folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Halkların Kurtuluşu Partisinin Yaptığı ?

Halkların Kurtuluşu Partisinin Yaptığı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yaklaşık 10 dakika önce Ankara  Tandoğan'daki mitinge GMK bulvarı  yürüyen 50 kişilk bir hkp topluluğunun önünde ki pankartta bir yanda Atatürk bir yanda Lenin vardı.. Atatürkü ve lenini aynı pankartta biirleştiren hkplilerin attığı slogan ise çok ilginçti. " Türban özgürlük değil, esarettir" diye haykırıyorlardı. Siz ne diyorsunuz bu işe?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    sktrsinler diyorum..

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek
    tugra bunu yazdı:
    -----------------------------
    sktrsinler diyorum..
    aynen

yıkılma sakın !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    ağzı olan konuşuyor derim.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lenin büyük bi abimiz olsada Atatürk'ün yanında bok yer.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Ağzı olan konuşuyo demişsinizde sizin yaptığınız ne? Birisi siktir çekmiş bu konuşanları yazanlardan hangisi tüzüğü okudu veya Kurtuluş Yolu gazetesinin kaç sayısını okudu?

1- Kurtuluş savaşında MUSTAFA KEMAL'e maddi ve manevi yönden destek veren ülkeleri ve devlet başkanlarını söyleyin.

Şimdi yine kendi cahilliğinizi kusacağınızı bildiğim için ben söyleyeyim. SSCB - Vlademir İlyiç LENİN. Ülke olarak başkada yok!

2- HKP ilke olarak Mustafa Kemal'in Birleştirici Yönünü, Laiklik ilkelerini, Emperyalizme bakış açısını örnek alır, Marxist-Lenininst teori ile birleştirerek 2. KURTULUŞ SAVAŞI'nı yürütür.

3- HKP demokratik halk iktidarının gerçek savunucusudur. Bu yüzden 2. KURTULUŞ SAVAŞININ kapitalist ekonomik temeller yerine SOSYALİST bilince oturtur. Diğer sosyalist geçinen partiler gibi kurtuluş savaşını - Gericileşme meselesi - Kürt realitesi konusundaki bakış açısı çoğundan farklıdır.

4- HKP hikmet Kıvılcımlı'nın  geldiği kuvay-i milliye ve Eski VATAN PARTİSİ devrimci geleneğinin takipçisidir.

Son olarak Partinin ismi HALKIN KURTULUŞ PARTİSİ, Yayın organının ismi ise KURTULUŞ YOLU'dur. İzmir'de oturup bu konularda tartışmak isteyenlere kapım daima açıktır. 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    lenin büyük bi abimiz olsada Atatürk'ün yanında bok yer.
    doğru

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Leninle Atamızı bir arada göstermenin amacı nedir ki? Lenin kimdir ki Atanın yanında dursun? Bu ülkeye ne katkısı var? Amerikada yardım ediyor ona bakıyorsan yardım etmekden anladığımız nedir?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Kurtuluş savaşında MUSTAFA KEMAL'e maddi ve manevi yönden destek veren ülkeleri ve devlet başkanlarını söyleyin.

SSCB - Vlademir İlyiç LENİN. Ülke olarak başkada yok!

Bir de Pakistan var. 2si de yardım ediyo. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı:

Ağzı olan konuşuyo demişsinizde sizin yaptığınız ne? Birisi siktir çekmiş bu konuşanları yazanlardan hangisi tüzüğü okudu veya Kurtuluş Yolu gazetesinin kaç sayısını okudu?

1- Kurtuluş savaşında MUSTAFA KEMAL'e maddi ve manevi yönden destek veren ülkeleri ve devlet başkanlarını söyleyin.

Şimdi yine kendi cahilliğinizi kusacağınızı bildiğim için ben söyleyeyim. SSCB - Vlademir İlyiç LENİN. Ülke olarak başkada yok!

----------------------------------------

bune ya ne sscbsi ne lenini adamlar kurtuluş savaşında akdenize açılmak için ermeni vatandaşları  ayaklandırıp akdenize inmek istemedimi hala istiyo 

türkiye cumhuriyetine kurtuluş savaşında en büyük destek orta asyada 1921 de orta asyada kurulan türkiye cumhuriyetinden ( bi kaçyıl sonra rusya yıktı 

araştırın ohaa demeyin) ikinci olarakta kardeş pakistandan gelmiştir. Pakistanın maddi yardımları azımsanacak bişe dil  

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Adı Geçen Sözde Siyasal Partinin, Tüzüğüne Gözattığınızda, TÜRK-Kürt Halklarının KArdeşleriğinden Söz Eder, Ama Başka Bir Kısımında Kürt Kökenli İnsanların Kendi Kaderlerini Tayin Etme Hakları Olduğundan Bahseder, Yani Dolaylı Yoldan Ne Demek İstediği Malumunuz.

Uzun LAfın Kısası;

Oy Potansiyeli Olmayan, Seçimlerde % 1'lik Bir Kesime Bile Hitap Etmeyen, Kardeşlikten Dem Vurup, Olmaz Kahbeliği Yapan, AFİŞ PARTİSİNDEN Zaten Bu Beklenir.

Lenin Denen Soytarı, ATATÜRK'ün Bırakın Tırnağını, Mıçtığı Mok Bile Gelemez.

En Büyük FArkları ATATÜRKÜN GERÇEKCİ ve İLeri Görüşlülüğü + Kanında Dolaşan Asil Kandır.

Lenin'miş Peh Peh Peh...

Toplam Hit: 4828 Toplam Mesaj: 33