Halkın Yüzde 82"Si Cumhurbaşkanı Gül"E Güveniyor
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------% 82'nin dışında kalan % 18'lik gruba dahil olduğum için ALLAH'a şükürler olsun.
O boktan % 82 lik gruba dahil değilim
-----------------------------
dostum sen terket en iyisi
edit pardooonnnnnnnnnn yannıs görmüsüm -
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Sayin Ahmet Necdet Sezer i tebrik ediyorum ki o adami atamadigi icin,
adamin 14 yerde mudurluk yaptigi, bilmem kac bin ytl maas aldigi, zikine d.ssagina devletten trilyonlari goturen birini atamadigi icin.
demekki neymis sen ve senin gibi dusunenlere yaranabilmek icin
hirsizlari vurgunculari haydutlari biryerlere atayabilmek gerekiyormus
dikkat edersen ben, sen ve senin gibi tarzında seni bir sınıfa sokan aşağılayıcı ibareler kullanmadım.senin görüşündekilere bakıyorum bu sitede, genellikle konuşma tarzınız bu.siz üstünsünüz,herşyi siz bilirsiniz karşıt görüştekiler hiç birşey bilmez.karşıt görüşe tahammülünüz yokki.
ahmet necdet sezer'in atamadığının seceresini iyi çıkarmışsınızda, abdullah gül'ün atamadığının seceresine baktınız mı? ayrıca ahmet necdet sezer'in atamadığı rektör o dediklerini yapan birisi değil sanırım iyi araştırmamışsın. -
skyvalet bunu yazdı:
Abdullah gülü adamdan saymıyorak konuşuyorum.Abdullah güle güvenen insanlar ona güvenmiyo tayyibe güveniyo zaten adamın bi bok yaptıı yap tayyiğ bey ne derse onu yapıyo kişiliksiz biri işte.. .
Yoldan geçen tanımadığım adama ondan daha çok güvenirim. . .
-----------------------------TCK madde 299 a göre;
1. cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
2. verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında arttırılır.
3. bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, adalet bakanının iznine bağlıdır. -
Zamanın da Atatürk'de karalandi
ateis dendi , bilmem ne dendi bilmem ne dendi . yahu kim geldi de bu ülkeye eleştirilmedi..
Tabi benim edindigim bilgiler dogrultusunda olay şu . Meyve veren agaç Taşlanir.
Bu ülkeyi yönetenlerin hepsinin ruhu şad olsun.
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
Abdullah gülü adamdan saymıyorak konuşuyorum.Abdullah güle güvenen insanlar ona güvenmiyo tayyibe güveniyo zaten adamın bi bok yaptıı yap tayyiğ bey ne derse onu yapıyo kişiliksiz biri işte.. .
1. cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
2. verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında arttırılır.
3. bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, adalet bakanının iznine bağlıdır.
boşver birader hiç anlatma.bu arkadaşlar yasaları kendileri çiğner ama kendilerine bakmadan elaleme çamur atma işinide hiç bırakmazlar. -
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------skyvalet bunu yazdı:
3. bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, adalet bakanının iznine bağlıdır.
cumhurbaşkanına babasının oğluymuş gibi atıp tutanların bu maddeyi dikkate almaları gerek. -
fatihack bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
-----------------------------Sayin Ahmet Necdet Sezer i tebrik ediyorum ki o adami atamadigi icin,
adamin 14 yerde mudurluk yaptigi, bilmem kac bin ytl maas aldigi, zikine d.ssagina devletten trilyonlari goturen birini atamadigi icin.
dikkat edersen ben, sen ve senin gibi tarzında seni bir sınıfa sokan aşağılayıcı ibareler kullanmadım.senin görüşündekilere bakıyorum bu sitede, genellikle konuşma tarzınız bu.siz üstünsünüz,herşyi siz bilirsiniz karşıt görüştekiler hiç birşey bilmez.karşıt görüşe tahammülünüz yokki.
ahmet necdet sezer'in atamadığının seceresini iyi çıkarmışsınızda, abdullah gül'ün atamadığının seceresine baktınız mı? ayrıca ahmet necdet sezer'in atamadığı rektör o dediklerini yapan birisi değil sanırım iyi araştırmamışsın.
-----------------------------ya konuşmiim konuşmiim dedim zorladınız yine beni.Ne tesadüf ki sadece odtü itü vb. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin haricinde benim de öğrencisi olduğum Uludağ, Selçuk, 18 Mart ve nice üniversitenin rektörleri öğrencileri tarafından AQP ci olarak tanımlanıyor.Tesadüftür heralde(!).Bana haklı olduğunuz bi nokta göster tamam haklısın diyeyim.Yoksa niye uğraşalım seni bişeylere ikna etmek için.Hoş uğraşımız boşa ama napalım.Ahmet Necdet Sezer kadar doğruyu doğru çizen adam az geldi bu milletin başına.Neden Ahmet Necdet Sezer'in veto ettği yasaların birini bile ABDullah bey(!) veto etmiyor?? ilginç bi durum demekki ikisnden biri bu işi bilmiyor.Kaldı ki Ahmet Necdet Sezer devletin bir adalet adamı yasa adamı.
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Zamanın da Atatürk'de karalandi
ateis dendi , bilmem ne dendi bilmem ne dendi . yahu kim geldi de bu ülkeye eleştirilmedi..
Tabi benim edindigim bilgiler dogrultusunda olay şu . Meyve veren agaç Taşlanir.
Bu ülkeyi yönetenlerin hepsinin ruhu şad olsun.
-----------------------------sanırım yazdıklarımın devamını okumadın..
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------ya konuşmiim konuşmiim dedim zorladınız yine beni.Ne tesadüf ki sadece odtü itü vb. Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin haricinde benim de öğrencisi olduğum Uludağ, Selçuk, 18 Mart ve nice üniversitenin rektörleri öğrencileri tarafından AQP ci olarak tanımlanıyor.Tesadüftür heralde(!).Bana haklı olduğunuz bi nokta göster tamam haklısın diyeyim.Yoksa niye uğraşalım seni bişeylere ikna etmek için.Hoş uğraşımız boşa ama napalım.Ahmet Necdet Sezer kadar doğruyu doğru çizen adam az geldi bu milletin başına.Neden Ahmet Necdet Sezer'in veto ettği yasaların birini bile ABDullah bey(!) veto etmiyor?? ilginç bi durum demekki ikisnden biri bu işi bilmiyor.Kaldı ki Ahmet Necdet Sezer devletin bir adalet adamı yasa adamı.
ben ciddi adamlarla tartışıyorum.akp'yi aqp die yazarak aklı sıra bişe yaptığını sanan gayri ciddiler muhattabım değildir. -
Geenmeboo bunu yazdı:
fatihack bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
ahmet necdet sezer'in atamadığının seceresini iyi çıkarmışsınızda, abdullah gül'ün atamadığının seceresine baktınız mı? ayrıca ahmet necdet sezer'in atamadığı rektör o dediklerini yapan birisi değil sanırım iyi araştırmamışsın.
-----------------------------ben de konuşmiyim diyorum ama işte senin gibiler zorluyor beni de. gülün yetkileri güledir istediği gibi kullanır sana ne?