Hakkari'de Catisma
-
c0der bunu yazdı
bu şehitler devam ederse hükümetin iktidarda devam etmesi zor
zaten sanırım bu mevzu onları yerinden edecek...bişey olmaz hocam. ergenekonun son çırpınısları falan derler. yırtarlar
-
c0der bunu yazdı
bu şehitler devam ederse hükümetin iktidarda devam etmesi zor
zaten sanırım bu mevzu onları yerinden edecek...Allah rahmet eylesin.Ama dediğin çok yanlış bir tespit.Aziz Nesin zamanında boşa dememiş "Türklerin %60ı Aptaldır"
-
yok bu şehit mevzusu başka birşeye benzemez artarsa fln böyle savaş çıkacak bir duruma gelirse işler değişir
bakmayın şimdi ülke geriye gitmesin fln hikayesine iktidarı değiştirmiyorlar
birde türk halkı çabuk sıkılır zaten
dünyadaki hiçbişey sonsuz değil -
şehit haberi görmediğimiz gün neredeyse yok artık öyle bir hal aldım ki hee 1 tane mi iyi bari az wermişiz der gibi oluyorum sonra da bi kendimi sallayıp ne saçmalıyosun be sen ölen can senin watanın için gitti diyorum..
bugün aptal saptal magazin olaylarını anında yayınlarlarken orada canlar giderken sadece izliyo olmamız koyuyo adama
-
Aq memleketinde ölen öldüğüyle kalıyor başka birşey değil,şehitlerimize allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum...
-
Bu gun sacma salak galaktik zikkimi konusu binlerce hit alirken, bu konu 300 hit almis. Kimsenin umruna degil nerde ne olmus, kac sehit var, yarali var mi.
Espo tarafından 05/Ağu/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir -
Gharzvog bunu yazdıAmk. Bu gun kodumun sacma salak galaktik zikkimi konusu binlerce hit alirken, bu konu 300 hit almis. Kimsenin umruna degil nerde ne olmus, kac sehit var, yarali var mi.
gecenin 4 unde actigim en sikko konu bile 15 sayfa post doluydu, mantar yedim o bile 7 sayfaydi... hesabini sen yap -
Cogu ulkede ufacik bir sey olunca adamlar isyan ediyo, bide bizim ulkemizde olanlara bakin.
Insallah sona erer artik bu sekildeki haberler, yazik ya.
-
Esad'la işbirliği içine girecektik.İnsanlar yok yere ölüyor gündem sürekli değişiyor.Olan gencecik çocuklara oluyor.
-
Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz. Acılı Ailelerine Sabır ve Metanet Diliyoruz... Terör Lanet Bişey Allah Yardımcımız olsun. En Kısa Zamanda Bitmesi Bitirilmesi Temennimiz.