Hangi Aracı Almam Mantıklı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek
    trexman bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Land Rover'a bulaşma. Bir sorun olur anlayan usta bulamazsın, parçası bulunmuyor vs.

Ustamız var da parça konusunda haklı olabilirsin ustaların anlattığı gibi olmayabilir land tecrüben varmı ?

2005 model land rover freelander kullandım yaklaşık 3 yıl kadar özel servisim vardı herhangi bir parça sıkıntısı yaşamadım hatta bmw x5 filan almayı düşünüyordum, ustam kesinlikle almamam gerektiğini land roverin bakımı parçası daha ucuz olduğu konusunda ikna etmişti beni. 

Velhasılı kelam keyif alarak kullandığım nadir araçlardandır. Ama kilometre yüksek geldi bana, düşük kilometreli araç bulabilirsen daha iyi olur neticede dizel araç kilomete ne kadar düşük olursa kafan o kadar rahat olur. 

Orman Mühendisi //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trexman
    trexman's avatar
    Erkek
    kapil bunu yazdı
    trexman bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Land Rover'a bulaşma. Bir sorun olur anlayan usta bulamazsın, parçası bulunmuyor vs.

Ustamız var da parça konusunda haklı olabilirsin ustaların anlattığı gibi olmayabilir land tecrüben varmı ?

2005 model land rover freelander kullandım yaklaşık 3 yıl kadar özel servisim vardı herhangi bir parça sıkıntısı yaşamadım hatta bmw x5 filan almayı düşünüyordum, ustam kesinlikle almamam gerektiğini land roverin bakımı parçası daha ucuz olduğu konusunda ikna etmişti beni. 

Velhasılı kelam keyif alarak kullandığım nadir araçlardandır. Ama kilometre yüksek geldi bana, düşük kilometreli araç bulabilirsen daha iyi olur neticede dizel araç kilomete ne kadar düşük olursa kafan o kadar rahat olur. 

Paylaşmın için teşekkürler. Tecrüben benim için çok değerlidir. Evet benimde aklıma takılan aslında şuan birtek km 5 yıl kullanıp satsam 300 bin i bulur. 

Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

yıl olmuş 2018 hala yedek parça diyorlar ya. parçası bulunmayan araba parçası çok pahalı araba yok. he hiç mi yok evet var ama senin benim sahip olacağımız arabalar değil bunlar.

abi km değil motor durumuna bak.

değişen kazası belası boya durumlarına bak.

km düşük olsa evet iyi olur ama motor durumu iyiyse hiç düşünme içinden geçiyorsa al abi. 

SYL 184
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

km günümüz şartlarında en önemli etkenlerden biri araç satışlarında !..

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trexman
    trexman's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

sayenizde yine keyiften uzaklaşıp mantıklı bir alışverişe yöneleceğim galiba :)

Şeytan da diyor yapma kardeş ömür geçiyor bak keyfine.

Z
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    trexman bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

sayenizde yine keyiften uzaklaşıp mantıklı bir alışverişe yöneleceğim galiba :)

Şeytan da diyor yapma kardeş ömür geçiyor bak keyfine.

Öyle dersen başka, ticari düşünürsen başka, :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trexman
    trexman's avatar
    Erkek
    Freak bunu yazdı

yıl olmuş 2018 hala yedek parça diyorlar ya. parçası bulunmayan araba parçası çok pahalı araba yok. he hiç mi yok evet var ama senin benim sahip olacağımız arabalar değil bunlar.

km düşük olsa evet iyi olur ama motor durumu iyiyse hiç düşünme içinden geçiyorsa al abi. 

içimdeki sesi duydum galiba :) kararsızlık fena, burada gelen cevapların bir çoğu zaten benim içimden geçiyor senin cevabın gibi. Aslında 3 kriter var seçim icin ağanını yerden mi kezsin sadece, biraz konformu, yoksa mantıklımı. üçünden kombinasyon oluyor fiyatı, km, elden çıkarma avantajlarını etkiliyor :)

Z
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

Gel benim arabayı cerem sana. 1.4 tsi 2010 comfort passat. 170xxx km de. İstersen ekspertis yaptırırım rapor halinde. Kaskolu binildi hep

ZzZzZzZ...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    trexman bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

içimdeki sesi duydum galiba :) kararsızlık fena, burada gelen cevapların bir çoğu zaten benim içimden geçiyor senin cevabın gibi. Aslında 3 kriter var seçim icin ağanını yerden mi kezsin sadece, biraz konformu, yoksa mantıklımı. üçünden kombinasyon oluyor fiyatı, km, elden çıkarma avantajlarını etkiliyor :)

bak yaşın 43 sanırım

babam 63 yaşında tutturdu passat alıcam diye ya da jeep tarzı bir araç. mesela herkes diyor yaa hocam 60 küsürdesin napacaksın. size ne diyor ya. keyif benim değil mi ? allah ömür versin bineyim diyor. tabi etmenlerde km önemli ama motor durumu da iyiyse ve bineceğim ben buna ne şartta olursa olsun dersen iş başka.

SYL 184
Toplam Hit: 5524 Toplam Mesaj: 36
land rover hangi araba vw passat