Hangi Uydu Cihazını Almalıyım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

Sanane bunu yazdı:

--------------------------

bütün kanallar derken?

d-smart yada digi ye abonelik olmadan mı açılıyo bütün kanallar

Leonx bunu yazdı:
    -----------------------------

Spyware__007 bunu yazdı:

next'ten şaşma   7 yıldır  ye-2000 versiyonunu kullanıyorum bazen 2 ayda bir bazen 1 ayda bir arkasındaki rs232 çıkışından bir yazılım çakıyorum tertemiz bütün kanallar açık :))

bütün kanallar ? d-smart ve digiturkun şifreli kanallarıda dahil mi ?

hayır beyler öle d-smart kanalları falan yok fakat çeşitli uydu yörüngeleri var  hotbird gibi tor gibi sirius gibi bu uydu yörüngeleri dahilinde şifreleme teknikleri var seca seca2 viaccess viaccess2 irdeto  vs vs vs  keyleri giriyorsun yazılım oto güncelleme falan var uydu üzerinden kendini güncelleyebiliyor  işte 3 adet +18 kanal film kanalları işte discovery bu tarz kanalları açıyor.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

bana türkçe discovery, national kanalları falan lazım yabancı kanallar spor kanalları ilgilendirmiyo beni :)

bi türlü karar veremedim yaw. cihaz olarak ne alacağımada karar veremedim. hd olsun istiyorum bide :)

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Bu tv uydu işlerinden pek anlamam yanlıs olmasın ama Ankara'da iken kablo tv baglattırmıstım Discovery ve national vardı. yaklasık 70-80 kanal vardı diye hatırlıyorm zaten discoveryden başkasnı seyretmezdim. Aylık 7.5 lira gibi de ücreti vardı istersen bi araştır

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Arkadaşın dediği gibi kablo tv varsa bulunduğun yerde isteklerine cevap verir.Yok araştırıp karıştırıp dökmeye meraklıyım dersen Dreambox.avrupa veya çin lansmanlı olanları var.fiyatda buna göre değişiyor.800 serisi kulanıyorum bende kaon tabanlı daha doğrusu linux tabanlı olduğu için sınırların ilerisinde hareket edbiliyorsun.yok o kadar fantazi isteme diyorsan.bir Goldmaster fta 7000 yada next 2000 işini görür.Discoverey Ted Turner ın grubunda olduğu için Doğan grubu ile çalışıyor 2000 yılından bu yana.NG ise farklı grup.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

kablo tv yi araştırdım. oturacağım apartmanda var. ancaaak işim gereği evde internetimin olması gerekiyor.almışken kablo net alayım dedim hesabı aşağıya çıkartıyorum.

43 Tl abonelik bedeli

175 Tl kablosuz modem (kablonet için)

210 Tl hd uydu alıcısı (kablotv uyumlu)

9.5 Tl Teledünya (Dijital yayın)

15 Tl internet (1 mpbs 1 gb sınırlı)

bu fiyatlar bana çok geldi. onun için uydu araştırmaya başladım.

Naber la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LeonX
    LeonX's avatar
    Erkek

sanane bunu yazdı:

bana türkçe discovery, national kanalları falan lazım yabancı kanallar spor kanalları ilgilendirmiyo beni :)

bi türlü karar veremedim yaw. cihaz olarak ne alacağımada karar veremedim. hd olsun istiyorum bide :)

d-smart alırsan d-smartta hd olarak izlemek içinde para ödüyorsun

Toplam Hit: 4312 Toplam Mesaj: 27