Hangi Hdd'i Alırdınız?
-
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------
XCoder bunu yazdı:
samsung fena değil ama aşağıda özelliklerde birinde 1TB diğerinde 2TB yazıyor bak dikkat et, sorun olabilir.
-----------------------------Evet hocam o benm de dikkatimi çekti 2,3 yerde 2 tb yazıyor ama bi yerde de kapasite 1 tb yazıyor.1.5 tb'lığında hepsi bormal onun fiyatıda 208 sanırım.Bunun 2 tb olması lazım diyorum o yüzden yanlış yazmışlar 1'i diye düşünüyorum ama almadan sormak lazım tabi.
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------hocam şimdi farkettim :) verdiğin linkteki samsung 5400rpm. seagate ile kıyaslama bile. ayrıca linkteki seagate yeni bi seri sanırım için rahat alabilirsin bence.
-----------------------------Hocam usb kullanıcağım için 5400,7200 pek farkettirmiyormuş diye okudum.O yüzden şu an ki düşünücem samsung gibi,hem seagate'le acaba o kadar parayı boşa verdim mi gibi bi düşünce de olmıycak.Denemiş biri olsaydı keşke
-----------------------------hacı son söylediğin doğru. Seagate alıp içinde ukte kalacağına samsung yada WD al derim. WD yi dikkatli kullanırsan gördüğün gibi çoğu kişi memnun.
-
MY91 bunu yazdı:
hacı son söylediğin doğru. Seagate alıp içinde ukte kalacağına samsung yada WD al derim. WD yi dikkatli kullanırsan gördüğün gibi çoğu kişi memnun.
-----------------------------Oğlum niye tanımıyomuş gibi yazıyosun yavşak:)Samsung alıcam gibi duruyor aga
-
hallederi_55 bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
wd alma kesinlikle benden sana tavsiye wd lerden uzak dur hiçbir boka yaramıyo alma sakın wd kullandım biliyorum 2tanesinide çöpe atttım
-----------------------------O kadar internet sayfası açtım hocam yemin ediyorum bi tek senin karaladığını gördüm:)genelde çok iyi ürünleri ama özellikleri kötü,casper gibi pahalıya düşük özellikli alet veriyor
-----------------------------arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
İlk 80'lik HDD'de yaşadım büyük sorun kafa atmalar vs
sora 320'lik vardı elimde oda bi zaman sora boot etmemeye başladı yaz sil yaz sil dayanıklı olması lazımken bad sectör'lü kısımlarını kurtarmaya calıştığınızda diğer hdd'lere sidik yarıştıramaz.
Sıcaklık sorunuda var.
Ayrıca tamire gelen makinalarda bakıyorum WD' çıkıyor sürekli bilgisayarın ana yavaş kaynağını hemen anlayabiliyorsun.
Ben tavsiye etmiyorum hocam yinede karar senin tabiki.
-
Amd-x bunu yazdı:
hallederi_55 bunu yazdı:
DrKeworks bunu yazdı:
wd alma kesinlikle benden sana tavsiye wd lerden uzak dur hiçbir boka yaramıyo alma sakın wd kullandım biliyorum 2tanesinide çöpe atttım
-----------------------------O kadar internet sayfası açtım hocam yemin ediyorum bi tek senin karaladığını gördüm:)genelde çok iyi ürünleri ama özellikleri kötü,casper gibi pahalıya düşük özellikli alet veriyor
-----------------------------arkadaşa kesinlikle katılıyorum.
İlk 80'lik HDD'de yaşadım büyük sorun kafa atmalar vs
sora 320'lik vardı elimde oda bi zaman sora boot etmemeye başladı yaz sil yaz sil dayanıklı olması lazımken bad sectör'lü kısımlarını kurtarmaya calıştığınızda diğer hdd'lere sidik yarıştıramaz.
Sıcaklık sorunuda var.
Ayrıca tamire gelen makinalarda bakıyorum WD' çıkıyor sürekli bilgisayarın ana yavaş kaynağını hemen anlayabiliyorsun.
Ben tavsiye etmiyorum hocam yinede karar senin tabiki.
-----------------------------Sercan bende ki laptopun içinde de WD var hacı bayağa kasmışımdır bişeyi de yok,1 seneden fazla oldu.Burda hangisini önerirsin o zaman?
-
hacım;
e sata girişi varsa bu kaçırılmayacak bir cihaz parasıda helal;
Samsung 3.5" 1.5 TB Story Station Plus USB-ESata çeviricilerde var fakat pek performans alamazsın o yüzden.
Samsung 3.5" 1.5 TB Story Station USB2.0 Füme deviri düşük, aynısı arkadaşımda var performans bakımından maşallahı var.
Seagate 2.5" 1 TB FreeAgent GoFLEX Siyah sana ömürlük cihaz. Sağda solda düşürmezsen maşşallahı var :| seagateler biraz naziktir diğer externallere göre.
Freecom 3.5" 2 TB XS /Siyah Param olsa ilk bunu almayı düşünürdüm.
seç bak işte.. Burdan kafana yatan birşey olursa pm'den yaz bi bakalım
-
elimde 2 tane wd 1 tb var bir tanesi 3 bir tanesi 1.5 yıllık bugüne kadar hiç sorun çıkarmadılar. bence wd al.
-
son 4 yıldır wd markası haricinde disk kullanmadım.
en son 1.5 tb caviar green internal ini aldım.
şu anda dünyanın en dayanıklı disklerini üretiyorlar.
100 milyon saat hata öncesi kullanım ömrü vaadeden diskleri var.
ancak taşınabilir kutularda wd nin özellikle element serisinde kutular çabuk arıza yapabiliyo.
ancak içindeki disklerde sıkıntı genelde yok.
seagate i hiç kimseye tavsiye etmem.
-
çok yanlış bir zamanda yanlış ürünlere bakıyırsun
usb 3.0 arifesindeyiz bence biraz daha bekle gerçek hız istiyorsan
-
Western Digital öneririm.
Aynı ürün bende var, sorunsuz ve sessiz çalışıyor.
Vatan'dan 180TL'ye almıştım bu arada, kampanya yapıyolar kazık yeme.
-
samsung kesinlikle önermem cok sorun çıkarıyor wd iyidir.