Hangi Kargo Daha Hızlı?
-
hep yurt içi kullanıyoruz genelde hızlı
ups pahalıymış ama hızlı oldugu söyleniyor
-
sürat kargoda uzak dur kardeş nedenmi sadece tek sebeb bile yeter ama ben iki sebeb diecem sana birincisi fettoşun malı ikincisi 3 defa mal geldi benim dükkana üçündede analarının hatrını sordum ya mal darbe almış çıktı yada 4-5 günde geldi
-
Kimse yazmamış ama aklınızda bulunsun,ihlas kargo çok hızlı..6 ay boyunca İstanbul'dan Erzincana mal getiriyordum ve 24 saat içinde 1400 km'lik mesafeye aksatmadan sevkiyat yaptılar..Belki şirketin anlaşması vardı,ondandır,bilemem ama,hızlıydılar
-
ups diyorum
-
mng en hızlısı
-
mng ile yollarken, kargo paketinin üstüne "ACİLDİR" bandını yapıştırırsan aynı gün teslim edilir.
-
hoca göndereceğin yer ilçe köy vs. gibi bişeyse önce o ilçe köy neyse artık hangi kargo firmasının bayisi var ona bak önce hangisi varsa o kargo firması ile yolla hemen ulaşır 1 günde şu kargo daha hızlı demek yanlış çünkü yerden yere değişiyor :) bizim burda aras 50 km. ötede yurt içi hızlı geliyor mesela...
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Kimse yazmamış ama aklınızda bulunsun,ihlas kargo çok hızlı..6 ay boyunca İstanbul'dan Erzincana mal getiriyordum ve 24 saat içinde 1400 km'lik mesafeye aksatmadan sevkiyat yaptılar..Belki şirketin anlaşması vardı,ondandır,bilemem ama,hızlıydılar
-----------------------------yanlışım varsa düzelt ama ihlas kargo kapanmadı mı?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yanlışım varsa düzelt ama ihlas kargo kapanmadı mı?
-----------------------------bilmem ki,kapanmıştır belki de,haberim yok,2 sene oldu ben çalışalı : )
-
Horoz kargo :|