Hangi Aracı Almam Mantıklı ?
-
Landın konforu başkadır frelander kullandım 1 sene yok böyle rahatlık amortisörleri tısır tısır yormuyo adamı
Çok kolay yönlendirilen ve keskin bir direksiyonu var ( keskinden kastım dönüş çapı değil , dönüş çapı iyi değil çünkü )
Soğuk iklim arabasıdır land, çabuk ısınır kolay hareret yapar soğuk ilde yaşayanlar için aracın koloriferi efsanedir
Land rover freelander modellerinin kronik sorunları şunlardır müdür
98 2005 modellerinde 4*4 sisteminin kasıntı yapmaması için aracın altında ortada duran viskoz kaplinin içinde ki sıvı 170 bin km den sonra özelliğini yitiriyo ( land roverin 4*4 nün kötü anılması bu yüzden)
araç tam manevralarda zorlanmaya başlıyo kasıntı yapan teker frenleme yapıyo tüm alt takım zorlanıyor, bu sıvı zor bulunduğundan çoğu kişi arka şaftı söküp yola 2*2 olarak devam ediyo (2007 modelde hala viskoz sistemi kullanılıp kallanılmadığından emin değilim)
Sanroff fitilleri pek dayanıklı değil,
sanrof su tahliyesi kanalları zamanla tıkanıp müthiş bir paslanmaya neden oluyor
Onun dışında landı severim bugün temiz bi land bulsam yine alırım,
Bu arada satışı zor mu diye düşünme hiç benim araç 2003 dü ilana koyduk 1 ay içinde birçok kişi aradı, 1 ayın sonunda 3.5 bin lira kar ile sattım
Yalnız land lar pahalı arabalar bi tık model yenileyim desen yüksek fiyat farklarıyla karşılaşırsın
Km si düşük bi araca bak tabi ama illa o diyorsan motoruna baktır %80 üzerindeyse düşünebilirsin
Benim bindiğim araç 250 olmuştu benzinliydi motoru checkup ta %85 üzerinde çıkmıştı dizelde işler değişebilir kullanıma bağlı olarak
piiiranha9242 tarafından 24/Oca/18 13:54 tarihinde düzenlenmiştir -
başkasına bakma :)
Not: Kullanıcısı olarak söylüyorum.
Konfor, yol tutuş, güvenlik, donanım zenginliği ve KALİTE
Yakıt olarak uzun yol 8 litre, şehir içi 13 litre LPG tüketimi vardır. LPG performansı harikadır ve motor lpg ye çok uygundur. Efsane m111 motor :)
Not 2: Linkteki araç benim değil, aynı kasanın 98 modelini kullanıyorum.
Not 3: Ha bi de böylesi var ama o parayı verir misin bilmem :D
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-w210-81000-km-orjinal-480469296/detay
HorbaDor tarafından 24/Oca/18 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
45 yaşıma geldiğimde altımda kesinlikle Mercedes G serisi jeep olacak.
4 bağımsız süspansiyon ve kutu gibi jeep. :-))
arkadaşlar tv ve pc derken şunu kastediyorlar; biri yere yakın binek, diğeri yerden yüksek binek. :-)))
otomobil benim için bir tutku artık.
ilk aracımı sattığımda içinde çok anım yoktu. satması çok kolay oldu.
şuan kullandığım aracı sıfır aldım, yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum. artık kesinlikle benim yoldaşım.
muhtemelen satmayıp kardeşime ilerde armağan edeceğim.
hedef yukarda da belirttiğim gibi kesinlike Mercedes G serisi. :-)))
pederdeki C serisinden sonra G serisi beni kendine resmen aşık etti. :-)))
-
hocam eğer parayı pek önemsemiyor ve aldığın arabayı satarken fiyat düşüşünü önemsemiyorsan 1. seçenek
aldığım arabayı belki satarım parada önemli diyorsan 2. seçenek :)bu arada 70.000 tl ye golf 2015 2. el araç var 9000 km de düşünürsen son fiyatı herhalde biraz daha ucuz olur
opsiyonel tarafından 25/Oca/18 07:08 tarihinde düzenlenmiştir -
200’000de Honda aldım amerikada,
belam skilio hocam.hic bakmamıslar tüm masraflar bana kacacak.
land rover fln aman diyeyim.