Hakkari'de Catisma
-
CellyM bunu yazdı
akparticilerin cevaplarını bi kenara bırak hocam, kendinden bişeyler kat.
onların tek cevabı var bu adam kötünün iyisi. adam öyle bi çakal ki senin gözünün önünde sana göstere göstere seni yatırıp zikiyo ama sen sesini çıkarmıyosun. ya bu kadarmı koyun bu Türk milleti? biraz uyanın uyanın. sen böyle kötünün iyisi dedikçe bu adam iktidar dan inmezki.
güç sende koçum sendee, iktidar kim? hükümet kim? tayyip kim? bahçeli kim? lan sen vatandaşsın aq şu gücünün bi farkında ol yeter be, sen bu adamı nasıl başa getirebiliyosan o şekilde de indirebilirsin aq şunu bi aklının köşesine sok ya. başkasına şans vermeden sen bu adam dışındakilerin kötü olduğunu nasıl bilebilirsin evladım? geçen seçimler de HEPAR vardı, Osman PAMUKOĞLU. neden şans vermedin? bu adamın yapabileceklerini neden görmek istemedin? ben sana iftira atmıyorum ki aptalsın diyerek, sen bu adamı kötünün iyisi diye kafanda yer ettirmişsi isterse Atatürk gelsin sen ve senin gibi düşüncede olanlar yine gider bu herife oy verir.
aksini ispatlyabilirmisin bana? hayır!
bak dostum demek istediğim şey özetle; sen başkasına şans vermekdikçe, ne bu adamın kötülüğünün farkına varabilirsin ne de şans verdiklerinin iyilik kötülüklerinin farkına varabilirsin. anlatabiliyomuyum? bi kişide kilitlenip kalmak ne demek arkadaşım?
şu koyun modundan çıkın, çobanlığa terfi etmek için çaba gösterin.
Bırak demagoji yapmayı, daha çok şey bilmediğin belli o kadar yorumunu okudum sıfır elde var sıfır.
Sen bu kafayla çoban olsan seni koyunlar yönetirdi.
He bunları, hangi kimlikte yazdım onu merâk edersin şimdi ömrüm boyunca hiç oy kullanmadım.
Anladın mı. -
ağtallığınızı partinizi ve ebenizi itinayla sikeyim. siktirin gidin özelden tartışın. şehit konusu burası amınakoduklarım.
-
by_Tet bunu yazdı
Sen deneme tahtası ya ülke :D Osman Pamukoğluna oy verelim olmazsa Sarızeybeğe. Bırakın bunları. Atatürk'ün neden ordu ve siyaset birbirinden ayrılmadır sözünü anlamak gerek başta. Sonra düşünmek. Sonra ortaya sağlam görüşlü kimselerin çıkmasını beklemek. Zamanında 300 milletvekili salak tartışmaları gibi saçma ve gereksiz bir konu hakkında konuşuyoruz.
sen tayyipe oy verme, yerine başka bi iktidar gelsin, tayyik seni ömrünün sonuna kadar yaşatacak servete sahip zaten git ayrılma götünün dibinden beni ilgilendirmez.
ulan konuşturacan beni, tayyipe oy veriyonda noluyo? 1 gecede 15 şehit veriyosun sonra gelip forumlar da başımız sağolsun diyebiliyosun, başka yapabildiğin bi bok yok.
bumudur lan sizin vatanseverliğiniz? gözünü bile kırpmadan vatanın için canını verebileceğin? saçmalamayın yeter ya.
ilk yorumum da dolaylı yoldan destekçisi oluyosunuz demiştim ama sizin yorumlarınzı okudukça da dolaylı kısmından geçiyorum.
lafa bak deneme tahtasımı diyo herif.
-
bakalım bu sefer hangi olay olcakta şehitler unutturulcak ?
yanar döner yavşak basın neyi başrole taşıyıp sus pus olacak bakalım...
Şehitlere Allahtan rahmet dilerim. Vatan Sağolsun.
-
AnaMuhalefet bunu yazdıFireX bunu yazdı
Tayyip "Türkiye, terör örgütünün iplerini elinde tutan düşman ülke ve çevrelere de haddini, hududunu bildirecek güçtedir." demiş.
Burada bile el altından Suriye vurgusu yaparak Amerika'ya karşı olan sorumluluklarını yerine getiriyor. Daha bir şey demeye gerek yok.
Yerinde bir tespit olmuş. Acaba fark etti de Amerika'yı mı kastetti düşman ülke olarak :)
( ipler falan demiş ya o açıdan şey ettim, tüm iplere dolanan bir tek kedi görüyorum onun adı da: U.S.A )
Prometheus bunu yazdıFireX bunu yazdıTayyip "Türkiye, terör örgütünün iplerini elinde tutan düşman ülke ve çevrelere de haddini, hududunu bildirecek güçtedir." demiş.
