Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
%82 lik gruba dahil olanlar daha yeni affedilen erbakanı da unutmasın affedilme gerekçesi hastalık(!) ergenekon kapsamında içeri alınan Kuddusi Okkır da kanserdi bunu da unutmayın!!!!
-----------------------------içeri alınan Kuddusi Okkır kanser değildi. hastanede kanser oldu
-
hemşerime güveniorum ama eger bi piçlik yapıorsa haram zıkkım ollsun .kimse bilmior ama bu devleet adamları bizim gibi amellerden torunun torununa yetecek kadar para aşırıyorlar bizden.
-
Geenmeboo bunu yazdı:
%82 lik gruba dahil olanlar daha yeni affedilen erbakanı da unutmasın affedilme gerekçesi hastalık(!) ergenekon kapsamında içeri alınan Kuddusi Okkır da kanserdi bunu da unutmayın!!!!
-----------------------------ulan ergenekon icin iceri alınan adama acırmıyım la ben . ayrıca dedıgı dogru hastanede kanser oldu.
-
ben de dahil herkes kendine yakın olanı savunu yo burda gordüüm kadarıyla
ahmet necdet sevmezdim hakkında iide düşünmüyom
bazılarınızda abdullah gülü sevmiyo kendi siyasi görüşünden dolayı.
olumsuz bahsedenlerin %82 si chp olduu besbelli
-
ComputerWolf bunu yazdı:
fatihack hic ozel hastaneye gittinmi ? gidip ben ssk liyim muayene olmak istiyorum dedinmi ? Abi niye tv den izlediginizle yetiniyorsunuz ki ? Yarin kalk git bir ozel hastaneye ben ssk liyim de , muayene olacagim de , ne diyecekler bakim :D ... Gel gelelim belkide nejdeet sezerin gorevi boyunca yaptigi masrafi , hayrinusa gul hanimefendi hazretleri kosku restore ettirecem moru yesil , pembeyi sari yaptiracam diye harcamistir...ulan bu memlekette para nasil donuyor , bu memleketin kaynaklari nereye harcaniyor kimse bilmiyor...Hrseyden onemliside , yok sezer boyle yapmis , yok baykal soyle yapmis , haci baskasinin yaptigi yanlisida ben elestireyim ve elestirrim de , sezer yanlis yapti diye abdullah gulun yaptigi yanlisi savunmanin mantigini birisi bana aciklasin ?
evet gittim.hemde çok gittim.yarın gitmeme gerek yok.gittiğim en son hastanede ümraniye hospitalium.hiç birtanesinde sorun yaşamadım.sorunu geçtim doğru dürüst sıra bile beklemedim.numaramı aldıktan sonra önümde her seferinde en fazla 7-8 kişi vardı.tv'den izlediğim falan yok ama şu yazdıklarından belli oluyorki sen tv'den izlediğinle, ordan burdan duyduğunla yetiniyorsun.hyrunisa gül'ün para mevzusunu konuşmuyorum bile.bunlar gereksiz şeyler.sonuçta köşk'ün bir bütçesi var onu harcar veya harcamaz.ahmet necdet sezer,bugün yönetim kadrosunun yarısı ergenekon sanığı olan add'ye cumhurbaşkanlığı bütçesinden para yardımı yapmadı mı ?evet yaptı.yapmasınada bişey dediğim yok kendisine harcaması için ayrılan bütçe istediğin iyapar.abdullah gül'ün yaptığı yanlışı da asla savunmam bugüne kadar bu forumda attığım bütün postlara bakabilirsin.bu adaletsizliği yapmam.
ama bu sitede yanlı bişeyler var.burada uzun uzun bişiler anlatmak, paylaşmak istemiyorum.zira boşa gidiyor.sana ters isek konumuz siliniyor.said nursi konusunu buna örnek verebilirim. -
Hastahene olayı farklı bir olay ,eğer kişi bilgili ve haklarını biliyorsa hiç bir sorun çıkaramazlar .
o şöyle yapmıştı buda böyle yapmış demek elbetteki doğru bir şey değildir amma velakin 3 yanlış ın bir doğruyu götürmeside siyasette yanlıştır .bu sadece sınavlara ait bir kuraldır.
doğru herzaman doğru yanlış herzaman yanlıştır .
birini es geçip diğerini savunmak ise yanlıştır.
birini yargılıyorsanız , yanlışları ve doğrularıyla birlikte yargılayın.
Gül e güvensekte güvenmesekte GÜLsekte ağlasakta bu adam 7 yıl başımızda ..
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
O boktan % 82 lik gruba dahil değilim
yoneticilere sesleniyorum:konuda 2grup oluştu ve bu iki gruptan sadece gülü destekliyenlerler banlandı acaba bu arkadaş gibi türk insanına hakaret eden veya tc. cumhurbaşkanı sayın Güle hakaret eden arkadaşlara nasıl göz yumuyorsunuz. -
Bu Adam Yüzünden Soydaşlarımız Azerilerin yüzüne bakamaz olduk benim cumhurbşkanım deil bu kefere kimin olursa olsun.Daha Dün Gibi Aklıma Geldi Hocalı Katliamı Karabağ Sen Git Ermenistana Daha Belki Bush Amcan bi aferin der Utan Be Sizin Gibi Lider olmaz Olsun ne Kadar Dogru Söz Demi Her İnsan Lider olamaz. Bi Putine Bak Bi Ahmedinejat Bide Bizimkilere Bak Gece Gece Piskopata Bagladım kufur Etmemek İçin Zor Tutuyorum
-
AmoR bunu yazdı:
dengesiz bunu yazdı:
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
O boktan % 82 lik gruba dahil değilim
-----------------------------kişi kendisi nasılsa karsındakinide ole gorürmüş
-----------------------------Evet haklısın.
Bende olsam ''şeriat isterim'' diyip makam mevki görünce kıvırırdım.
Bende olsam, Trilyonları beraber yürüttüğüm kankamı affederdim..
Hatta daha neler neler yapardım...
O yüzden güvenemiyorum yani haklısın.
Aynen katılıyorum... Tartışma yaratmayan daha iyi bi yorum göremedim.
Micro_Sd Hocam devrimci hack sitesi yazıyo ondan olabilir belki. sitedeki üyelerin çoğu sol görüşlü bildiğim kadarıyla. -
O zaman bizim adanadaki hastanalerde sorun var :) Devletin eli her yere ulasmiyor mu acaba ?
Nejdet sezerin harcalamalari ortada haci , verilecek hesabi olsaydi , giderken emin ol verirdi.Adam kendisine gelen demirbas sayilacak hediyeleri bile koske birakti.Ekstra butun masraflarini kendi maasina fatura ettirdi.Gel ben sana sezerin elestirecek yanini elestireyim , ama siz hala ortada bir yanlis varken inatla onu savunuyorsunuz.MEsela bu kuzey irak operasyonu ile ilgili tayyip erdegon bir aciklama yapmisti "girmek icin kimseden emir almayiz" diye , "helal olsun dedim" destekledim o zaman , 2gun sonra amerika ile telefon gorusmeleri basladi , burokratlar gidip geldi , yine helal olsun lafimi geri alip elestirimi yaptim...Yani durdugun cizgi meselesi hoca , ben chp , dsp , anap , mhp vb cizgide durmuyorum.Benim cizgilerim net , bu ulkeden , bumilletin geleceginden yanamasin degilmisin.Cizgi net hoca , ben bu ulkenin bu ulusun geleceginden yana cephe alanlarin cizgisindeyim.bu kadar basit benim siyasetim.