Hannibalgan - Akciğer Kanseri
-
Haber var arkadaşlar 3-4 saat önce konuştum biraz. Talihler cuma günü mü ne belli olacak dedi şuan tam hatırlamıyorum bu cuma mı haftaya mı :)
yine ilaçlardan dolayı bitkin ve yorgunmuş. Günün 2/3 ü uykuyla geçiyor diyor..
-
valla durum hiç iyi değil gibime geliyor ama kötüde düşünmek istemiyorum hadi hayırlısı :((((
Allah Yardımcısı Olsun
-
hocam hal vaziyet ne durumda bu cumamıymış tahlil sonucları?
-
aga korkuyom msj atmıyom hanniye. Durumu ne öğrenen varsa söylesin de ona göre msj atalım. inş çıkmaz bişey yahu
-
HannibALgan Çektiği Mesaj Arkadaşlar
merhaba kardeslerm,
bir ayi bulacagini sandigim sonuclar haftaya cuma günü aciklaniyor. büyük bir sabirla we umutla bekledigim sonuclarin negatif yani temiz cikacagindan zerre süphem yok! kapatildigim bu steril tecritten, ictigim 3 haneli miligrama sahip ilaclardan we belkide en önemlisi ruhumu isgal etmeye yeminli karabasanlardan kurtulacagim, söz weriyorum! bi müjdem daha war, bos durmadim we KADAWRANIN GÖZYASLARI-3 isimli yazimi tamamladim. kendimi iyi hissettigim ilk firsatta onuda ekleyecegim. beni yanliz birakmayan, telefonla arayan, pm atan tüm mürit we müridelere sonsuz kere tesekkür ediyorum
HannibALgan
-
Acil şifalar dilerim.. Allah yardımcısı olsun
-
çok geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun...
dün açıklanacaktı var mı bir gelişme?
-
çok geçmiş olsun bişey çıkmaz inşallah
-
çok geçmiş olsun kardeşimize
-
Çok çok gecmiş olsun hanniye kendisini tanımam konuşmuşlugum yok ama yinede kanım ısındı. Allah acil şifalar versin. testler negatif çıkar umarım...