Hadi Aylık 10 Bin Tl Kazanalım
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------
Çok şükür kazanıyoruz zaten. :D
-----------------------------ahahhada s:D :D :D
konudaki tek mantıklı cevap :D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
kedidir o kedi kedi...
Edit: ayda 10 bin mi yuhannesburg :D
-----------------------------kedidir...:D:D
o kadar güzel bi fikrin varsa pm at bakam.....
-
Konu başlığı e-Posta mesaj kutularında görmeye alışık olduğumuz, inboxa girmeyi başarmış spam mesajların verdiği tebessümü yaşattı .
-
ben burada bir projeden bahsediyorum para kazanalım diyorum varsa bu vasıflara sahip birisi eğer düşünürse gelsin konuşalım diyorum, biri espri yapacam diye düşünür durur bomboş biridir akşama kadar baba parasıyla okuyacam diye kasılır birinin ne oldugu belli değil allahım ya:)) evet inanmayabilirsiniz diyorum ki banka kayıtlarımı göstereyim uzun zamandır girdiğim bi forum iyi niyetli aklı başında insanlar oldugunuda biliyorum elemanın biri yaz bana fikrini demiş sanki dragons dene katılıyorum :DDDD eğer yazdıgım vasıflara sahipsen sen bana pm at iletişime geç buluşalım konuşalım
-
sermaye gerekli mi onu yazmamışsın usta
-
aylik 10 bin lira kazanicak adam ortak aramaz :)
-
evet 3 5 bin kadar gerekir şuan dükkan gerekmiyor ama gerekirse o parayı o zaman kullanabiliriz ayrıca arkadaşlar izmirdeyim bunu yazmayı unutmuşum saçma salak msjlara cvp vermekten mantıklı bir şey konuşamıyoruz
-
hayırlı işler
-
konu nedir hocam onuda soyle bari isteyenlere.Yapabileceğimiz yapamayacağımız şeyler var
-
dostum iş ile bilgiyi yazdım elektronik tamirinden anlayan bilgisayar bilgisi olan kendine ait araç ve ek olarak 3000 5000 bin arası ufak bir sermaye bu kadar