Hangi Kargo Daha Hızlı?
-
hep aras kargo kullanıoruz
gittigidiyordan vs.. bişiler sattıgımızda aldıgımızda 1 günde net teslim türkiyenin her yerine . aksam 5 te ver öğlen alsın :/ o derece xD
-
o değilde bende dumbellerimi satmak istiyorum gitti gidiyorda baktım adam kargo dahil 23kg toplamda olan ağırlık setini 139 ytl yr gönderiyor.bendede toplamda 23 25 arası olan dumbell seti var 75 ytl ye almıştım 60 ytl ye satarım ama muğladan istanbula bile kargo firması 35 ytl istiyo:) ulen bu gitt gidiyordakiler neden koyuyoki bir insan 75 ytlye satılan ve hemen hemen heryerde bulunan bir ürün için 35 ytl kargo verirmi.
bu arada konuyada ne ii taciz ttim demi:) kusurabakmayasın
-
yurt ici kargo derim.
gidip gitmedigini mesajla bildiriyorlar,
alici adreste bulunamadigi zaman seni arayip adres teyidi aliyorlar,
alici ucreti odemedigi zaman arayip bildiriyorlar ucreti sen kabul ettigini soylersen kargoyu teslim ediyorlar.
--
ozel sebeplerden dolayi mng kargoyu kimseye tavsiye etmiyorum.
hani otel yapmak icin deniz kenarini iskana acan cikan topragi denize dokup iki kat daha yer saglayan ustune devlet den plaket alan, ustune cikip piskin piskin cevap veren bir firma oldugu icin...
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------o değilde bende dumbellerimi satmak istiyorum gitti gidiyorda baktım adam kargo dahil 23kg toplamda olan ağırlık setini 139 ytl yr gönderiyor.bendede toplamda 23 25 arası olan dumbell seti var 75 ytl ye almıştım 60 ytl ye satarım ama muğladan istanbula bile kargo firması 35 ytl istiyo:) ulen bu gitt gidiyordakiler neden koyuyoki bir insan 75 ytlye satılan ve hemen hemen heryerde bulunan bir ürün için 35 ytl kargo verirmi.
-----------------------------
yuhh a.k )::) hacı sen naabtın yaa :) -
patates bunu yazdı:
-----------------------------o değilde bende dumbellerimi satmak istiyorum gitti gidiyorda baktım adam kargo dahil 23kg toplamda olan ağırlık setini 139 ytl yr gönderiyor.bendede toplamda 23 25 arası olan dumbell seti var 75 ytl ye almıştım 60 ytl ye satarım ama muğladan istanbula bile kargo firması 35 ytl istiyo:) ulen bu gitt gidiyordakiler neden koyuyoki bir insan 75 ytlye satılan ve hemen hemen heryerde bulunan bir ürün için 35 ytl kargo verirmi.
ptt kargo kaç para diyo?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
ptt kargo kaç para diyo?
-----------------------------ptt kargo 25 kilo adrese teslim fiyatı : 15 ytl
3 ytl ilk kilo için, sonraki her kilo için 0,5 ytl...
sen gidip kargodan alacaksan 2 ytl + her kilo için 0,5
şehiriçi 3 ytl + her kilo için 0,25
ama hiç tavsiye etmiyorum:D ben bi sorun yaşamadım (gecikmesinden başka - salı günü verdim pazartesi geçti.) ama epey şikayet var. ben de o şikayetleri okuduktan sonra swoola kitaplar gidecek mi gitmeyecek mi diye tedirginlikle bekledim. o kadar şikayet varsa boşuna değildir
-
Hayatımda MNG kadar boktan kargo firması görmedim,istisnasız tüm kargolarımı kaybettiler.
Aras rulz.
-
yk gerisi yalan hele mng ye hiç yaklaşma
-
En hızlısını bilmem de EN YAVAŞI ve EN UCUZU Ptt Kargo.
-
yurtiçi kargo daima bir adım önde.. diğerleri sürat kargo ve aras kargo