Hadi Aylık 10 Bin Tl Kazanalım
-
bu tip konulardan hep zaman bir cacık çıkmadığını gören biri olarak
Allah kolaylık versin diyecem
-
elektronik bilgisayar bilgisi bunlar roman değil ki tek kitapta bitsin.Elektronik ve bilgisayarda hangi alana hizmet edecek?
-
sevgili gökcan kardeşim izmirdeysen ve bahsettiğim özelliklere temel olarak sahip oldugunu düşünüyorsan pm at..
dj alper kardeşim az çok her topicte yazılarını görüyorum bu işten bir cacık olmayacagını düşünmene eyw ama şöyle bişey var zamanında yaptım kazandım ve yine yapacagım ve bu işler tek yapılmıyor yardımcı ve işi bilen birileri gerekiyor ekstra şunu diyorum hiç bir zaman bu kadar parayı bir arada görmmediğin ve görmediğiniz için dediğim gibi hayal gelir hatta saçmalık gelir ama bunlar zor şeyler değil ve en önemlisi imkansız değil millet yapıyor ve kazanıyor bu kadar basit
-
babybash22 bunu yazdı:
-----------------------------
sevgili gökcan kardeşim izmirdeysen ve bahsettiğim özelliklere temel olarak sahip oldugunu düşünüyorsan pm at..
dj alper kardeşim az çok her topicte yazılarını görüyorum bu işten bir cacık olmayacagını düşünmene eyw ama şöyle bişey var zamanında yaptım kazandım ve yine yapacagım ve bu işler tek yapılmıyor yardımcı ve işi bilen birileri gerekiyor ekstra şunu diyorum hiç bir zaman bu kadar parayı bir arada görmmediğin ve görmediğiniz için dediğim gibi hayal gelir hatta saçmalık gelir ama bunlar zor şeyler değil ve en önemlisi imkansız değil millet yapıyor ve kazanıyor bu kadar basit
-----------------------------araba dışında diğerleri var.Yok izmirde değilim ama yönlendirmeyi mesela bilgisayar programcılığı mı bilgisayar parçalarımı
Elektronikçi istediğin birşeyimi kopyalıyacak, denetleyicimi yapacak vs.
Yani evrensel kümeden alt kümelere düşersen kim uygun olup olmadığını görür -
anladığım kadarıyla teknik servis hizmeti gibi bişey, yüzyılın fikri gibi gizlemesene hacı, yaz açık açık ayrıntılı bir şekilde planını, gelen gelir gelmeyen gelmez, hadi 10.000 tl kazanalım, pm atın dersen böyle cevaplar alman normal.
-
JİGOLOLUK?
-
bastan hata yapmıssın..yorumlardanda anlayacagın gibi hadi 10bin tl..ne yapacaz ki ? hani en ufak bilgi yok işle ilgili..anket mi yapacaz banka mı soyacaz bilmiyoruz.bilgisayar sistemiyle ilgili desen derki millet tmm ben anlıorm o konudan bana pm at.çöp toplayacaz ama farklı yöntemlerle desen tmm anlarım o işten diip pm atarlar..ne yapacagından bahsetmezsen dalga gecmeleride normal..
-
Wallaha kim kazanmak istemez ki . Ama nasıl ?
-
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------
Bir konferansta dinlemistim...elemanlar bir ferrari kiralıyor 1 hafta öncesinden internete ilan veriyor...ferrariyle 4 tur 100 tl diye...4500+ kisi basvuruyor...ve sonuc 4500*100=450.000 tl ..
-----------------------------adamlara helal olsun wala ii numara ,)
-
amk adam bilgisayar teknik servisiyle ilgili diyor.siz hala işten bahsetmiyorsun ondan millet böyle taşşak geçiyor diyorsunuz.
kanka bence sen burdan bir adamla bu düşündügün işi yapma, zira adamlar okuduklarını bile idrak edemeyecek kapasitedeler.ki bunlara ayda 10 bin lira kazandırırsan benim çok agrıma gider