Hakkari'de Catisma
-
Tayyip "Türkiye, terör örgütünün iplerini elinde tutan düşman ülke ve çevrelere de haddini, hududunu bildirecek güçtedir." demiş.
Burada bile el altından Suriye vurgusu yaparak Amerika'ya karşı olan sorumluluklarını yerine getiriyor. Daha bir şey demeye gerek yok.
-
by_Tet bunu yazdıtahrefk bunu yazdıc0der bunu yazdı
bu şehitler devam ederse hükümetin iktidarda devam etmesi zor
zaten sanırım bu mevzu onları yerinden edecek...Allah rahmet eylesin.Ama dediğin çok yanlış bir tespit.Aziz Nesin zamanında boşa dememiş "Türklerin %60ı Aptaldır"
Başlatma şimdi şu aptal bu aptal. Türkiye cumhuriyetindekilerin desen neyse. Türkler de ne demek arkadaşım? O şerefsize veya sana mı kalmış aptalları tespit etmek. Ben de akpartili değilim yanlış anlamayın. Fakat sanki halkın "akparti değil de kim olacak kötünün iyisi" düşüncesi aptallık göstergesi. Türkler %60 aptaldır diyen de vatan hainidir destekleyen de. Nokta bitti!
Kardeşim bu konuda bile tartışma cıkarıyorsunuz valla yuh ayıp.Benim demek istediğim oy verenler ülkennin ne halde oldugu ortada.Ayrıca vatan hainliği nasıl bir hirtapdır,doğru konuş seviyeni koru.
-
FireX bunu yazdı
Tayyip "Türkiye, terör örgütünün iplerini elinde tutan düşman ülke ve çevrelere de haddini, hududunu bildirecek güçtedir." demiş.
Burada bile el altından Suriye vurgusu yaparak Amerika'ya karşı olan sorumluluklarını yerine getiriyor. Daha bir şey demeye gerek yok.
Yerinde bir tespit olmuş. Acaba fark etti de Amerika'yı mı kastetti düşman ülke olarak :)
( ipler falan demiş ya o açıdan şey ettim, tüm iplere dolanan bir tek kedi görüyorum onun adı da: U.S.A )
AnaMuhalefet tarafından 05/Ağu/12 17:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu ülkede terörle mücadele'de hiç bir zaman kanla şehit olunmadı, komplo&ihanet kavramlarının şehitleri.
Bu delalet güruhu, kaldırmadan bundan vaz geçmezler.
http://www.youtube.com/watch?v=dOTkF6DE54g&feature=related -
by_Tet bunu yazdıtahrefk bunu yazdıc0der bunu yazdı
zaten sanırım bu mevzu onları yerinden edecek...Allah rahmet eylesin.Ama dediğin çok yanlış bir tespit.Aziz Nesin zamanında boşa dememiş "Türklerin %60ı Aptaldır"
Başlatma şimdi şu aptal bu aptal. Türkiye cumhuriyetindekilerin desen neyse. Türkler de ne demek arkadaşım? O şerefsize veya sana mı kalmış aptalları tespit etmek. Ben de akpartili değilim yanlış anlamayın. Fakat sanki halkın "akparti değil de kim olacak kötünün iyisi" düşüncesi aptallık göstergesi. Türkler %60 aptaldır diyen de vatan hainidir destekleyen de. Nokta bitti!
sana bişey diyeyimmi by_Tet? bu ülke de akpartiye oy verenlerin hepsi aptaldır, hepsi dolaylı yoldan pkk destekçisidir, hepsi dolaylı yoldan vatan hainidir, bilselerde bilmeselerde..
ben Türksem ki Türküm burası Türkiyeyse ki Türkiye evet aptalları tespit etmek bana ve benim gibilere kaldı. senin gibi ülkeyi sattığını, savaşa sürüklediğini, ona buna yalakalık yaptığını, senin benim onun bunun hakkını yediğini bile bile gidip yine bu adama oy verenlerin tespitini yapıyoruz, bu hükümeti iktidardan indirdikten sonra hepinizi bi kampa toplayıp sabun yapıcaz. bi itirazın varsa şimdi söle yoksa sabun olduktan sonra şuan isteyerek yapmana rağmen o zaman istemeyerek milletin elini götünü temizliceksin.
şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk Milletine Allahtan sabır diliyorum. daha ne kadar sabredeceksek..
CellyM tarafından 05/Ağu/12 17:39 tarihinde düzenlenmiştir -
FireX bunu yazdı
ve yine golünü atar. kimse de çıkıp demez biz vatanım diyoruz sen ne diyon ne dış gücü diye.
bu da "suriyeden bi dakka olsun gözünü ayırır da pkknın üstüne gider" diye düşünenlere kapak olsun.
kendi iç meselemiz önemli değil, komşumuzun iç meselelerini halledelim yeter bize.
kendi vatanımızın evladını değil, suriyedeki paralı askerleri kurtaralım o yeter.
-
CellyM bunu yazdıby_Tet bunu yazdıtahrefk bunu yazdıc0der bunu yazdı
sana bişey diyeyimmi by_Tet? bu ülke de akpartiye oy verenlerin hepsi aptaldır, hepsi dolaylı yoldan pkk destekçisidir, hepsi dolaylı yoldan vatan hainidir, bilselerde bilmeselerde..
ben Türksem ki Türküm burası Türkiyeyse ki Türkiye evet aptalları tespit etmek bana ve benim gibilere kaldı. senin gibi ülkeyi sattığını, savaşa sürüklediğini, ona buna yalakalık yaptığını, senin benim onun bunun hakkını yediğini bile bile gidip yine bu adama oy verenlerin tespitini yapıyoruz, bu hükümeti iktidardan indirdikten sonra hepinizi bi kampa toplayıp sabun yapıcaz. bi itirazın varsa şimdi söle yoksa sabun olduktan sonra şuan isteyerek yapmana rağmen o zaman istemeyerek milletin elini götünü temizliceksin.
şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk Milletine Allahtan sabır diliyorum. daha ne kadar bu cümleleri kurucaksak.
Akpartiye verdim diyelerin yarısından fazlası da "akparti değil de kime?" diyor. Cevap versene hocam %60'ınden daha zeki olarak. Hangisine vereceksin? Tabanı üstü sevmeyen ve bu konuda bir bildiği olan ülkücülerin MHP'sine mi? Yoksa Atatürk'le artık alakası kalmamış konuşmasından haberi olmayan, insanların ahlakını terbiyesini hiçe sayan bir amacı kalmamış CHP'ye mi? Sen bana bu partilerin de akpartiden daha iyi iş yapacağını; dediğn gibi pkk destekçisi olmadığını ispat edebilir misin? Hayır! Ben görüşleri ülkücülüğe ve türkçülüğe sığmayan biri olarak mevcut hükümetten de nefret eden biri olarak %60'ın aptal olduğunu düşünmüyorum. Ha keza sizin gibi konuşanların aptal olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın siz bir milleti hedef alacaksınız sırf kendi görüşünüzle uyuşmuyor diye sonra size aptal diyene de laf çatacaksınız. Yine kusura bakmayın açık konuşayım siz aptalsınız. (Aptal derken gerçek anlamda konuşmuyorum. Ben kimseyi bu aptal bu zeki şeklinde yaftalamam. Ama madem siz öyle diyorsunuz aynı lafı size diretiyorum. Bakalım tepkiniz ne olacak.)
