folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haklı Olan Taraf Kim? Filistin Mi? İsrail Mi?

Haklı Olan Taraf Kim? Filistin Mi? İsrail Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

İsrail-Filistin kör savaştır, it dalaşıdır, bitmez.

İsraile göre kendisi haklı, Filistine göre kendisi haklı.Ama objektif bakıp hangisi daha haklı görünüyor dersen ben filistin derim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

2.dünya savasından sonra yahudiler bileşmiş milletlerden toprak talebinde bulunmuştur.O zaman ki filistinle masaya oturulup anlaşma yapılmıs temiz gıcır gıcır dolarla filistin paşa paşa topraklarını satmıştır.Aradan yıllar geçip kökten dinci gerizekalı bir çok parti ve grup iktidar için savaşmış biribirni kesmiştir.Hepsi para ile satılan toprakları geri alma vaadi ile gelmiştir.Filistin halkıda buna destek olmustur.Diger arap kardeşleri ile masaya oturup durum budur diye gizli antlaşmalar yapılamamıs ya içlerinden birisi satış yapmıs yada yok onlar şiidir yok onlar sünnidir anlasma yapılamz diyen gerizekalılar çıkmıs yıllarca kendi içlerinde adam gibi birlik olamamalırndan kaynaklı ve terör faaliyetlerini sürdürdükleri için israil güçlenmiş önlemleri arttırmıs berlin olimpiyatları vs kapsamında yapıkları salaklıkalar ile dünyayı kendilerini yanlıs tanıtıp destek bulamadıklarından durum bu hale gelmiştir.Öyle herkes anasının karnından dogudgu gibi temiz pak sütten çıkma ak kasık degildir.

Türk evladı ilk önce kendine yapıalnları ögrenmeli ;

Kırım soykırımı

Hocalı katliamı

Maraş katlimı

Bunların hesabı ödedilmedikce.Bazı seyler aşılmadıkca.Bu filsitin haklıdır israilk haksızdır yada israil haklıdır filistin haksızdır konuları masaya yatıranlarda ondan faydalanalarda bellidir.Siyasi rant,ümmetcilik vs ile oy toplama avcılıgıdır.Kısaca kanlı oy pusulası devridir.Bugune kadar kaç kişi o gecenelrde camii önlerinde toplanıp filistin bayrakları acanlardan kacı yukarıda saydıklarım için seslerini yükseltmiştir sorarım.Ya ikisinide yap alkıslayalım yada hiçbirini yapma yuhlayalım.İkiyüzlülükle müslüman olunmuyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek
    nedense filistine içimden hiç üzülmek gelmiyor valla

!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek
    Tek neden Hamas.. İsraiL hakLı fiListinLiLer s.. değiL :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    BAAL'ın söylediklerine ek olarak ; En son yapılan İsrail-Filistin barış antlaşmasınıda filistinli milisler bozmuştur.Kendilerini cihat şevkine o kadar kaptırmış ki salaklar ben Allah yolunda ölecem,din yolunda ölecem diye barışı bozup savaşı tekrar başlatmıştırlar.Filistin'in savaçı bir cihat savaşı değildir,dinle ilgi ve alakası yoktur,bu tür cihat çağrılarına gelmeyin ! Ölmek en kolayı her cihat denilen cihat olaydı zaten müslümanlar olarak gitmeiğimiz için m.ki tutmuştuk..

Neticede olan filistinli sivil halka oluyor.çocuklara,yaşlılara annelere oluyor.Ve hepsi bu cihat çağrıları yapan aşırı dinci kesimin cihat'ın ne olduğunu ve nasıl olması gerektiğini anlamadan sazan gibi atlamalarından oluyor.

Bu işin haklısız haksızı olmaz denilmiş.Hayır hocam olur.Bu davada topraklarını geri isteyen filistinliler haklıdır ama topraklarını almak için savaş başlatıyorsan önce etine buduna bak sen kimsin israile kafa tutuyorsun ?Biz şimdi selanik bizimdi tekrar bizim olacak diye ayaklanıyor muyuz ?Atalarınızın hatasının cezasını çekeceksiniz yada israil gibi dünyanın en zengin adamlarının ülkesininin topraklarını parayla alabiliyorsanız alacaksınız ! İsrail teoride haklıdır fakat universiteye,sivil yerleşim alanlarına bombalar yağdırması bir bityeniği aratır..

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek
    Tabikide israil
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geniuss
    geniuss's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------
    haklı hitler abım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    zaten osmanlıyıda mahvedenlerde yahudilerin payı yokmu.. en zengini onlardı osmanlılarda bile.. savaş konusunda ise bişey diyemeyeceğim.. ama israil haklı olsa bile yaptığı savaş değil zulmdur...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    habib_mx_tr bunu yazdı:
    nedense filistine içimden hiç üzülmek gelmiyor valla
    kafan mı güzel? yıllardır katliam yapıyorlar filisti topraklarında. bence bunu sormak bile yanlış.

We can be more, we can be much more.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek

orgimaespect bunu yazdı:
    Tabikide israil

Bsg

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
Toplam Hit: 8794 Toplam Mesaj: 47