Hakkari'de Catisma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı

bu şehitler devam ederse hükümetin iktidarda devam etmesi zor

zaten sanırım bu mevzu onları yerinden edecek...

bişey olmaz hocam. ergenekonun son çırpınısları falan derler. yırtarlar

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı

bu şehitler devam ederse hükümetin iktidarda devam etmesi zor

zaten sanırım bu mevzu onları yerinden edecek...

Allah rahmet eylesin.Ama dediğin çok yanlış bir tespit.Aziz Nesin zamanında boşa dememiş "Türklerin %60ı Aptaldır"

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

yok bu şehit mevzusu başka birşeye benzemez artarsa fln böyle savaş çıkacak bir duruma gelirse işler değişir

bakmayın şimdi ülke geriye gitmesin fln hikayesine iktidarı değiştirmiyorlar

birde türk halkı çabuk sıkılır zaten

dünyadaki hiçbişey sonsuz değil

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

şehit haberi görmediğimiz gün neredeyse yok artık öyle bir hal aldım ki hee 1 tane mi iyi bari az wermişiz der gibi oluyorum sonra da bi kendimi sallayıp ne saçmalıyosun be sen ölen can senin watanın için gitti diyorum..

bugün aptal saptal magazin olaylarını anında yayınlarlarken orada canlar giderken sadece izliyo olmamız koyuyo adama

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Aq memleketinde ölen öldüğüyle kalıyor başka birşey değil,şehitlerimize allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

Bu gun sacma salak galaktik zikkimi konusu binlerce hit alirken, bu konu 300 hit almis. Kimsenin umruna degil nerde ne olmus, kac sehit var, yarali var mi. 

Espo tarafından 05/Ağu/12 14:34 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Gharzvog bunu yazdı
    Amk. Bu gun kodumun sacma salak galaktik zikkimi konusu binlerce hit alirken, bu konu 300 hit almis. Kimsenin umruna degil nerde ne olmus, kac sehit var, yarali var mi.

gecenin 4 unde actigim en sikko konu bile 15 sayfa post doluydu, mantar yedim o bile 7 sayfaydi... hesabini sen yap
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Cogu ulkede ufacik bir sey olunca adamlar isyan ediyo, bide bizim ulkemizde olanlara bakin.

Insallah sona erer artik bu sekildeki haberler, yazik ya.

Bortubocek sever
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Esad'la işbirliği içine girecektik.İnsanlar yok yere ölüyor gündem sürekli değişiyor.Olan gencecik çocuklara oluyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şehitlerimize Allahtan Rahmet Diliyoruz. Acılı Ailelerine Sabır ve Metanet Diliyoruz... Terör Lanet Bişey Allah Yardımcımız olsun. En Kısa Zamanda Bitmesi Bitirilmesi Temennimiz.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 7424 Toplam Mesaj: 70