Hangi Uydu Cihazını Almalıyım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Arkadaşlar lcd tv aldım ve uydu cihazı almak istiyorum. ulusal kanallar ve özellikle belgesel kanallarını ücretsiz izlemek istiyorum. fiyatı 350 tl yi geçmeyecek şekilde tavsiyede bulunabilirmisiniz. sanırım belgesel kanalları d-smartta var ancak ücretlimi ücretsizmi bilmiyorum. kafam baya bi karıştı yani.

Naber la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

dreambox diye bir aletten söz ediyorlar ama sanırım internet bağlantısı gerekiyormuş ..

Bir araştır..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Belgesel olarak harika kanallar var d-smatta.

İlk açılışan itibaren 1 haftalık deneme süresi boyunca tüm kanallar ücretsiz.

Deneme süresi sonunda istemezsen ücretli kanallar kapanır.

Discovery ve Animal Planet ücretsiz.

Gerçekten harika belgeseller var discovery ve animal planette.

Diğer belgesel kanallarınıda tavsiye ederim.

Ulusal-Dini bayramlarda tüm kanallar ücretsiz.

Şimdi kampaya vardı, sinema+belgesel+çocuk+18 kanalları 1 yıllık 200 tl ye aldım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

bu belgesel kanalları sürekli ücretsiz dimi.ilk bir sene ücretsiz sonra ücretli oluyo diye bişey duymuştum doğrumu acaba. National Geographic kanalı yokmu peki d-smartta. 

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:
    -----------------------------

bu belgesel kanalları sürekli ücretsiz dimi.ilk bir sene ücretsiz sonra ücretli oluyo diye bişey duymuştum doğrumu acaba. National Geographic kanalı yokmu peki d-smartta.  

National Geographic digiturk kanalı.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

Discovery ve Animal Planet sürekli ücretsiz.

National yok,

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Stifler bunu yazdı:

sanane bunu yazdı:

National Geographic digiturk kanalı.

stifler bilgilendirdiğin için teşekkürler. ilk soruya cevap alabilirmiyim peki :)

Naber la?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

Bende d-smart var hiçde memnun değilim Discovery,Animal planet,Da vinci bu 3 belgesel kanalı ücretsiz

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

Dsmart hakkında pek bi bilgim yok. ama Dreambox tarzı bi cihaz alırsan (200 - 250tl arası) aldığın yer ilede ccam server hakkında görüşürsen (yıllık 180 - 250 arasıda odur tahminimce) ds + dg full paket izleyebilirsin. belgesel kanalları dahil.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

LeonX neden memnun değilsin. açıklarmısın ona göre değerlendiricem bende.

Stifler futbol sevmem. sinema kanallarına gerek yok netten indiriyorum zaten. server a ekstradan ücret ödemek istemiyorum anlayacağın. normal kanallar ve belgesel kanalları olsun. birde iyi bir uydu alıcısı olsun. görüntü kalitesi sesi vs.

Naber la?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

LeonX neden memnun değilsin. açıklarmısın ona göre değerlendiricem bende.

Stifler futbol sevmem. sinema kanallarına gerek yok netten indiriyorum zaten. server a ekstradan ücret ödemek istemiyorum anlayacağın. normal kanallar ve belgesel kanalları olsun. birde iyi bir uydu alıcısı olsun. görüntü kalitesi sesi vs.

sinema kanalları,futbol kanalları alayı paralı d-smartın sadece 2 kanalından faydalanıyorum animal planet,movie smart sen şimdi sadece belgesel izlemek istiyorum diyorsun 3kanal için 300 küsur para buna vereceğine digiturk al paşalar gibi ayda 10 tl öde istediğini izle

Toplam Hit: 4310 Toplam Mesaj: 27