-
van hakkari şırnak mardin ş.urfa sınır hattı boyunca yapacaksın çin seddi gibi bir set..
sınır içindeki bütün kürt ermeni arap hangi milletten olursa olsun terör örgütüne destek verenleri tek tek elinin avucunun içine alacaksın gel kardeşim kimsin sen kürtmüsün ermenimisin nesin bu bayrak altında yaşamayı kabul ediyormusun al sana toprak rahatça yaşa.. etmiyormusun bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet mi ediyorsun siktir git bu topraktan deyip atacaksın elinde ne var ne yok alacaksın kimlik filanda vermeyeceksin...
biz sınıra bir tampon bölge sınır hattı boyunca set yapmadığımız sürece hergün şehit haberi almaya devam ederiz...çünkü bu dinsiz kitapsızlar pire gibi fare gibi ürüyor...rahatça her sene mayıs ayından itibaren sınırdan giriyorlar.. ortada savaş yok ki osmanlı nın sistemiyle bunları içimize alıp yok edelim..onun yerine seddi kuracaksın o şekilde içinde boğacaksın...ama başımızda amerikancı bi hükümet olduğu sürece on yıllardır sürdüğü gibi böyle sürer gider olan fakirin çocuğuna olur...bizde aynı yoldan geçtik gördük durumu güneydoğunun ne hale geldiğini...
biz anca amerikanın emriyle gideriz suriyeyi yıkmak için muhaliflere silah verir besleriz terörist besleyen ülke olarak dünyaya adını yazdıran Türkiye oluruz anca...İran pjakı 1 ayda anasını skti hatırlarsanız. suriyede esad şimdi teröristlerin ebesini skiyor...ama merak etmeyin suriyeyi yıkmak isteyenler avucunu yalar. bizde anca hergün şehit veririz. ne suçu vardı ki o şehitlerin tek amaçları bu vatanı emanet bırakanlara vatan borcunu ödemekti...şimdi şehit oldular aslanlarım...
kaygusuz tarafından 05/Ağu/12 17:53 tarihinde düzenlenmiştir -
by_Tet bunu yazdıCellyM bunu yazdıby_Tet bunu yazdıtahrefk bunu yazdıc0der bunu yazdı
şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk Milletine Allahtan sabır diliyorum. daha ne kadar bu cümleleri kurucaksak.
Akpartiye verdim diyelerin yarısından fazlası da "akparti değil de kime?" diyor. Cevap versene hocam %60'ınden daha zeki olarak. Hangisine vereceksin? Tabanı üstü sevmeyen ve bu konuda bir bildiği olan ülkücülerin MHP'sine mi? Yoksa Atatürk'le artık alakası kalmamış konuşmasından haberi olmayan, insanların ahlakını terbiyesini hiçe sayan bir amacı kalmamış CHP'ye mi? Sen bana bu partilerin de akpartiden daha iyi iş yapacağını; dediğn gibi pkk destekçisi olmadığını ispat edebilir misin? Hayır! Ben görüşleri ülkücülüğe ve türkçülüğe sığmayan biri olarak mevcut hükümetten de nefret eden biri olarak %60'ın aptal olduğunu düşünmüyorum. Ha keza sizin gibi konuşanların aptal olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın siz bir milleti hedef alacaksınız sırf kendi görüşünüzle uyuşmuyor diye sonra size aptal diyene de laf çatacaksınız. Yine kusura bakmayın açık konuşayım siz aptalsınız. (Aptal derken gerçek anlamda konuşmuyorum. Ben kimseyi bu aptal bu zeki şeklinde yaftalamam. Ama madem siz öyle diyorsunuz aynı lafı size diretiyorum. Bakalım tepkiniz ne olacak.)
akparticilerin cevaplarını bi kenara bırak hocam, kendinden bişeyler kat.
onların tek cevabı var bu adam kötünün iyisi. adam öyle bi çakal ki senin gözünün önünde sana göstere göstere seni yatırıp zikiyo ama sen sesini çıkarmıyosun. ya bu kadarmı koyun bu Türk milleti? biraz uyanın uyanın. sen böyle kötünün iyisi dedikçe bu adam iktidar dan inmezki.
