Halkların Kurtuluşu Partisinin Yaptığı ?
-
Arkadaşlar yaklaşık 10 dakika önce Ankara Tandoğan'daki mitinge GMK bulvarı yürüyen 50 kişilk bir hkp topluluğunun önünde ki pankartta bir yanda Atatürk bir yanda Lenin vardı.. Atatürkü ve lenini aynı pankartta biirleştiren hkplilerin attığı slogan ise çok ilginçti. " Türban özgürlük değil, esarettir" diye haykırıyorlardı. Siz ne diyorsunuz bu işe?
-
sktrsinler diyorum..
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------
sktrsinler diyorum..
aynen -
ağzı olan konuşuyor derim.
-
lenin büyük bi abimiz olsada Atatürk'ün yanında bok yer.
-
Ağzı olan konuşuyo demişsinizde sizin yaptığınız ne? Birisi siktir çekmiş bu konuşanları yazanlardan hangisi tüzüğü okudu veya Kurtuluş Yolu gazetesinin kaç sayısını okudu?
1- Kurtuluş savaşında MUSTAFA KEMAL'e maddi ve manevi yönden destek veren ülkeleri ve devlet başkanlarını söyleyin.
Şimdi yine kendi cahilliğinizi kusacağınızı bildiğim için ben söyleyeyim. SSCB - Vlademir İlyiç LENİN. Ülke olarak başkada yok!
2- HKP ilke olarak Mustafa Kemal'in Birleştirici Yönünü, Laiklik ilkelerini, Emperyalizme bakış açısını örnek alır, Marxist-Lenininst teori ile birleştirerek 2. KURTULUŞ SAVAŞI'nı yürütür.
3- HKP demokratik halk iktidarının gerçek savunucusudur. Bu yüzden 2. KURTULUŞ SAVAŞININ kapitalist ekonomik temeller yerine SOSYALİST bilince oturtur. Diğer sosyalist geçinen partiler gibi kurtuluş savaşını - Gericileşme meselesi - Kürt realitesi konusundaki bakış açısı çoğundan farklıdır.
4- HKP hikmet Kıvılcımlı'nın geldiği kuvay-i milliye ve Eski VATAN PARTİSİ devrimci geleneğinin takipçisidir.
Son olarak Partinin ismi HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ, Yayın organının ismi ise KURTULUŞ YOLU'dur. İzmir'de oturup bu konularda tartışmak isteyenlere kapım daima açıktır.
-
Antikky bunu yazdı:
lenin büyük bi abimiz olsada Atatürk'ün yanında bok yer.
doğru -
Leninle Atamızı bir arada göstermenin amacı nedir ki? Lenin kimdir ki Atanın yanında dursun? Bu ülkeye ne katkısı var? Amerikada yardım ediyor ona bakıyorsan yardım etmekden anladığımız nedir?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Kurtuluş savaşında MUSTAFA KEMAL'e maddi ve manevi yönden destek veren ülkeleri ve devlet başkanlarını söyleyin.
SSCB - Vlademir İlyiç LENİN. Ülke olarak başkada yok!
-----------------------------Bir de Pakistan var. 2si de yardım ediyo.
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------Ağzı olan konuşuyo demişsinizde sizin yaptığınız ne? Birisi siktir çekmiş bu konuşanları yazanlardan hangisi tüzüğü okudu veya Kurtuluş Yolu gazetesinin kaç sayısını okudu?
1- Kurtuluş savaşında MUSTAFA KEMAL'e maddi ve manevi yönden destek veren ülkeleri ve devlet başkanlarını söyleyin.
Şimdi yine kendi cahilliğinizi kusacağınızı bildiğim için ben söyleyeyim. SSCB - Vlademir İlyiç LENİN. Ülke olarak başkada yok!
----------------------------------------
bune ya ne sscbsi ne lenini adamlar kurtuluş savaşında akdenize açılmak için ermeni vatandaşları ayaklandırıp akdenize inmek istemedimi hala istiyo
türkiye cumhuriyetine kurtuluş savaşında en büyük destek orta asyada 1921 de orta asyada kurulan türkiye cumhuriyetinden ( bi kaçyıl sonra rusya yıktı
araştırın ohaa demeyin) ikinci olarakta kardeş pakistandan gelmiştir. Pakistanın maddi yardımları azımsanacak bişe dil
-
Adı Geçen Sözde Siyasal Partinin, Tüzüğüne Gözattığınızda, TÜRK-Kürt Halklarının KArdeşleriğinden Söz Eder, Ama Başka Bir Kısımında Kürt Kökenli İnsanların Kendi Kaderlerini Tayin Etme Hakları Olduğundan Bahseder, Yani Dolaylı Yoldan Ne Demek İstediği Malumunuz.
Uzun LAfın Kısası;
Oy Potansiyeli Olmayan, Seçimlerde % 1'lik Bir Kesime Bile Hitap Etmeyen, Kardeşlikten Dem Vurup, Olmaz Kahbeliği Yapan, AFİŞ PARTİSİNDEN Zaten Bu Beklenir.
Lenin Denen Soytarı, ATATÜRK'ün Bırakın Tırnağını, Mıçtığı Mok Bile Gelemez.
En Büyük FArkları ATATÜRKÜN GERÇEKCİ ve İLeri Görüşlülüğü + Kanında Dolaşan Asil Kandır.
Lenin'miş Peh Peh Peh...