folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hani O Açılamayan Araba Kamerası Dosyası Vardı Ya

Hani O Açılamayan Araba Kamerası Dosyası Vardı Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    moi bunu yazdı

farkettiniz mi bilmiyorum,

kazadan anından önce öndeki motor da sağ sinyalini yakmış, sağa geçerken arkadan gelen aracı farkedip ani bir refleksle sola atıyor kendini.

zaten bu yüzden arkadan  gelen motor ona çarpıyor. arkadaki motor ve araç suçlu durumda burada.

plakanın okunabileceğini de sanmıyorum, belki koşup gelenler sağdaki esnaflardansa onlar hatırlıyor olabilir plakayı. 

Doğru, hem arkadaki araç suçlu hem de arkadaki motor suçlu.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

öndeki motor, arkadan gelen motoru farkedip ondan kurtarmaya çalışmak üzere de sola meyletmiş olabilir.

aradaki mesafe tam seçilmiyor ama, belki de önce araba, sonra öndeki motor rahat bir şekilde sağ şerite geçecekti.

arkadaki motor uçuk bir hızla gelip, dalabileceği boşluk bulamamış, bence olay bu.

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Motor cok hizli gidiyor ani sola kırıyor yere yatiyor önde araç varmı yok gibi çünkü lambalası felan görünmüyor ayrica Duran siyah aracı bulursanız tüm sorulara cevap bulabilirsiniz onun dibinde oluyor herşey ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

ilk motor(scooter) yavaşlıyor, araba bunu sağlamak zorunda kalıyor, arkadan son şeritten gelen motor soluna girip sıyrılmaya çalışıyor, scooter anlık panikle en sola kırıyor ve kaza oluşuyor.

Kusra bakmayın ama arkadan gelen motor olsam ve kazadon sonra hareket edebilecek halim olsa otobanın orta yerine yatırır incicilerin tabiriyle gibilerdim. 

tanıdığın kim bilmiyorum ama öndekiyse kusra bakma; Scooterlar otobanlardan men edilmeli. Bir motorcu olarak bu manzarayı her zaman görmek zorunda kalmamalıyım, kimse olmamalı. Afedersin götünü yırtılacak kadar sıksan bile çıkabildiğin hız 90 ama gel gör ki minik çocuklar gençler vs ehliyetsiz ehliyetli kimi ararsan sol şeritte 120-130 la gelen arabaların tacizi altında kalıyor. Tamam, bu konu tecavüze uğramış bir kadına "NEden etek giydin?" diye sormaya benziyor biraz, ama arkadan gelenin başka bir motor değil de hızla gelen tank gibi bir BMW olduğunu düşünün? 

araya minibüs girmeden önce ve sonrasında dikkat edin öndekinin hızına. Ayrıca, eğer sola kırma mantıksızlığı yapmasaydı, ki bunu acemiliğin verdiği yaşama içgüdüsüne bağlıyorum, hiç kazaa olmama olasılığı vardı ancak eğer arkadan herhangi bir araç gelmiyor olsaydı bile sola kırdığı için jilet gibi keskin çelik tellerin üstüne düşecekti. 

Bu arada maxi scootercılar çıkıp karşı çıkmasınlar scooterlar hakkında söylediklerime. Herkes biliyor 100cc civarındaki scooterla kendilerinin bir olmadığını. Neyse, konuyla ilgili şimdilik bu kadar yazdım, eklenecek şeyler mutlaka daha da fazla gerek duymadım, fazlasını isterseniz çağırın. 

Çok sıkılıyom
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

arkadaşlar plakayı okuyabileniniz var mı ?

Love is nothing without fucking.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bebce araba bu. Toyota Auris.

mkyb tarafından 20/Ağu/15 13:59 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek

araba getz arkadaşlar

Love is nothing without fucking.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adsizcengaver
    adsizcengaver's avatar
    Erkek

Hyundai getz çok hızlı gidiyormuş, bu noktada onda da bir sıkıntı vardır diye düşünüyorum. Plakaya gelince okunması imkansız.

"Algısız kavramlar boş, kavramsız algılar kördür."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spawm
    spawm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aslında olur mu bilmiyorum fakat bizim orada havaya ateş ederek kaçan bir arabanın 155'i arayarak rengini ve markasını söylemiştim yarım saate bulmuşlardır bir dene istersen hem çarpıtığı yerden vuruk yemiş arabanın yaptırma izide bellidir 

Ölümün bizi nerde bekledigi belli degil, iyisimi biz onu her yerde bekleyelim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    spawm bunu yazdı

aslında olur mu bilmiyorum fakat bizim orada havaya ateş ederek kaçan bir arabanın 155'i arayarak rengini ve markasını söylemiştim yarım saate bulmuşlardır bir dene istersen hem çarpıtığı yerden vuruk yemiş arabanın yaptırma izide bellidir 

hakkaten plakayı arıyorsanız polise danışmanız mantıklı dğeil mi adamlarda mobese kayıtları vardır mutlaka eğer çok eski bir olay değilse? bir dilekçeyle kaza yerine yakın olan kameraların kayıtlarını alabilirsiniz. zaten kaza anı falan süreler bellidir. 

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 3213 Toplam Mesaj: 24
açılmayan araba kamerası dosyası açıldı