon varlıksan ben bu kafayı burda keserim kardeşim :D mauzhauza göt oğlansın sen oğluuuuuuuuuum :D

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek
    ya siktir edin onun sayın diyen dillerini skiyim ben. amk kancığı :D

Hoop.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

3 yıllık üyemiz 87 kere login olmuş ABD de yaşıyor. yazmış Sn. Osman Baydemir PKK lı o. ç. cenazine gidip "şehit" die  bahsedio bizde alkış tutucaktık saten. bu sitede bölücülük yapanın demişsin PKK da bölücü olduğuna göre ??? bence senin beyninde problem var. evet biz bu arkadaşlarımızı sonuna kadar destekliyoruz IP adreslerimizide vericeksin hiç durma git ver hade anladık HACK yapan suçluda forumda ona destek vereninde bu yüzden ceza yediğini hiç duymamıştım. ısrarla söylüyorum senin Beyninde Kesin Problem var. Ayrıyettten bu site sen gibi bölücü o.ç. için kapalıdır.  

Üye Detayları
    Username : Mir 
    ID : 18281 
    İsim : Ad 
    Soyisim : Soyad 
    Web Sayfası : http://webhost.5gigs.com 
    Medeni Hali :  
    Ülke : Türkiye 

Üye İstatistikleri

Login Olma sayısı : 87 
    Siteye kazandirdigi kullanici sayısı :
    Forumda Açtığı Konular : 14 
    Foruma Attığı Mesajlar : 70 
    Yazdığı Dökümanlar :
    Yazdığı Haberler :

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Newyork
    Newyork's avatar
    Erkek
    .) Abi mahkeme ugraşmasin ben adres ev telefonu cep telefonu herşeyi yaziyimmi buraya ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gaydemirin mahkemesini bilirim haberlerde izledim

pkk yatakçılığı yapmaktan dolayı savcılık suç duyurusunda bulunmuş ve türkiyeden atma işlemlerinde bulunulmuştu. şimdi sonuç ne oldu bilmiyorum. seçimlerden önce o lafları ettiydi.

merak etmeyin hacilar. yerel seçimlerde gaydemir kaybedecek. son çırpınışları. inşallah adam gibi birisi gelir. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 14836 Toplam Mesaj: 76