folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hani O Açılamayan Araba Kamerası Dosyası Vardı Ya

Hani O Açılamayan Araba Kamerası Dosyası Vardı Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

işte onu açtık arkadaşlar

http://www.tahribat.com/forum/araba-kamerasindan-alinan-acilamayan-video-dosyasi-210018

konu burdaydı şimdi size videoyu da orjinal halinde paylaşıyorum araçın çarptığı kişi şuan kafa hariç her yer yalan olmuş halde uzun yıllar fizik tedavi görmes gerekecek

aracın hyundai getz olduğunu düşünüyoruz plakayı bulmamız lazım videoyu işleyip eğer playı bulabilecek biri varsa bekliyorum

bu da videonun linki

http://we.tl/4adNL5bEDa 

alternatif

https://cloud.mail.ru/public/psPg/CdpapGqyX

Biyoteknoloji tarafından 20/Ağu/15 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

Love is nothing without fucking.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Kayıt cihazından dosyayı alırken hiç sorun yaşadın mı? Tık direk içinden aktarılabildi mi dosya?

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

Kayıt cihazından dosyayı alırken hiç sorun yaşadın mı? Tık direk içinden aktarılabildi mi dosya?

hocam almak sorun değil pcde uynatacak uygun program bulmak sorun carpa 130 diye bir program var onunla açabildim o da direk convert edip mp4 olarak verebiliyor zaten

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

O plakayı okuyacak mürid ermiştir hocam hiçbir şey belli değil zaten karanlık uzakta kalmış.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Hocam öncelikle geçmiş olsun.Yakının en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.Ben videoyu birkaç defa izledim (kaza kısmını) aracın bir suçu yok hocam motor motora çarpıyor.Tabi bu benim gördüğüm.Plakayı okumak zor.

21 mayıs 1864
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

Hocam araç şerit değiştirip öndeki motora vurunca arkadaki gelip onlara çarpıyor iyi bak sence en sol şeritten giden motora arkadaki gelip nasıl çarpabilir o araç üstüne kırmasaydı iki motor birbirine çarpmaz

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Bende defalarca kazanın olduğu kısmı seyrettim araçta hata yok adam zaten kaza olmadan 1-2 saniye önce hiç frenlemeden sağ sinyalini yakıyor ve tam orta şeride geçerken en sol şeritten arkadan gelen motor hızlı geldiğinden dolayı ve motorla otomobil arasından geçmeyi hedefleyip geçemediğinden dolayı motora arkadan çarpıyor. Tüm suç arkadan gelen motorun diye düşünüyorum.

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

öncelikle geçmiş olsun

1- bu videodan plaka okumak bildiğin imkansız

2- motor kullananlar: şunun arasından geçiyim bunun arasından geçiyim huyunuzu bi bırakın bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Hangi motor daki ağır yara alan bilmiyorum ancak ben hem motor hem araba kullanıcısıyım. Hani araba kullanıcısı olarak ulen kesin motor suçludur demiyorum ancak suç arkadan gelen motorda. Sinyali görmesine rağmen adamın soluna geçiyor ve hani sıfır geçmeye çalışıyor adamın yanında. Milimlik değmesi sonucunda diğer motorda gidiyor. Arkadan gelen motor suçlu bana göre ve bence kayıtları izleyen herkes öyle der. Arabanın tek suçu, suçsuzken kaçması.

Yaralı olan arkadaşa ve ailesine allah sabır ve tez şifa versin. Artık hayatının geri kalanında zorlanacaktır elbet ama umarım en iyi şekilde iyileşme yaşar.

kadirozdemir tarafından 20/Ağu/15 09:54 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

olay 1 dk 20 saniyeden sonra başlıyor.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

farkettiniz mi bilmiyorum,

kazadan anından önce öndeki motor da sağ sinyalini yakmış, sağa geçerken arkadan gelen aracı farkedip ani bir refleksle sola atıyor kendini.

zaten bu yüzden arkadan  gelen motor ona çarpıyor. arkadaki motor ve araç suçlu durumda burada.

plakanın okunabileceğini de sanmıyorum, belki koşup gelenler sağdaki esnaflardansa onlar hatırlıyor olabilir plakayı. 

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 3211 Toplam Mesaj: 24
açılmayan araba kamerası dosyası açıldı