Hangi Kargo Daha Hızlı?
-
mng de halkaa ilişkiler berbat insanı salak yerine koyuyolar kac defa evee getirmediler gidip dağıtım yerinden aldım ve getirmediniz diyince getirdik yoktunuz diyen bir kargodur mng ayrıca 1 lira eksik olsa olurmu lafını ezberlemiş soygunculardır!
-
Aras / Yurtiçi gayet iyi en iyisi UPS ama en pahalısıda o
-
tabiki de FedEx
-
Arasda calıstım arası önermiyorum:D Yurtiçi ups
-
Abi durumun iyise kurye kullan.
-
UPS
-
mng de kredi kartı da geçmiyordu bi ara.. bita düşürmesin adamların eline
-
yk ups aras
-
gecmisde expres kargoda mudurluk yapmisdimmmm o sebepten az cok sistemi bilirimmm
Express gec gonderir halkla iliskiler 2 bakterinin sinyallerle anlasmasi gibi ilkeldir ( bakderi orta yolu bulup 2 ye bolunuyo gerçi adamlarda sizi ortadan 2 ye bolebilir sinirden)
Aras kargonun turkiyede nokdasi cokdur özellikle dogudada çok yayginlar yani imar ifrazi olmamis bi koye bile aras gonderir. Gonderme hizlarida aksilik olmassa iyidir. Bolge acentenizin tecrubesi, is yogunlugunun azligina ve arac sayisinin yeterli olmasina gore kargınuzu kisa surede alirlar ve cok gec olmadan teslim ederler
Yurt ici kargo ve Mng kargo teslimat olsun, dagitim olsun, az cok guler yuz bakimindan ( kargoda çalişandan guleryuz fazla beklemeyin aşiri stres bi ortam ) iyidir. 2-3 lira aza coga bakmayin bu yukardakilerden birinden yollayin
fedex uluslararasi kargodur ve expresle lisans anlasmasi vardir yani expres uluslararasi kargoda fedexle calisir dunyadaki en buyuk tasima filolarina sahip sanirim. Ulke ici faaliyeti yokdur
Ups sistemi diger firmalardan farkli merkezi bi sistem var toplu mal gonderiminde ucuzdurlar
surat kargo piyasadakien " ne bulursam tasirim" kargodur adamalra yeterki iş çıksın boş gitmesin diye tasirlar ucuzdurlarda ama mng gibi yada yurt ici gibi hizli ve agi genis degil. Toplu maliniz varsa iyidir ama
En hizli mal gonderileceginiz sistemmm otobuse vermekdir, en hizli, en ucuz, en kolay sistemdir. Tabi yasak oldugu icin kabul ettirmeniz zordur ama tanidiginiz varsa cok iyi bi durumdur kiyak gecerler siz eyani
genel olarak sunu diyim turkiye sartlarinda hic bi kargı yuzde yuz iyi degildir
-
ups güzel kaliteli verildikten en geç 3 gün içinde (hafta sonu hariç) teslim ediyorlar
sürat kargo verilen kargoya göre kuzenim araba jantı almıştı istanbuldan bodruma yolladılar adam akşam üstü 5 de vermiş ertesi gün 2 de (öğlen)
aldık sanırım hızlı yollamak içni fazladan 30ytl veriliyor
yurt içi iyidir kalitelidir ama hiç gününü bilmiyorum malesef
ptt den uzak durun xD
mng yi herkez kötü olarak adlandırıyor bende beğenmedim
aras kargo kısa mesafee mesela izmir istanbul gibi izmir bodrum gibi yakın yere günübirlik bile verebiliyor öğren ve sabah 2 araba çıkarıyorlar (yazın)