Burada bile el altından Suriye vurgusu yaparak Amerika'ya karşı olan sorumluluklarını yerine getiriyor. Daha bir şey demeye gerek yok.
ve yine golünü atar. kimse de çıkıp demez biz vatanım diyoruz sen ne diyon ne dış gücü diye.
bu da "suriyeden bi dakka olsun gözünü ayırır da pkknın üstüne gider" diye düşünenlere kapak olsun.
kendi iç meselemiz önemli değil, komşumuzun iç meselelerini halledelim yeter bize.
kendi vatanımızın evladını değil, suriyedeki paralı askerleri kurtaralım o yeter.
Gözümüz aydın. El altından dedik ama daha ilk günden çıktı kokusu.
Ömer Çelik: Şemdinli'nin arkasında diktatör organizasyonu var
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21155451.asp
anonim6918524 tarafından 05/Ağu/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir
Haydi şakirtler koşun Suriye'ye. -
CellyM bunu yazdıby_Tet bunu yazdı
Sen deneme tahtası ya ülke :D Osman Pamukoğluna oy verelim olmazsa Sarızeybeğe. Bırakın bunları. Atatürk'ün neden ordu ve siyaset birbirinden ayrılmadır sözünü anlamak gerek başta. Sonra düşünmek. Sonra ortaya sağlam görüşlü kimselerin çıkmasını beklemek. Zamanında 300 milletvekili salak tartışmaları gibi saçma ve gereksiz bir konu hakkında konuşuyoruz.
sen tayyipe oy verme, yerine başka bi iktidar gelsin, tayyik seni ömrünün sonuna kadar yaşatacak servete sahip zaten git ayrılma götünün dibinden beni ilgilendirmez.
ulan konuşturacan beni, tayyipe oy veriyonda noluyo? 1 gecede 15 şehit veriyosun sonra gelip forumlar da başımız sağolsun diyebiliyosun, başka yapabildiğin bi bok yok.
bumudur lan sizin vatanseverliğiniz? gözünü bile kırpmadan vatanın için canını verebileceğin? saçmalamayın yeter ya.
ilk yorumum da dolaylı yoldan destekçisi oluyosunuz demiştim ama sizin yorumlarınzı okudukça da dolaylı kısmından geçiyorum.
Ben akpartiye oy verdim mi dedim? Ya da akpartiyi destekliyorum mu? Ya da bu şehit haberlerine üzülmediğimi mi kızmadığımı mı? Aptal diyorsun daha başta anlamıyorsun hiçbirşeyi.
Prometheus bunu yazdıağtallığınızı partinizi ve ebenizi itinayla sikeyim. siktirin gidin özelden tartışın. şehit konusu burası amınakoduklarım.
Hocamın bu yazısıyla susuyorum. Doğru söylüyor. Tartışma yeri mekanı değil. Daha da cevabım yok.
Şehitlerimizin ailelerine allah sabırlar versin diyorum tekrar.
-
1-618-GR bunu yazdıCellyM bunu yazdı
akparticilerin cevaplarını bi kenara bırak hocam, kendinden bişeyler kat.
onların tek cevabı var bu adam kötünün iyisi. adam öyle bi çakal ki senin gözünün önünde sana göstere göstere seni yatırıp zikiyo ama sen sesini çıkarmıyosun. ya bu kadarmı koyun bu Türk milleti? biraz uyanın uyanın. sen böyle kötünün iyisi dedikçe bu adam iktidar dan inmezki.
güç sende koçum sendee, iktidar kim? hükümet kim? tayyip kim? bahçeli kim? lan sen vatandaşsın aq şu gücünün bi farkında ol yeter be, sen bu adamı nasıl başa getirebiliyosan o şekilde de indirebilirsin aq şunu bi aklının köşesine sok ya. başkasına şans vermeden sen bu adam dışındakilerin kötü olduğunu nasıl bilebilirsin evladım? geçen seçimler de HEPAR vardı, Osman PAMUKOĞLU. neden şans vermedin? bu adamın yapabileceklerini neden görmek istemedin? ben sana iftira atmıyorum ki aptalsın diyerek, sen bu adamı kötünün iyisi diye kafanda yer ettirmişsi isterse Atatürk gelsin sen ve senin gibi düşüncede olanlar yine gider bu herife oy verir.
aksini ispatlyabilirmisin bana? hayır!
bak dostum demek istediğim şey özetle; sen başkasına şans vermekdikçe, ne bu adamın kötülüğünün farkına varabilirsin ne de şans verdiklerinin iyilik kötülüklerinin farkına varabilirsin. anlatabiliyomuyum? bi kişide kilitlenip kalmak ne demek arkadaşım?
