folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Hani O Açılamayan Araba Kamerası Dosyası Vardı Ya

Hani O Açılamayan Araba Kamerası Dosyası Vardı Ya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Benim anlamadigim eleman hangi ara kacmis videoda durup iniyo filan ? Cevrede esnaf filan var icerden kosup gelmistir biri belki elemaninda sonradan kactigini gorunce plakayi almis olabilir. Bi sorun sorusturun. 

Orda ilerde yol ayrimi gibi bisey var tabelalar filan orda mobese vardir muhakkak. Olay adliyeye intikal etmistir zaten, Verin bi dilekce incelenmesi yonunde diye. 

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

arkadan gelen motor ve araba yarışıyormu yarışmadan kastım bence motor sollamaya cıktı araba da gaza bastı gibi olmuş gibi ayrıca motor en sol şeritte o hızla ne işi var :S 

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ceoden
    Ceoden's avatar
    Erkek

Şimdi hocam yakınınıza acil şifalar diliyorum umarım eski sağlığına kavuşur ancak arabanın plakasını araştırmadan önce görüntüyü iyice incelemekte fayda var.

ben incelediğimde arabayı suçlayacak bir kanıt bulamıyorum çünkü arabanın kazaya karıştığını sanmıyorum..
    Kazadan 1 saniye önce, öndeki motosiklet sola yatıyor ve arkadaki motosiklet kendisine çarpıyor, bunu viraj almak için yapıyorsa trafik ışıkları nerede? Bunu zigzaglı eğlenerek gitmek için yapıyorsa suç kimde? Acil birşey oldu da sola yanaşması gerekiyorsa motosikletlere sinyal koymuyorlar mı, sinyal nerede?

ve dahası polis nerede hocam? polisin her zaman birden fazla delile ihtiyacı vardır.. gerekirse mobese, mobesede kazaya yaklaşan arabaların kaydettiği görüntüler ve daha fazlasını incelemesi gerekir.. senin bunların hepsine ulaşma yetkin yok senin elinde sadece 1 görüntü var ve bu görüntüden suçlu seçip plaka sorgulatıyorsun.. belki de sen adamın cezasını kendin kesmek istiyorsun ben plakayı bulup versem gidip yapışacaksın adamın boğazına (belki de kazaya bile karışmamış olan adama)

DBD 3docean.net/user/nokuf exarch.artstation.com Instagram.com/exarch.art
Toplam Hit: 3214 Toplam Mesaj: 24
açılmayan araba kamerası dosyası açıldı