Hadi Herkes Odasının Resmini Paylaşsın
-
Nikoteen bunu yazdı:
-----------------------------
amele_2 bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
@kapil
o perdelerden varmı daha ya : ) şu perdeleri kimin yaptığını merak ediyorum türkiyenin her yerinde var
-----------------------------Bizde de var o perdelerden... Salkımlarından tanıdım... Çok sağlam... 20 yıldır bi halt olmadı... Şimdi kendi evime taktım... Yeni perdelere taş çıkartır...
-----------------------------bizde de var lan, 20 senelik :|
Hassssiktirrr bizim eski evdede vardı aynından rahmetli ananemin zamanından kalma bişey sanardım ben o perdeleri az öncede bir demet tiyatroyu izliyordum aynı perdeden ordada vardı :D
-----------------------------biz de de vardı duruyo hala ne sağlam perdeymiş, ve zamanında ne modaymış ki herkeste var :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
ne sapık mılletız yaw herkezın odasında tuvalet kagıdı :D:D:D
-----------------------------insanlar grip fln olablir yani selpak peçete dayanıyor mu sanıyosun bu durumlarda :D
-
elfkrc bunu yazdı:
Nikoteen bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
@kapil
o perdelerden varmı daha ya : ) şu perdeleri kimin yaptığını merak ediyorum türkiyenin her yerinde var
-----------------------------Bizde de var o perdelerden... Salkımlarından tanıdım... Çok sağlam... 20 yıldır bi halt olmadı... Şimdi kendi evime taktım... Yeni perdelere taş çıkartır...
-----------------------------bizde de var lan, 20 senelik :|
Hassssiktirrr bizim eski evdede vardı aynından rahmetli ananemin zamanından kalma bişey sanardım ben o perdeleri az öncede bir demet tiyatroyu izliyordum aynı perdeden ordada vardı :D
-----------------------------biz de de vardı duruyo hala ne sağlam perdeymiş, ve zamanında ne modaymış ki herkeste var :D
-----------------------------O perdeler ki Türkiye'de 70 milyon insana ulaşmış, üreten firma kimse harbi çok kaliteli yapmış...
-
Bune lan herkesin masada tuvalet kağıdı ^^
-
Karmaşık...

Kahveye Dönmüş Hal..

Pc masası ...

Düzenli Hali....

Şuanki Pc Masası ...

Şuanki hali son iki resimdeki gibidir :)
Burası öğrenci evi . memlekete gittigimde orjinal odayı da çeker eklerim :):) -
Selamın Aleyküm arkadaşlar.Buyrun bu da benim odam.Hehehehe :)
http://img252.imageshack.us/img252/4524/img0192am.jpg
-
Stargazer bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
Sizlerin bu tuvalet kağıdı merakı nedir? Onun yeri orası değil... Konuya döneli, bende ileride atarım...
-----------------------------aynı durum bizde de var :D tuvalet kağıdı, mendilin yada rulo havlu gibi zımbırtıların olmadığı yerde kullanılıyo :D
----------------------------- -

-
Bu eski odam, 1-2 yıl önce çektim galiba. Yenisinin resmini çekmeye üşendim şimdi.
http://img641.imageshack.us/i/sdc10043l.jpg/
-
saqeslanger bunu yazdı:
Stargazer bunu yazdı:
Pikacu bunu yazdı:
Sizlerin bu tuvalet kağıdı merakı nedir? Onun yeri orası değil... Konuya döneli, bende ileride atarım...
-----------------------------aynı durum bizde de var :D tuvalet kağıdı, mendilin yada rulo havlu gibi zımbırtıların olmadığı yerde kullanılıyo :D
-----------------------------bi Boş Mesaj Atmak İçin Neden Konuyu Hortlatıyorsun Hoca ?