Hangi Gsm Operatörü Daha Avantajlı?
-
5 Yıl Kadar Turkcell Kullandım Kaliteli Ama çok yakan bi hattı
2 yıl Avea kullandım kalitesi tartışılır ama Kampanyaları çok ucuzdu
1 Aydır Vodafone Kullanıyorum Hem Kampanyaları Hemde Çekim Gücü oldukça güzel bu yüzden 3 gsm şirketi arasında bana göre en iyisi vodafone peki size göre hangisi ?sebepleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.
-
hepsi kötü diyip ev telefonu dicem ama o daha beter
-
Turkcell tam bir ölü s.kici.. mezar soyguncusu, ama 12 yıldır kullanıyorum :)) az kaldı çok yakında basıyorum tekmeyi....
-
Bulunduğun il/ilçe ye göre değişir. Çekim gücünde sıkıntı çekmiyorsan Avea en ekonomik.
-
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------
Bulunduğun il/ilçe ye göre değişir. Çekim gücünde sıkıntı çekmiyorsan Avea en ekonomik.
-----------------------------bazen yan odada çekmediği oluyordu :) ve sene 2010 du
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
1 Aydır Vodafone Kullanıyorum Hem Kampanyaları Hemde Çekim Gücü oldukça güzel bu yüzden 3 gsm şirketi arasında bana göre en iyisi vodafone peki size göre hangisi ?sebepleri ile birlikte açıklarsanız sevinirim.
-----------------------------haci Ayyildiz cok avantajli
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
Gecement bunu yazdı:
-----------------------------bazen yan odada çekmediği oluyordu :) ve sene 2010 du
-----------------------------Moruk bizim holde hala çekmiyor. Yıl 2011 Aylardan Nisan :). Ayakkabıyı bağlarken felan tel uyarı sesi veriyo Operator mesajlarını kontrol edin diye :D
-
ben Turkcell kullunıyorum ama Avea daha iyi bence kampanyalarıyla felan olsun...
-
vodafone tamamıyla mükemmel. eğer vodafone Türkiye piyasasına girmeseydi Turkcell daha çok sikerdi milleti. vodafone ucuz olunca Turkcell'de aşağıya çekti ama vodafone kadar aşağıya çekemiyorlar, açlar adamlar :D
-
ErzinCanLee bunu yazdı:
-----------------------------benim hem turkcell hemde aveam var. ama en kralı avea özellikle katlayan tarife on numara.inceleyin derim.
-
1 ay önce vodafone hat aldım turkcelli bıraktım