Hangi Aracı Almam Mantıklı ?
-
Al bi Merso S320 hem land rover hem passat niyetine bin .)
-
Freak bunu yazdıtrexman bunu yazdıFreak bunu yazdı
yıl olmuş 2018 hala yedek parça diyorlar ya. parçası bulunmayan araba parçası çok pahalı araba yok. he hiç mi yok evet var ama senin benim sahip olacağımız arabalar değil bunlar.
abi km değil motor durumuna bak.
değişen kazası belası boya durumlarına bak.
km düşük olsa evet iyi olur ama motor durumu iyiyse hiç düşünme içinden geçiyorsa al abi.
içimdeki sesi duydum galiba :) kararsızlık fena, burada gelen cevapların bir çoğu zaten benim içimden geçiyor senin cevabın gibi. Aslında 3 kriter var seçim icin ağanını yerden mi kezsin sadece, biraz konformu, yoksa mantıklımı. üçünden kombinasyon oluyor fiyatı, km, elden çıkarma avantajlarını etkiliyor :)
bak yaşın 43 sanırım
babam 63 yaşında tutturdu passat alıcam diye ya da jeep tarzı bir araç. mesela herkes diyor yaa hocam 60 küsürdesin napacaksın. size ne diyor ya. keyif benim değil mi ? allah ömür versin bineyim diyor. tabi etmenlerde km önemli ama motor durumu da iyiyse ve bineceğim ben buna ne şartta olursa olsun dersen iş başka.
Babaya Allah sağlıklı uzun ömürler versin. Doğru söylemiş aslında zaman hızlı geçiyor benim ilk arabam kırmızı kaplumbağa 66 model bir vw di 21 yaşında almıştım, aldığım zamanki hazzı sonraki yıllarda galeriden sıfır aldığım araçlarda yaşamadım. Sanırırım karar verdim.
-
Tayga bunu yazdı
Al bi Merso S320 hem land rover hem passat niyetine bin .)
Evet her yiğidin gönlündeki aslan o, birgün o da olur inşallah :)
-
1800 km de 2017 model VW POLO aldım geçen ay. 1.2 TSİ Comfort Paket.
Bilgi niteliğinde paylaşmak istiyorum;
Motor sesi YOK !
Yakıt sarfiyatını km başına değil de, depo bazlı yaptım; aşağı yukarı 250-260 tl ye depo fulleniyor ve 600 - 700 km kadar yol gidiyor. Daha da artabilir.
Aracın iç malzeme kalitesi ve konforu çok çok iyi. Direksiyon şehir içi için biraz sert fakat alışılıyor.
İkinci el 60 k para verdim, garantisi de devam ediyor. -
O paralara çok iyi Audi ve bmw 520 tarzı araçlar alınabilir eski model.
Bizim bir tanıdık Audi a6 3.0 dizel aldı, bende bmw320d, audi a6 daha hızlı gidiyor 200.000km olmasına rağmen.
-
O paralara çok daha mantıklı arabalar alınabilir ama illa ikisi arasında tercih yapmak gerekirse tercihim (eğer şehirde yaşıyorsan) passat yönünde olur.
-
Hocam tüm ağır bakımlar hayırlı olsun. Bakıma bol bol para harcarsın artık.
-
Hocam son durum nedir ne yaptınız? Mantık mı galip geldi zevk mi?
-
Boşver al toyota corolla emeklilik te bile kullanırsınız
-
yaklaşık bir ay önce 2013 model kia sportage aldım fazlası ile memnunum tavsiye ederim