Haklı Olan Taraf Kim? Filistin Mi? İsrail Mi?
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------orgimaespect bunu yazdı:
-----------------------------
Tabikide israil
-----------------------------Bsg
-----------------------------şahıslara karşı direk küfür etme istersne 24 saatden başlıyor ayrıca kavga olmasın lütfen konuda..
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------orgimaespect bunu yazdı:
Tabikide israil
-----------------------------Bsg
BENCE demek istedim at organi. kemiklenmediğin sürece havlamana gerek yk. -
Allah belasını versin soysuz siyonistlerin.Çoluk çocuk,sivil,hastane,cami ne varsa bombalıyorlar.Katliam yapılıyor resmen.hamas onların amaçlarına ulaşmaları için iyi bahane oldu.göz göre göre işgal var,katliam var.Yarın saat 12 de Çağlayan mitinginde filistinli kardeşlerimize desteğimizi esirgemeyelim
-
14 Mayıs 1948’de BM paylaşım planı uyarınca David Ben-Gurion tarafından İsrail Devleti’nin kuruluşu ilan edilmiştir. 24 saat sonra, Mısır, Ürdün, Suriye, Lübnan ve Irak orduları saldırıya geçerek İsrail topraklarına girmişlerdir. Yeni kurulmuş, donanımı yetersiz İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), İsraillilerin "İsrail’in Bağımsızlık Savaşı" olarak adlandırdıkları ve yaklaşık 15 ay süren ve 6000’in üzerinde İsrailli’nin yaşamına malolan (ülkenin o dönemki Musevi nüfusunun takriben yüzde biri) savaşta Arap ordularını geri püskürtmüşlerdir.
Araplarda burda İsraillileri soykırım yapmışlar.Bırakında adamlar intikamlarını alsınlar... Ayrıca ellerinde filistin bayrağı kahralsun israil diye bağaranlarada sormak lazım kaçı filistin bayrağının ne anlama geldiğini biliyor.Hala Orta Asya'da çin in baskısı altında ezilen Türkleri kimsenin umursadığı yok ama.Onlar anca arap kardeşlerini düşünsünler :|
-
İngiltere'nin o bölgeyi işgal etmesiyle kurulan israil,o topraklara girdiğinden beri ne kan ne gözyaşı dinmiştir.ufak bir toprak parçasıyla kurulan israil işgal ederek,kan dökerek bu kadar toprak sahibi olmuştur.o bahsettiğin devletler tabi savaşacak israile karşı.Ayrıca ingilterenin destek göndermesiyle bahsettiğin püskürtülme olmuş ve mecburen israil kabul ettirilmiştir ,şu anda başta filistin olmak üzere suriye,lübnan,ürdün ün toprakları işgal altında.adamların niyeti vadedilen topraklar.Ne pahasına olursa olsun ölüm kusarak devam ediyorlar.
Şu durumda hangi devlet millet olursa olsun,yapılanlara göz yumulamaz,orda müslüman kardeşlerimiz katlediliyor,hala araptı bilmem neydi tartışması yapamayalım. -
tek haksiz taraf vardir sivil halk, kadinlar, cocuklar ve yaslilar
onlarda bu bedeli oduyorlar iste...
-
iki tarafta skimde değil açıkçası ve bu durum hakkında kafa yoranları hiç anlamıyorum.. ulan sanki kendi ülkesinde hiç sorun yokmuş gibi başka ülkelerin sorunlarına kafa yoruyolar yok haklı taraf kim vs.
belki de ilginizi insanların ölmesi çekiyodur ama bu da çok saçma illa insanların ölmesi mi lazım? bırakın bu işleri herkes kendi derdinden sorumludur senin başka vatanın yok seni filistinli ya da siktiğimin yahudileri kurtarmıcak seni iyi bi gelecek temelleri kurtaracak.. -
Quetzalcoatl bunu yazdı:
iki tarafta skimde değil açıkçası ve bu durum hakkında kafa yoranları hiç anlamıyorum.. ulan sanki kendi ülkesinde hiç sorun yokmuş gibi başka ülkelerin sorunlarına kafa yoruyolar yok haklı taraf kim vs.
belki de ilginizi insanların ölmesi çekiyodur ama bu da çok saçma illa insanların ölmesi mi lazım? bırakın bu işleri herkes kendi derdinden sorumludur senin başka vatanın yok seni filistinli ya da siktiğimin yahudileri kurtarmıcak seni iyi bi gelecek temelleri kurtaracak..
Önce Müslüman sonra Türküm diye düşünenler var.Genel olarak sölüyorum..
-
ben sadece masum insanların ölmesine üzülüyorum. Ama şunu da unutmamak lazım vatan dediğin topraklar ne kadar paha biçilirse biçilsin satılmaz. Ama onlar bunu anlamadı. şimdi cefasını çekiyorlar. Aynı şey ırak'ta da mevcut. Düşmanına kucağını açarsan gelir arkadan ....... O yüzden masum insanlar harici hiç üzülmüyorum bende..
-
israil karadan girdi çatışma devam ediyor, canlı gelişmeleri buradan izleyebilirsiniz canlı olarak
http://www.haber7.com/haber/20090103/Hamas-da-Israil-de-ant-icmis-gibi-FLAS.php