folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Kargo Daha Hızlı?

Hangi Kargo Daha Hızlı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

hep yurt içi kullanıyoruz genelde hızlı

ups  pahalıymış ama hızlı oldugu söyleniyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    sürat kargoda uzak dur kardeş nedenmi sadece tek sebeb bile yeter ama ben iki sebeb diecem sana birincisi fettoşun malı ikincisi 3 defa mal geldi benim dükkana üçündede analarının hatrını sordum ya mal darbe almış çıktı yada 4-5 günde geldi

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Kimse yazmamış ama aklınızda bulunsun,ihlas kargo çok hızlı..6 ay boyunca İstanbul'dan Erzincana mal getiriyordum ve 24 saat içinde 1400 km'lik mesafeye aksatmadan sevkiyat yaptılar..Belki şirketin anlaşması vardı,ondandır,bilemem ama,hızlıydılar

Çekil,Önümden Çekil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek
    ups diyorum

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amg
    amg's avatar
    Erkek
    mng en hızlısı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    mng ile yollarken, kargo paketinin üstüne "ACİLDİR" bandını yapıştırırsan aynı gün teslim edilir.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hoca göndereceğin yer ilçe köy vs. gibi bişeyse önce o ilçe köy neyse artık hangi kargo firmasının bayisi var ona bak önce hangisi varsa o kargo firması ile yolla hemen ulaşır 1 günde şu kargo daha hızlı demek yanlış çünkü yerden yere değişiyor :) bizim burda aras 50 km. ötede yurt içi hızlı geliyor mesela...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karatahta bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kimse yazmamış ama aklınızda bulunsun,ihlas kargo çok hızlı..6 ay boyunca İstanbul'dan Erzincana mal getiriyordum ve 24 saat içinde 1400 km'lik mesafeye aksatmadan sevkiyat yaptılar..Belki şirketin anlaşması vardı,ondandır,bilemem ama,hızlıydılar

yanlışım varsa düzelt ama ihlas kargo kapanmadı mı? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    sirpence bunu yazdı:

karatahta bunu yazdı:

yanlışım varsa düzelt ama ihlas kargo kapanmadı mı? 

bilmem ki,kapanmıştır belki de,haberim yok,2 sene oldu ben çalışalı : ) 

Çekil,Önümden Çekil...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Horoz kargo :|

Toplam Hit: 6550 Toplam Mesaj: 44