güç sende koçum sendee, iktidar kim? hükümet kim? tayyip kim? bahçeli kim? lan sen vatandaşsın aq şu gücünün bi farkında ol yeter be, sen bu adamı nasıl başa getirebiliyosan o şekilde de indirebilirsin aq şunu bi aklının köşesine sok ya. başkasına şans vermeden sen bu adam dışındakilerin kötü olduğunu nasıl bilebilirsin evladım? geçen seçimler de HEPAR vardı, Osman PAMUKOĞLU. neden şans vermedin? bu adamın yapabileceklerini neden görmek istemedin? ben sana iftira atmıyorum ki aptalsın diyerek, sen bu adamı kötünün iyisi diye kafanda yer ettirmişsi isterse Atatürk gelsin sen ve senin gibi düşüncede olanlar yine gider bu herife oy verir.
aksini ispatlyabilirmisin bana? hayır!
bak dostum demek istediğim şey özetle; sen başkasına şans vermekdikçe, ne bu adamın kötülüğünün farkına varabilirsin ne de şans verdiklerinin iyilik kötülüklerinin farkına varabilirsin. anlatabiliyomuyum? bi kişide kilitlenip kalmak ne demek arkadaşım?
şu koyun modundan çıkın, çobanlığa terfi etmek için çaba gösterin.
-
CellyM bunu yazdıby_Tet bunu yazdıCellyM bunu yazdıby_Tet bunu yazdıtahrefk bunu yazdıc0der bunu yazdı
akparticilerin cevaplarını bi kenara bırak hocam, kendinden bişeyler kat.
onların tek cevabı var bu adam kötünün iyisi. adam öyle bi çakal ki senin gözünün önünde sana göstere göstere seni yatırıp zikiyo ama sen sesini çıkarmıyosun. ya bu kadarmı koyun bu Türk milleti? biraz uyanın uyanın. sen böyle kötünün iyisi dedikçe bu adam iktidar dan inmezki.
güç sende koçum sendee, iktidar kim? hükümet kim? tayyip kim? bahçeli kim? lan sen vatandaşsın aq şu gücünün bi farkında ol yeter be, sen bu adamı nasıl başa getirebiliyosan o şekilde de indirebilirsin aq şunu bi aklının köşesine sok ya. başkasına şans vermeden sen bu adam dışındakilerin kötü olduğunu nasıl bilebilirsin evladım? geçen seçimler de HEPAR vardı, Osman PAMUKOĞLU. neden şans vermedin? bu adamın yapabileceklerini neden görmek istemedin? ben sana iftira atmıyorum ki aptalsın diyerek, sen bu adamı kötünün iyisi diye kafanda yer ettirmişsi isterse Atatürk gelsin sen ve senin gibi düşüncede olanlar yine gider bu herife oy verir.
aksini ispatlyabilirmisin bana? hayır!
bak dostum demek istediğim şey özetle; sen başkasına şans vermekdikçe, ne bu adamın kötülüğünün farkına varabilirsin ne de şans verdiklerinin iyilik kötülüklerinin farkına varabilirsin. anlatabiliyomuyum? bi kişide kilitlenip kalmak ne demek arkadaşım?
şu koyun modundan çıkın, çobanlığa terfi etmek için çaba gösterin.
Sen deneme tahtası ya ülke :D Osman Pamukoğluna oy verelim olmazsa Sarızeybeğe. Bırakın bunları. Atatürk'ün neden ordu ve siyaset birbirinden ayrılmadır sözünü anlamak gerek başta. Sonra düşünmek. Sonra ortaya sağlam görüşlü kimselerin çıkmasını beklemek. Zamanında 300 milletvekili salak tartışmaları gibi saçma ve gereksiz bir konu hakkında konuşuyoruz.
haklısın hoca sen haklısın %60'ı aptal bu milletin haklısın.
Ama sen de aptalsın işte. Aptalsın abi canım öyle çekti.
by_Tet tarafından 05/Ağu/12 18:05 tarihinde düzenlenmiştir