folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor

Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek

Bin 251 kişinin katılımıyla gerçekleşen anketten çarpıcı veriler çıktı. Araştırmaya göre Gül'ün cumhurbaşkanlığını 'yapış tarzı' katılımcıların yüzde 78'i tarafından beğeniliyor. Halkın yüzde 82'si dürüstlük, güvenilirlik, halkın sorunlarını ve beklentilerini önemseme, Türkiye'yi temsil yeteneği, demokratlık, özgürlükçülük ve liderlik gibi konularda cumhurbaşkanına 'olumlu not' veriyor. Yüzde 62'si laikliğin tehdit altında olmadığını belirtirken, yüzde 80'i Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı olduğu ilk günden itibaren CHP tarafından boykot edilmesini yanlış buluyor. Gül'ün Ermenistan ile oynanacak maça gitmesini ise katılımcıların yüzde 67,4'ü destekliyor.

Araştırmada 30 ilde yaşayan bin 251 kişinin değerlendirmesi bilgisayar programı yardımıyla tesadüfî olarak telefonda alındı. Katılımcıların yüzde 78,4'ü Abdullah Gül'ün davranış ve kararlarının laikliği tehlikeye sokmadığını düşünüyor. Görüş bildirenlerin büyük bir bölümü Cumhurbaşkanı'nın eşi Hayrünnisa Gül'ün başörtülü olmasını laikliğe tehdit olarak algılamıyor. 'Cumhurbaşkanı'nın eşinin başörtülü olmasını bir sorun olarak görüyor musunuz?' sorusuna katılımcıların 13,7'si 'evet' cevabını verirken, yüzde 85,8'i 'First Lady'nin başörtüsünün bir sorun oluşturmadığını belirtiyor. Araştırmada katılımcılara Gül'ün herkesin cumhurbaşkanı olma hedefine ulaşıp ulaşamadığı sorusu da yöneltiliyor. Araştırma sonucuna göre, katılımcılardan yüzde 19,7'si Cumhurbaşkanı'nın bu hedefine ulaşamadığını düşünürken, yüzde 77'lik bir kesim, Gül'ün herkesin cumhurbaşkanı olma hedefine tamamen veya kısmen ulaştığı görüşünü bildiriyor. Araştırmada Abdullah Gül ile Ahmet Necdet Sezer arasında da kıyaslama yapılıyor. Katılımcıların yüzde 56,4'ü Abdullah Gül'e daha çok güvendiğini ifade ederken, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e daha fazla güvendiğini belirtenlerin oranı yüzde 21,7'de kalıyor. Bunun dışında katılımcıların yüzde 60'ı, Gül'ün icraatlarında tarafsız kaldığı görüşünü yansıtıyor. Katılımcıların yüzde 76,3'ü Gül'ü sosyal konulara duyarlı bir lider olarak algılarken, yüzde 66,2'si Gül'ün farklı kesimlerle gerektiği kadarıyla ilişki kurabildiğini belirtiyor. Katılımcıların yüzde 62,5'i Gül'ün rektör atamalarını olumlu bulduğunu ifade ediyor.

ttnet e kotam girsin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Bence 82 den daha fazladır.

Bende güveniyorum... Hem cumhurbaşkanlığı seçiminde %90 üzeri bi oy almıştı. Kendisi muhafazakar ama bunu hiç bir şekilde devlet işlerine yansıtmadı helal olsun.

Ben kız olsam ona verirdim :|

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Kaynak ve yapan sirketin ismi???

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

kendi kendini kendi davasında affederek kayıp trilyonu piç edip, zeytinyağı gibi su üstünede cıktı...

Ben olsam bende güvenirdim...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Micro_Sd
    Micro_Sd's avatar
    Erkek

pardon eklemeyi unutmuşum

Metro Poll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan 'Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 1 Yılı' başlıklı araştırmanın sonuçları açıklandı.

ttnet e kotam girsin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

kendi kendini kendi davasında affederek kayıp trilyonu piç edip, zeytinyağı gibi su üstünede cıktı...

Ben olsam bende güvenirdim...

xD xD xD muhuahhahaha xD sadece gülüom la xD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    dağdaki çobana güvenirim bu adama güvenmem

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.

O boktan % 82 lik gruba dahil değilim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

eskiden "avrupa birliği bu ülkenin başına gelecek en büyük kötülüktür" diyordu, büyük bir şiddetle "ab'ye girilmesin" diyordu.. şimdi ab'ye girmek için g*tunu yırtıyor..

ben de güveniyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:

% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.

O boktan % 82 lik gruba dahil değilim

Ben bir boktan grbunun içindemiyim... Teessüf ederim...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

yaff T.C nin Cumhurbaşkanı diye küfür etmeyeceğim diyorum ama dayanamıyorum, zorla küfret zorla küfret diyorlar

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 10968 Toplam Mesaj: 90