folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Hangi Hdd'i Alırdınız?

Hangi Hdd'i Alırdınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

hallederi_55 bunu yazdı:
    -----------------------------

emnimax bunu yazdı:

hallederi_55 bunu yazdı:

emnimax bunu yazdı:

samsungu al sorun yasamassın

Dayı bide açıklasan olayı niye wd değil mesela,yok ama uplamak için yazdım diyosanda teşekkürler

samsung cunku seagate cabuk bozuluyor hemde sıl yaz sıl yaz cok yaparsan bı an elınde kalır apısıp kalırsın :D samsung kalıtelı bır fırma ve genellıkle samsung kullanılır bende 7 yıllık 80 GB hdd var kutur kutur calısıyor amabı tane 100 GB seagate var kafa vuruyo  westarn hakkında bısı demım zaten fazla adını duymadım hatta gormedım bıle :)

Samsung kaliteli bişey demiyorum hatta şimdi de samsungun bilgisayarından yazıyorum,seagate'in bazı serileri çok boktan ama bu ürünü denemiş biri de çıkıp kardeşim bak bu kadar zamandır kullanıyorum takır takır da çalışıyor dese,,özellikleri çok iyi kaçırılmaz.Ama sormamın sebebi dediğin gibi boktan olması genel ürünlerinin ama özellikleri de çok iyi be..

valla hocam pc konusunda bı kac markadan asla vazgecmem asus, samsung, philips, sımdı aklıma gelmıyor ama bunlar geldı ılk geldıgınde yazarım tekrardan :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı:

wd alma kesinlikle benden sana tavsiye wd lerden uzak dur hiçbir boka yaramıyo alma sakın wd kullandım biliyorum 2tanesinide çöpe atttım

nası kullandın hocam wd'leri ? bende 5 tane wd var ve kaç senedir hiçbir şey olduğu yok.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

hoca seagate sakın alma.. çok problemli.. wd ve samsung iyidir.. sağlamdır hızlıdır.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

SpyBreaK bunu yazdı:

hoca seagate sakın alma.. çok problemli.. wd ve samsung iyidir.. sağlamdır hızlıdır.. 

Bu durumda samsungun özellikleri daha iyi,sonuç samsung mudur?

_ICEMAN_
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:
    DrKeworks bunu yazdı:

wd alma kesinlikle benden sana tavsiye wd lerden uzak dur hiçbir boka yaramıyo alma sakın wd kullandım biliyorum 2tanesinide çöpe atttım

nası kullandın hocam wd'leri ? bende 5 tane wd var ve kaç senedir hiçbir şey olduğu yok.

hacı arşiv atıyordum içine. bakıyodum bir zaman sonra önce yavaşlıyo sonrada tık yok. Garantiye vertiyorum içindeki hard diskler mefta. 1tb alıyorum 2tane ayrı ayrı hard disk var içinde devreleri yanmış hard disklerde bilmem sorun çıkmış bilmem nolmuş vs vs.. 2 tane aldım 2sinde de aynı sorunlar çıktı wd ye töbe ettim yani banamı öyle denk qeliyor bilmiyorum

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    samsung fena değil ama aşağıda özelliklerde birinde 1TB diğerinde 2TB yazıyor bak dikkat et, sorun olabilir.

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

hocam şimdi farkettim :) verdiğin linkteki samsung 5400rpm. seagate ile kıyaslama bile. ayrıca linkteki seagate yeni bi seri sanırım için rahat alabilirsin bence.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:

hocam şimdi farkettim :) verdiğin linkteki samsung 5400rpm. seagate ile kıyaslama bile. ayrıca linkteki seagate yeni bi seri sanırım için rahat alabilirsin bence.

bak ben ona dıkkat etmemıstım gıt 7200 RPM bul hocam bu yavas calısır :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:
    samsung fena değil ama aşağıda özelliklerde birinde 1TB diğerinde 2TB yazıyor bak dikkat et, sorun olabilir.

Evet hocam o benm de dikkatimi çekti 2,3 yerde 2 tb yazıyor ama bi yerde de kapasite 1 tb yazıyor.1.5 tb'lığında hepsi bormal onun fiyatıda 208 sanırım.Bunun 2 tb olması lazım diyorum o yüzden yanlış yazmışlar 1'i diye düşünüyorum ama almadan sormak lazım tabi.

Dos_Attach bunu yazdı:

Hocam usb kullanıcağım için 5400,7200 pek farkettirmiyormuş diye okudum.O yüzden şu an ki düşünücem samsung gibi,hem seagate'le acaba o kadar parayı boşa verdim mi gibi bi düşünce de  olmıycak.Denemiş biri olsaydı keşke

_ICEMAN_
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

XCoder bunu yazdı:
    DrKeworks bunu yazdı:

hacı arşiv atıyordum içine. bakıyodum bir zaman sonra önce yavaşlıyo sonrada tık yok. Garantiye vertiyorum içindeki hard diskler mefta. 1tb alıyorum 2tane ayrı ayrı hard disk var içinde devreleri yanmış hard disklerde bilmem sorun çıkmış bilmem nolmuş vs vs.. 2 tane aldım 2sinde de aynı sorunlar çıktı wd ye töbe ettim yani banamı öyle denk qeliyor bilmiyorum

hoca aynı sprun olduğuna göe sorun sende olmasın güç kaynağı falan? ben de seri var hiçbiride bozulmadı daş gibiler daş. tb ve gblik 6 tane falan var 

Toplam Hit: 4936 Toplam Mesaj: 38