Hadi Aylık 10 Bin Tl Kazanalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bu tip konulardan hep zaman bir cacık çıkmadığını gören biri olarak

Allah kolaylık versin diyecem

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

elektronik bilgisayar bilgisi bunlar roman değil ki tek kitapta bitsin.Elektronik ve bilgisayarda hangi alana hizmet edecek?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    babybash22
    babybash22's avatar
    Erkek

sevgili gökcan kardeşim izmirdeysen ve bahsettiğim özelliklere temel olarak sahip oldugunu düşünüyorsan pm at..

dj alper kardeşim az çok her topicte yazılarını görüyorum bu işten bir cacık olmayacagını düşünmene eyw ama şöyle bişey var zamanında yaptım kazandım ve yine yapacagım ve bu işler tek yapılmıyor yardımcı ve işi bilen birileri gerekiyor ekstra şunu diyorum hiç bir zaman bu kadar parayı bir arada görmmediğin ve görmediğiniz için dediğim gibi hayal gelir hatta saçmalık gelir ama bunlar zor şeyler değil ve en önemlisi imkansız değil millet yapıyor ve kazanıyor bu kadar basit

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

babybash22 bunu yazdı:
    -----------------------------

sevgili gökcan kardeşim izmirdeysen ve bahsettiğim özelliklere temel olarak sahip oldugunu düşünüyorsan pm at..

dj alper kardeşim az çok her topicte yazılarını görüyorum bu işten bir cacık olmayacagını düşünmene eyw ama şöyle bişey var zamanında yaptım kazandım ve yine yapacagım ve bu işler tek yapılmıyor yardımcı ve işi bilen birileri gerekiyor ekstra şunu diyorum hiç bir zaman bu kadar parayı bir arada görmmediğin ve görmediğiniz için dediğim gibi hayal gelir hatta saçmalık gelir ama bunlar zor şeyler değil ve en önemlisi imkansız değil millet yapıyor ve kazanıyor bu kadar basit

araba dışında diğerleri var.Yok izmirde değilim ama yönlendirmeyi mesela bilgisayar programcılığı mı bilgisayar parçalarımı 
    Elektronikçi istediğin birşeyimi kopyalıyacak, denetleyicimi yapacak vs.

Yani evrensel kümeden alt kümelere düşersen kim uygun olup olmadığını görür

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla teknik servis hizmeti gibi bişey, yüzyılın fikri gibi gizlemesene hacı, yaz açık açık ayrıntılı bir şekilde planını, gelen gelir gelmeyen gelmez, hadi 10.000 tl kazanalım, pm atın dersen böyle cevaplar alman normal.

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

JİGOLOLUK?

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bastan hata yapmıssın..yorumlardanda anlayacagın gibi hadi 10bin tl..ne yapacaz ki ? hani en ufak bilgi yok işle ilgili..anket mi yapacaz banka mı soyacaz bilmiyoruz.bilgisayar sistemiyle ilgili desen derki millet tmm ben anlıorm o konudan bana pm at.çöp toplayacaz ama farklı yöntemlerle desen tmm anlarım o işten diip pm atarlar..ne yapacagından bahsetmezsen dalga gecmeleride normal..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Wallaha kim kazanmak istemez ki . Ama nasıl ?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

BosnaK bunu yazdı:

Bir konferansta dinlemistim...elemanlar bir ferrari kiralıyor 1 hafta öncesinden internete ilan veriyor...ferrariyle 4 tur 100 tl diye...4500+ kisi basvuruyor...ve sonuc 4500*100=450.000 tl ..

adamlara helal olsun wala ii numara ,)

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

amk adam bilgisayar teknik servisiyle ilgili diyor.siz hala işten bahsetmiyorsun ondan millet böyle taşşak geçiyor diyorsunuz.

kanka bence sen burdan bir adamla bu düşündügün işi yapma, zira adamlar okuduklarını bile idrak edemeyecek kapasitedeler.ki bunlara ayda 10 bin lira kazandırırsan benim çok agrıma gider

ümidin kaybolması özgürlük demekti
Toplam Hit: 8747 Toplam Mesaj: 61