folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haklı Olan Taraf Kim? Filistin Mi? İsrail Mi?

Haklı Olan Taraf Kim? Filistin Mi? İsrail Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Tiesto bunu yazdı:
    -----------------------------

orgimaespect bunu yazdı:
    Tabikide israil

Bsg

şahıslara karşı direk küfür etme istersne 24 saatden başlıyor ayrıca kavga olmasın lütfen konuda..

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek
    Tiesto bunu yazdı:

orgimaespect bunu yazdı:
    Tabikide israil

Bsg

BENCE demek istedim at organi. kemiklenmediğin sürece havlamana gerek yk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    Allah belasını versin soysuz siyonistlerin.Çoluk çocuk,sivil,hastane,cami ne varsa bombalıyorlar.Katliam yapılıyor resmen.hamas onların amaçlarına ulaşmaları için iyi bahane oldu.göz göre göre işgal var,katliam var.Yarın saat 12 de Çağlayan mitinginde filistinli kardeşlerimize desteğimizi esirgemeyelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

14 Mayıs 1948’de BM paylaşım planı uyarınca David Ben-Gurion tarafından İsrail Devleti’nin kuruluşu ilan edilmiştir. 24 saat sonra, Mısır, Ürdün, Suriye, Lübnan ve Irak orduları saldırıya geçerek İsrail topraklarına girmişlerdir. Yeni kurulmuş, donanımı yetersiz İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), İsraillilerin "İsrail’in Bağımsızlık Savaşı" olarak adlandırdıkları ve yaklaşık 15 ay süren ve 6000’in üzerinde İsrailli’nin yaşamına malolan (ülkenin o dönemki Musevi nüfusunun takriben yüzde biri) savaşta Arap ordularını geri püskürtmüşlerdir.

Araplarda burda İsraillileri soykırım yapmışlar.Bırakında adamlar intikamlarını alsınlar... Ayrıca ellerinde filistin bayrağı kahralsun israil diye bağaranlarada sormak lazım kaçı filistin bayrağının ne anlama geldiğini biliyor.Hala Orta Asya'da çin in baskısı altında ezilen Türkleri kimsenin umursadığı yok ama.Onlar anca arap kardeşlerini düşünsünler :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    semihsenturk1
    semihsenturk1's avatar
    Erkek
    İngiltere'nin o bölgeyi işgal etmesiyle kurulan israil,o topraklara girdiğinden beri ne kan ne gözyaşı dinmiştir.ufak bir toprak parçasıyla kurulan israil işgal ederek,kan dökerek bu kadar toprak sahibi olmuştur.o bahsettiğin devletler tabi savaşacak israile karşı.Ayrıca ingilterenin destek göndermesiyle bahsettiğin püskürtülme olmuş ve mecburen israil kabul ettirilmiştir ,şu anda başta filistin olmak üzere suriye,lübnan,ürdün ün toprakları işgal altında.adamların niyeti vadedilen topraklar.Ne pahasına olursa olsun ölüm kusarak devam ediyorlar.

Şu durumda  hangi devlet millet olursa olsun,yapılanlara göz yumulamaz,orda müslüman kardeşlerimiz katlediliyor,hala araptı bilmem neydi tartışması yapamayalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

tek haksiz taraf vardir sivil halk, kadinlar, cocuklar ve yaslilar

onlarda bu bedeli oduyorlar iste...

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    iki tarafta skimde değil açıkçası ve bu durum hakkında kafa yoranları hiç anlamıyorum.. ulan sanki kendi ülkesinde hiç sorun yokmuş gibi başka ülkelerin sorunlarına kafa yoruyolar yok haklı taraf kim vs. 
    belki de ilginizi insanların ölmesi çekiyodur ama bu da çok saçma illa insanların ölmesi mi lazım? bırakın bu işleri herkes kendi derdinden sorumludur senin başka vatanın yok seni filistinli ya da siktiğimin yahudileri kurtarmıcak seni iyi bi gelecek temelleri kurtaracak..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaPTiXX
    CaPTiXX's avatar
    Erkek
    Quetzalcoatl bunu yazdı:
    iki tarafta skimde değil açıkçası ve bu durum hakkında kafa yoranları hiç anlamıyorum.. ulan sanki kendi ülkesinde hiç sorun yokmuş gibi başka ülkelerin sorunlarına kafa yoruyolar yok haklı taraf kim vs. 
    belki de ilginizi insanların ölmesi çekiyodur ama bu da çok saçma illa insanların ölmesi mi lazım? bırakın bu işleri herkes kendi derdinden sorumludur senin başka vatanın yok seni filistinli ya da siktiğimin yahudileri kurtarmıcak seni iyi bi gelecek temelleri kurtaracak..
    Önce Müslüman sonra Türküm diye düşünenler var.Genel olarak sölüyorum..

Hakanlar Hakanı, Sultanlar Sultanı Cennetmekan II.Abdulhamid Han..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sosyopat
    Sosyopat's avatar
    Erkek

ben sadece masum insanların ölmesine üzülüyorum. Ama şunu da unutmamak lazım vatan dediğin topraklar ne kadar paha biçilirse biçilsin satılmaz. Ama onlar bunu anlamadı. şimdi cefasını çekiyorlar. Aynı şey ırak'ta da mevcut. Düşmanına kucağını açarsan gelir arkadan ....... O yüzden masum insanlar harici hiç üzülmüyorum bende..

Eğer En İyisi Olmak İstiyorsan Sana Saygı Duymalarını Sağla, Saygı Duymalarını İstiyorsan Kimseye Saygı Gösterme, Kimseye Saygı Göstermezsen Saygıyı Sen İcat Ettin Zannederler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

israil karadan girdi çatışma devam ediyor, canlı gelişmeleri buradan izleyebilirsiniz canlı olarak

http://www.haber7.com/haber/20090103/Hamas-da-Israil-de-ant-icmis-gibi-FLAS.php

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
Toplam Hit: 9521 Toplam Mesaj: 47