folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hangi Kargo Daha Hızlı?

Hangi Kargo Daha Hızlı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek
    mng de halkaa ilişkiler berbat insanı salak yerine koyuyolar kac defa evee getirmediler gidip dağıtım yerinden aldım ve getirmediniz diyince getirdik yoktunuz diyen bir kargodur mng ayrıca 1  lira eksik olsa olurmu lafını ezberlemiş soygunculardır!

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Aras / Yurtiçi gayet iyi en iyisi UPS ama en pahalısıda o

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    tabiki de FedEx

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek
    Arasda calıstım arası önermiyorum:D Yurtiçi ups

Kafam oldu galiba:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    Abi durumun iyise kurye kullan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    UPS

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    mng de kredi kartı da geçmiyordu bi ara.. bita düşürmesin adamların eline

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    yk ups aras

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ninova
    ninova's avatar
    Erkek

gecmisde expres kargoda mudurluk yapmisdimmmm o sebepten az cok sistemi bilirimmm

Express gec gonderir halkla iliskiler 2 bakterinin sinyallerle anlasmasi gibi ilkeldir ( bakderi orta yolu bulup 2 ye  bolunuyo gerçi adamlarda sizi ortadan 2 ye bolebilir sinirden)

Aras kargonun turkiyede nokdasi cokdur özellikle  dogudada çok yayginlar yani imar ifrazi olmamis bi koye bile aras gonderir. Gonderme hizlarida aksilik olmassa iyidir. Bolge acentenizin tecrubesi, is yogunlugunun azligina ve arac sayisinin yeterli olmasina gore kargınuzu kisa surede alirlar ve cok gec olmadan teslim ederler

Yurt ici kargo ve Mng kargo teslimat olsun, dagitim olsun, az cok guler yuz bakimindan ( kargoda çalişandan guleryuz fazla beklemeyin aşiri stres bi ortam ) iyidir. 2-3 lira aza coga bakmayin bu yukardakilerden birinden yollayin

fedex uluslararasi kargodur ve expresle lisans anlasmasi vardir yani expres uluslararasi kargoda fedexle calisir dunyadaki en buyuk tasima filolarina sahip sanirim. Ulke ici faaliyeti yokdur

Ups sistemi diger firmalardan farkli merkezi bi sistem var toplu mal gonderiminde ucuzdurlar

surat kargo piyasadakien " ne bulursam tasirim" kargodur adamalra yeterki iş çıksın boş gitmesin diye tasirlar ucuzdurlarda ama mng gibi yada yurt ici gibi hizli ve agi genis degil. Toplu maliniz varsa iyidir ama

En hizli mal gonderileceginiz sistemmm otobuse vermekdir, en hizli, en ucuz, en kolay sistemdir. Tabi yasak oldugu icin kabul ettirmeniz zordur ama tanidiginiz varsa cok iyi bi durumdur kiyak gecerler siz eyani

genel olarak sunu diyim turkiye sartlarinda hic bi kargı yuzde yuz iyi degildir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ups güzel kaliteli verildikten en geç 3 gün içinde (hafta sonu hariç) teslim ediyorlar

sürat kargo verilen kargoya göre kuzenim araba jantı almıştı istanbuldan bodruma yolladılar adam akşam üstü 5 de vermiş ertesi gün 2 de (öğlen)

aldık  sanırım hızlı yollamak içni fazladan 30ytl veriliyor

yurt içi iyidir kalitelidir ama hiç gününü bilmiyorum malesef

ptt den uzak durun xD

mng yi herkez kötü  olarak adlandırıyor bende beğenmedim

aras kargo kısa mesafee mesela izmir istanbul gibi izmir bodrum gibi yakın yere günübirlik bile verebiliyor öğren ve sabah 2 araba çıkarıyorlar (yazın)

Toplam Hit: 6551 Toplam Mesaj: 44