Hangi Uydu Cihazını Almalıyım.
-
digiturk te bu istediğim kanallar varmı. discovery falan. digiturk te cihaz için ücret ödenmiyormu?
-
dreambox bi araştır hocam pişman olmazsın.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
digiturk te bu istediğim kanallar varmı. discovery falan. digiturk te cihaz için ücret ödenmiyormu?
National Geographic ,The History Channel,The Biography Channel,Crime & Investigation
Network,Zone Reality TV,İz TV digiturk ün belgesel kanalları bildiğim kadarıyla uydu ve kurulum için para ödemiyorsun -
Digitürk te Discovery yok ki benim favori kanalımdır....
-
http://www.ariasat.de/shop.php/cl=details/anid=b8148db4c4d9a1531.34547911/tpl=/lang=1
bu aralar bende link te ki cihazi almayi düsünüyorum
-
al bi digiturk eko paket uğraştığına değmez. fiyatıda yıllık 250 olması lazm.
hatta zamanını iyi ayarla yeni üyelere ilk ay her kanalı beleş izletiyolar lig tv falan :)
doğum gününde 1 gün her kanal beleş, bayramlarda film kanalları beleş.. seviyorum digiturku :D
belgesel dersen digiturk d-smartı ezer.
tek eksiği discovery olmaması ama alternatifleri bol hissetmiyorsun yokluğunu.
zaten nat.geo ve national geographic diye ikiye ayırmışlar tekinde hayvanlar tekinde uzay falan ortaya karışık takılıolar.
-
dreambox hakkında bilgisi olan varmı peki.
kafam karıştı iyice :S
-
next'ten şaşma 7 yıldır ye-2000 versiyonunu kullanıyorum bazen 2 ayda bir bazen 1 ayda bir arkasındaki rs232 çıkışından bir yazılım çakıyorum tertemiz bütün kanallar açık :))
-
Spyware__007 bunu yazdı:
next'ten şaşma 7 yıldır ye-2000 versiyonunu kullanıyorum bazen 2 ayda bir bazen 1 ayda bir arkasındaki rs232 çıkışından bir yazılım çakıyorum tertemiz bütün kanallar açık :))
-----------------------------bütün kanallar derken?
d-smart yada digi ye abonelik olmadan mı açılıyo bütün kanallar
-
Spyware__007 bunu yazdı:
bütün kanallar ? d-smart ve digiturkun şifreli kanallarıda dahil mi ?