şu koyun modundan çıkın, çobanlığa terfi etmek için çaba gösterin.
Bırak demagoji yapmayı, daha çok şey bilmediğin belli o kadar yorumunu okudum sıfır elde var sıfır.
He bunları, hangi kimlikte yazdım onu merâk edersin şimdi ömrüm boyunca hiç oy kullanmadım.
Anladın mı.ömrün boyunca hiç oy kullanmadığın yazdıklarından da belli oluyo zaten.
ben en azından beni yönetebilecek olanlara baş kaldırmayı, yaptığı yanlşları görebiliyorum. ben çoban olsam beni yöneten koyun olur, sen insansın da seni yöneten kim olmuş biladeR?
hadi canım, atv de seni yöneten konuşuyo git onu dinle hayranlıkla.
CellyM bunu yazdıby_Tet bunu yazdıSen deneme tahtası ya ülke :D Osman Pamukoğluna oy verelim olmazsa Sarızeybeğe. Bırakın bunları. Atatürk'ün neden ordu ve siyaset birbirinden ayrılmadır sözünü anlamak gerek başta. Sonra düşünmek. Sonra ortaya sağlam görüşlü kimselerin çıkmasını beklemek. Zamanında 300 milletvekili salak tartışmaları gibi saçma ve gereksiz bir konu hakkında konuşuyoruz.
@by_Tet Ben akpartiye oy verdim mi dedim? Ya da akpartiyi destekliyorum mu? Ya da bu şehit haberlerine üzülmediğimi mi kızmadığımı mı? Aptal diyorsun daha başta anlamıyorsun hiçbirşeyi.
oy vermesende, desteklemesende şuan yaptığın onu savunmak dimi?
ben dedimki, bu kadar şeye rağmen hala bu herife oy verebiliyosan aptalsın, bu kadar.
üstüne alınılacak bişey yok, oy vermediğin sürece.
-
CellyM bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Anladın mı.ömrün boyunca hiç oy kullanmadığın yazdıklarından da belli oluyo zaten.
ben en azından beni yönetebilecek olanlara baş kaldırmayı, yaptığı yanlşları görebiliyorum. ben çoban olsam beni yöneten koyun olur, sen insansın da seni yöneten kim olmuş biladeR?
Ben kimseye oy vermedim diyorum atv 'de seni yöneten adam diyorsun ya nasıl bir algılama mantığı içindesin dostum sen ?
Ben mi seçmişim o adamı başa ? Ona bakarsan senide yönetiyor şu an hadi git hayranlıkla izle ?
Saçma saçma alakalar çıkartıyorsun, ben benle ilgisi olmadığına dair hiç oy bile vermediğimi beyân ederken benle ilgiliymiş gibi git izle demen ne kadar vasat.
Senin baş kaldırma diye tabir ettiğin başkalarının başını kaldırma olmasın, herkesi kral diye başa geçirdiler hepsi aynı haltı yedi, hiç kimse başkasının partisine laf etmesin, daha türkiyeye adam gibi bir parti gelmedikten sonra.
Konuyu çok saptırdın ayrıca, hemde hikmetli bir şeylerde anlatamadın neyse. -
Üzülmeyin arkadaşlar bakın
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21155585.asp
Herzamanki terane yine başladı
-
1-618-GR bunu yazdıCellyM bunu yazdı1-618-GR bunu yazdı
Ben kimseye oy vermedim diyorum atv 'de seni yöneten adam diyorsun ya nasıl bir algılama mantığı içindesin dostum sen ?
Ben mi seçmişim o adamı başa ? Ona bakarsan senide yönetiyor şu an hadi git hayranlıkla izle ?
Saçma saçma alakalar çıkartıyorsun, ben benle ilgisi olmadığına dair hiç oy bile vermediğimi beyân ederken benle ilgiliymiş gibi git izle demen ne kadar vasat.
Senin baş kaldırma diye tabir ettiğin başkalarının başını kaldırma olmasın, herkesi kral diye başa geçirdiler hepsi aynı haltı yedi, hiç kimse başkasının partisine laf etmesin, daha türkiyeye adam gibi bir parti gelmedikten sonra.
Konuyu çok saptırdın ayrıca, hemde hikmetli bir şeylerde anlatamadın neyse.e parti geliyoda noluyo, şansmı veriliyo? parti gidince de Türkiye ye adam gibi parti gelmedikten sonra diyosunuz.
vala ben bi partiye veya bi örgüte çalışmadığımdan kimse için baş kaldırmış olmuyorum.
konu saptı evet de, arkadaş çıkmış %60 a aptal diyemezsiniz diye bende diyebileceğimi ve neden diyebileceğimi söleyince mi konuyu saptırmış kendimi anlatamamış oldum?