Hadi Aylık 10 Bin Tl Kazanalım
-
evet arkadaşlar şaka değil, zor değil belki bir o kadar da inandırıcı değil fakat bunu zamanında yaptığım için bana açıkcası cok zor gelmiyor ve kendime güvenebileceğim işi bilen anlayan ve para kazanmak isteyen bir arkadaş lazım..
şimdi kafamda 3-5 tane farklı sektör var ve hepsi işleyen ve kazanan sistemler işin tam olarak ne olduğunu ve planlarımı buraya yazmak istemiyorum gerçekten yapmak ve kazanmak isteyen arkadaşlarla birebir yüz yüze görüşüp konuları konuşup işlere başlayabiliriz.
ilk olarak her zaman güvenebileceğim bilgisayardan iyi anlayan elektronik tamiri yapabilen ve vasıtası olan bir arkadaş düşünüyorum bu vasıflara sahip olan veya sahip olabilecek olan var ise yönlendiriniz ne varsa ticarette var bir adım atmak lazım bişeyleri artık beklememek lazım kendine güvenen arkadaşların bi şekilde iletişime geçmesini istiyorum
-
kedidir o kedi kedi...
Edit: ayda 10 bin mi yuhannesburg :D
-
senin gibi beyni ancak forumda muhalefet yapmak isteyenler oldukça evet o bir kedidir kesinlikle
-
hadi len
-
biraz daha ayrıntı ver hacı
-
Teklifini PM le, kafama yatarsa dönerim.
-
hadi kazanalım. :P
-
sehir soyle hocam? bide isin detaylarini pm atarsan guzel olur.ama buraya yazma isin detaylarini ilgilenene pm at buraya yazarsan bazi denyolar salak salak yorum yapip sinirini bozabilir.(bkz. ben boyle gordum)
-
:) ya bu forumda neden bu kadar salak insan var ben bir konu açıyorum lavugun biri giriyor hadi len yazıyor çoluk çocuklar için değil güzelim bu konular size prim vermek istemiyorum ama kaşınıyorsunuz ilgilenen ve yukarda yazdıgım vasıflara sahip insanlar arıyorum ilgilenen pm atsın yüzyüze görüşüp konuşacagız
-
eşe dosta büyütücü satan bir eleman vardı o geldi aklıma, ayda beş bin kazanıyorum diyordu.
-
hocam forumda boyle bi konu acarsan turkiyenin su sartlarinda kimse sana inanmayacaktir.
tabiki "hadi len" dicektir..
onunde resmiyet olmasi lazim, garanti olmasi lazi.
oyle 2 gaza getirici sozle miktar koyarak milleti bu denli riskli bir seyde ortak olmaya razi edemezsin.
her onuna gelen boyle konu acsa pesinden gidecek olsa ohoo..
"Hadi kuveti sutle dolduralim kicimiza buzlu badem sokalim" ))